Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oyunun 5.6gb sürümünü zamundadan indiriyorum ama 20yi geçmiyor 2 gündür nedenini bilen var mı acaba sorun benden mi kaynaklanıyor?
  • Muhabbete bak çay demle
  • Simlerimizi işe kendimiz sokabiliyoruz artık bunda,benim elemanı belediyede işe soktum ben.
  • Biraz anlatın oyunu oynayanlar ya benim 1 ile 5 kb arası ilerliyo..acayip düşük hız
  • Sadece bu sabah 23 bin kişi indirmiş!

Bilgisayar korsanları, oyunun DVD’sini internetteki dosya paylaşım sitelerinde bu sabahtan itibaren dağıtmaya başladı. İnternetin en büyük torrent paylaşım sitesinde bu sabah itibariyle The Sims 3′ü indirenlerin sayısı 23 bini aştı.
    Kaynak:http://www.habercrombie.com/?p=1571
  • Oyunda eski oyunlara nazaran daha fazla detay varmış.

Bir de şu simslerin salaklıkları giderilmişse süper olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

yahu bu meret bende böyle oldu.

arkadaşlar böyle bir hata karşınıza çıkarsa oyunun grafik ayarlarındaki tazeleme hızını değiştirin.

bu arada kendi sorusuna cevap verdi falan demeyin çözümü bulduğum için alıntı yaptım.

• quote:

Orjinalden alıntı: ayfonsever

Sadece bu sabah 23 bin kişi indirmiş!

Bilgisayar korsanları, oyunun DVD’sini internetteki dosya paylaşım sitelerinde bu sabahtan itibaren dağıtmaya başladı. İnternetin en büyük torrent paylaşım sitesinde bu sabah itibariyle The Sims 3′ü indirenlerin sayısı 23 bini aştı.

modern warfare 2 çıkınca gör bak neler olacak. ttnetin altyapısı bile buhar olup uçar

• quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

Orjinalden alıntı: ayfonsever

Sadece bu sabah 23 bin kişi indirmiş!

modern warfare 2 çıkınca gör bak neler olacak. ttnetin altyapısı bile buhar olup uçar
    Var mı ki öyle bir şey?

• Goth ailesi bunda da varmış,burda Mortimer'ın çocukluk hali var ama.
  • Biraz daha komplike olmuş eskisinden daha çok ayrıntı var birde benim elemanlar yaşlandı hemen daha kariyerlerinin doruk noktasına gelmeden morukladılar :) Eski oyunda hayat iksiri gibi bişey vardı su damacanasından içiyoduk bunda bulamaım öyle birşey nerde acaba?
  • ben indiriyorum arşivde bulunması gereken bir oyun, orjinal olarakta satış rekorunu yineleyecektir.

gene de kendim çok oynamam sims tarzını pek sevmiyorum ama yenilikleri de merak etmiyor değilim.

yakın çevre içinde verilebilecek bir seri gibi gözüküyor

fakat iso dosyasında 15 dil varsa sadece ingilizce kısmını almaya çalışacağım, iso indikten sonra tabi.

amaç tek dvd ye düşürmek
  • Kurulu hali 5.50 GB yer kaplıyor (sadece ingilizce tabiki)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Biraz daha komplike olmuş eskisinden daha çok ayrıntı var birde benim elemanlar yaşlandı hemen daha kariyerlerinin doruk noktasına gelmeden morukladılar :) Eski oyunda hayat iksiri gibi bişey vardı su damacanasından içiyoduk bunda bulamaım öyle birşey nerde acaba?

Bunda günde bir yaşları ilerliyor böyle iyi olmuş,öbür türlü çekilmiyordu.
  • arkadaşlar oyun süper olmuş.

+ lar
    +grafikler
    +sistem dostu optimize süper
    +ayrıntılı karakter yapma karakterlerin ayrıntılı özellikleri

- ler
    - tek 1 tane şehir
    - karakter yapma ekranında fazla bi kıyafet seçeneği bulunmaması
    - zor oynayış(yani ben fazla anlamadım ne yaptığımdan :D)

oynadığım kadarıyla bu kadar. ss de koyacaktım ama ss leri jpg formatına dönüştüremedim ilk karakterimide scarface filmindeki tony montana yı yaptım sizede göstercektim ama ss koyamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

- ler
    - tek 1 tane şehir
    - karakter yapma ekranında fazla bi kıyafet seçeneği bulunmaması
    - zor oynayış(yani ben fazla anlamadım ne yaptığımdan :D)

Merak etme bunların hepsini sıra sıra çıkaracakları ek paketlerle hallederler.
  • Çok ayrıntı var, oyun muhteşem olmuş. Grafikler simlerin yüz mimikleri daha gerçekçi, çok şaşırtıcı gelişmelerde var. Oyunda kız yapmak daha zorlaşmış, insan ilişkileri daha gerçekçi, her türlü eşyanın rengini değiştirmek, simlerin ihtiyaçlarının zaman sayacı olması, insanlarla tanıştığımızda onların kişiliklerini öğrenmek ve kişiliğinizdeki elementlerin Special adı altında özel hareketleri var, çok doğru olmuş. Şimdiye kadar gözlemlediklerim bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 19 Mayıs 2009; 18:48:48 >
  • Sims 3 te gençlik iksirini bulamadım. Yok galiba? Yaşlanınca geri alamıyormuyuz yaşını karakterin ?
  • quote:

Sims 3 te gençlik iksirini bulamadım. Yok galiba? Yaşlanınca geri alamıyormuyuz yaşını karakterin ?

Ben Sims 2'de öne çıkan jakuziyi göremedim. Ve alışverişe gittiğinizde sepetinizi doldurmanız evdeki yiyecek ihtiyacını şampuanı falan almak gerçekçiliğe daha da yaklaştırmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 19 Mayıs 2009; 18:50:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkie

quote:

Sims 3 te gençlik iksirini bulamadım. Yok galiba? Yaşlanınca geri alamıyormuyuz yaşını karakterin ?

Ben Sims 2'de öne çıkan jakuziyi göremedim.

İşte hem o jakuzi olsun hemde yaşı gençleştiren iksir dolu şey olsun bunlar her simin hayat başarılarının olduğu yerde çıkıyordu aldığın puana göre bunları kullanıyordun. Bu oyunda komple değiştirmişler farklı farklı şeyler var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.