Şimdi Ara

The Sims 3 Late Night ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çıkalı bir kaçgün oldu ancak sitede hiç ses seda yok yahu:D güzel bir oyuna benziyor. busefer apartman daireleri var. parti ağırlıklı detaylı aktiviteler var. şehrin olması harika birşey. öncekilerinde kasaba tarzıydı şimdi yüksek binalarında bulunduğu güzel bi harita var.

işte tanıtım videosu

http://www.daily*****motion.com/video/xf3cds_the-sims-3-late-night-teaser-traile_videogames

oyun çıktı arkadaşlar niye sitede hiç haberiyok anlamadım:D

• Oyuna şöyle bir göz attım da apartman olayını sevmedim sanki fazla. Garip geldi Diğer açıdan ünlü olma olayları yeterince tanınmış değilsen barlardan seni geri çeviren güvenlikler filan hoşuma gitti. Yeni dekorasyonlar ayrıca kendine müzik grubu kurabilmen güzel bir detay olmuş. Ancak hala vampirlerle ilgili birşey göremedim. Sim oluşturma ekranında vampir seçemiyoruz sanırım ancak biri tarafından ısırıldığımızda vampire dönüşebiliyoruz. Şimdilik bu kadar benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 28 Ekim 2010; 22:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Oyuna şöyle bir göz attım da apartman olayını sevmedim sanki fazla. Garip geldi Diğer açıdan ünlü olma olayları yeterince tanınmış değilsen barlardan seni geri çeviren güvenlikler filan hoşuma gitti. Yeni dekorasyonlar ayrıca kendine müzik grubu kurabilmen güzel bir detay olmuş. Ancak hala vampirlerle ilgili birşey göremedim. Sim oluşturma ekranında vampir seçemiyoruz sanırım ancak biri tarafından ısırıldığımızda vampire dönüşebiliyoruz. Şimdilik bu kadar benden

bak bunları bilmiyordum sağolasın:D tüm bu detaylar harikaymışda vampir bozdu şimdi yaa:D vampir ne abi:D

• arkadaşlar bu standalone patch mi yoksa başka bir oyuna ihtiyaç duyuyor mu ?
  • Sıms 3'e ıhtıyac duyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

quote:

Oyuna şöyle bir göz attım da apartman olayını sevmedim sanki fazla. Garip geldi Diğer açıdan ünlü olma olayları yeterince tanınmış değilsen barlardan seni geri çeviren güvenlikler filan hoşuma gitti. Yeni dekorasyonlar ayrıca kendine müzik grubu kurabilmen güzel bir detay olmuş. Ancak hala vampirlerle ilgili birşey göremedim. Sim oluşturma ekranında vampir seçemiyoruz sanırım ancak biri tarafından ısırıldığımızda vampire dönüşebiliyoruz. Şimdilik bu kadar benden

bak bunları bilmiyordum sağolasın:D tüm bu detaylar harikaymışda vampir bozdu şimdi yaa:D vampir ne abi:D

Neden böyle bişi yaptıklarını bilmiyorum ama alacakaranlıktan baya bi etkilenmişler :D Şu ana kadar 2 vampirle tanıştı simim. Konuştuğunda ihtiyaçlar bölümünde ''av'' ikonu çıkması hoşuma gitti. Birde vampirler koşarken hızlı koştuklarını belli eden buğulanma gözüküyor :D Olmasaydı daha iyi olurdu sanki bu vampir olayı yada ben alışamadım tam :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

quote:

Neden böyle bişi yaptıklarını bilmiyorum ama alacakaranlıktan baya bi etkilenmişler :D Şu ana kadar 2 vampirle tanıştı simim. Konuştuğunda ihtiyaçlar bölümünde ''av'' ikonu çıkması hoşuma gitti. Birde vampirler koşarken hızlı koştuklarını belli eden buğulanma gözüküyor :D Olmasaydı daha iyi olurdu sanki bu vampir olayı yada ben alışamadım tam :D

