WINDOWS XP KULLANICILARI İÇİN Windows XP (Service Pack 2) 2.0 GHz P4 işlemci veya eşleniği 1 GB RAM En azından 6.5 GB depolama alanı ve kişisel dosyalar için 1GB�lık boş alan Pixel Shader 2.0 desteği için 128 MB belleğe sahip ekran kartı
WINDOWS VISTA KULLANICILARI İÇİN Windows Vista (Service Pack 1) 2.4 GHz P4 processor or equivalent 1.5 GB RAM En azından 6.5 GB depolama alanı ve kişisel dosyalar için 1GB�lık boş alan Pixel Shader 2.0 desteği için 128 MB belleğe sahip ekran kartı
Bellek paylaşımlı video kartı kullanan bilgisayarlar için Intel Entegre Yonga seti GMA X3000 veya daha üstü model. 2.6 GHz Pentium D İşlemci, veya 1.8 GHz Core 2 Duo, işlemciyle birlikte 0.5 GB ilave RAM
NVIDIA GeForce serisi ekran kartlarından FX 5900, FX 5950 6200, 6500, 6600, 6800, 7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950 8400, 8500, 8600, 8800 9600, 9800, GTX 260, GTX 280
Intel® Extreme Graphics ekran kartı GMA X3×00 serisi
Ekran Görütnüleri :
Oyun içi bağzı bilgiler ;
Kamp'tan gelen Yeni Detaylar:
GENEL:
* Sim'lerin hayat uzunluklarını siz belirliyorsunuz. Yani yaşlanma hızını belirliyorsunuz. 25 Sim Günü ile 1000 Sim Günü arasında bir süre seçebilirsiniz!!
* Komşuların yaşlanmasını kapatabilirsiniz! Ayrıca Event/olayları da kapatarak komşuların siz onları oynamadan evlenmelerine vs. engel olabilirsiniz..
* 60 adet Trait yani karakter özelliklerinden 5'ini seçebileceğimizi biliyorduk. Bunların hepsini doldurma zorunluluğu yok.
* Bunu biliyorduk diye hatırlıyorum ama atlanmış olabilir. Bazı trait/karakteristikler size özel yetenekler kazandırıyor. Çocuksu simler yetişkinkende oyuncak oynayabilirken, mesela beleşçi simler gittikleri yerde daha fazla yemek isteyebiliyor.
* Toddler/ufaklıklar da artık yetişkinlerle birlikte şehirde gezebiliyor. Öte yandan çocuklar tamamen serbest..
* Hastane vs. gibi işyerlerine girilemiyor ancak yerleri değiştirilebiliyor.
CAS:
* CAS'ta “Create-a-Twin” aracı ile yarattığınız bir simin kopyasını yaratabiliyorsunuz.
* Eklentilerle gelen, kıyafete göre saç stili bu oyunda da var.
* Create-a-Style denen oyun içi bölümle bütün eşya, kıyafet, aksesuar (eldiven, çorap, gözlük, bilezik, küpe, ayakkabı ve dahası) özelleştirilebiliyor.
* Yüz boyalarınında renkleri vs. değiştirilebiliyor.
* Yaşlıların saçları ağarıyor ancak yinede rengini değiştirebiliyorsunuz.
Bazı görüntülerde ışıklandırmalar ve diğer detaylar cidden şaşırtıcı. Ya rötuş marifeti ya da gerçekten oyunda o grafikleri görecez.
Özellikle spor salonunda spor yapanların define kaslara sahip olması dikkat çekici. Bu sporu yaptığım için, gerçekçi geldi.
Yeni ekran görüntüleri için teşekkürler Ekran görüntülerine bakarken en ince ayrıntılara bile girmişlr o dikkatimi çekti gerçeken oyun The Sims 2 gibi sıralamalardan düşmeyecek.
bir ara the sims online vardı ama tutulmadı ya da çıkmadı hatırlamıyorum
sims 3 de online özelliği var mı acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
bir ara the sims online vardı ama tutulmadı ya da çıkmadı hatırlamıyorum
sims 3 de online özelliği var mı acaba ?
Şuana kadar Multi varmı diye bir yazı görmedim
The Sims 3'ü Maxis yapmıyor, EA Redwood Shores yapıyor diye biliyorum. Yukarıda düzeltilirse iyi olur.
Maxis iyiydi ya.
Kötü bi firmanın yaptığı güzel bir oyunu EA kaçırırmı ?