ben daha indiriyorum bugün kurarım. ya bu vampir hakkatten kötü yaa. hocam vampirsiz bi harita seçilemezmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm şunu yapabilirain sanırım yeni haritayı değil de eski haritalardan birini şeçer yüksek binaları edit modunda eklersin.. Ama yeni şehir hem büyük diğerlerinden hem de daha güzel :D 3-5 tane vampir için bu şehirden vazgeçme bence :D Aslında daha güzeli geldi aklıma şimdi edit mode da yeni şehirdeki bütün vampirleri silersin kırmızı oluyor karakter ekranı ordan da anlayabilirsin :D
  • quote:

hmm şunu yapabilirain sanırım yeni haritayı değil de eski haritalardan birini şeçer yüksek binaları edit modunda eklersin.. Ama yeni şehir hem büyük diğerlerinden hem de daha güzel :D 3-5 tane vampir için bu şehirden vazgeçme bence :D Aslında daha güzeli geldi aklıma şimdi edit mode da yeni şehirdeki bütün vampirleri silersin kırmızı oluyor karakter ekranı ordan da anlayabilirsin :D

:D:D evet mantıklı. yükledim henüz vampirle karşılaşmadım. ancak hakkatten güzel yapmışlar apartman olayını komşuları falan. ancak apartmanda komşunun evine giremiyorsun. komşu koridora çıkıyor muabbet ediyosunuz. normal villa evlerde gidiliyor. vampirlerde kalsın bakalım bi değişiklik olsun

• arkadaşlar oyun harika. tüm paketleri kurdum valla sims baya sarıyor ya. eksik hiç bişey yok şöyle bi düşünüyorumda aklıma daha aktivite gelmiyo :D harika bir oyun çok sarıyor karizma olayını bu pakette çok iyi yapmışlar. artistlik seviyesi falan
  • late night tan ziyade mevsimler ya da pets eklentisi gelse işte o zaman feci şekilde sevinirim. Yeni eklenti paketi güzel ancak.. Eskisine nazaran çok da güzel getirileri yok. Pets eklentisi çıkmalıydı şimdiye kadar.
  • quote:

late night tan ziyade mevsimler ya da pets eklentisi gelse işte o zaman feci şekilde sevinirim. Yeni eklenti paketi güzel ancak.. Eskisine nazaran çok da güzel getirileri yok. Pets eklentisi çıkmalıydı şimdiye kadar.

pets i çok sevmiştim güzelde olur ama adamlar aynı şeyi yapmak istemiyolardır belki. ne biliim bukadar aktivite hiç hayvanı aratmıyor. amaaaa mevsimleri unuttum işte o olsa çıldırırım :D
  • Adamlar yeni oyun çıkarır gibi ek paket çıkartıyorlar boyutlara bak ya.

Eskiden max. 1.5 gb olurdu ek paketler şimdi 6-7 gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Adamlar yeni oyun çıkarır gibi ek paket çıkartıyorlar boyutlara bak ya.

Eskiden max. 1.5 gb olurdu ek paketler şimdi 6-7 gb.

ya zaten sims olayı böyle yapıyor. ek paket mek paket ama baya bi özellik koyuyor. grafikler aynı her bi oyun için yeni grafik çıkaramaz. böylesi en iyisi oyun devam ediyor yeni özellikler ekleniyor daha ucuza satılıyor. sims 4 çıksın 4 ündebaya bi ekpaketleri çıkıcak...
  • Merhabalar. Bir sorum var :)
    Apartmanların çoğunda garaj yok. bu yüzden araba alamıyorsun. Daha dogrusu bana ünlü olduğum için bir araba markası araba verdi bu da family inventory e gitti direk olarak. onu kullanmak için garaja yada çantama koymam lazım. ama bunun içinde ilk olarak arabamı biyere çıkartmam lazım. ama yapamıyorum garaj yok çünkü :) bu konuda bir bilginiz var mı ?
  • Barlara gidiyorum ve barlarda her yer boş sadece çalışanlar var nasıl hallederim bu sorunu
  • Her taraf vampir kaynıyo nerdeyse.
    Barlar,eğlence mekanları çok boş hatta bildiğin boş.Kimse yok,tanıtım videosuna inanmayın.
    Vampirlik bir süre sonra sıkıyor.
    Ünlü olursan güzel olabilir oyun.
  • Aynen barlar bomboş
  • nerden yüklediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicamer

nerden yüklediniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.