Şimdi Ara

The Sims 3: World Adventures [Çıktı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Sims 3 World Adventures, simlerinizi 3 farklı kültür ile tanıştırabileceğiniz, gizli hazineler peşinde koşturabileceğiniz, yeni karakteristik, kişilik özellikleri, egzotik mekanlar içerecek.

* 3 Tematik Bölge : Çin, Mısır, Fransa

* Bu bölgelere has yapılar, sim'ler, eşyalar.

* Fotoğrafçılık benzeri yeni yetenekler.

* Hediye 1000 Store Sim-Point'i ve yeni online özellikler.

* Bu oyun ile Sims daha çok RPG tarzı macera oyunlarına yaklaşıyor. Atıldığınız maceraya göre belli olayların içinde kalıyorsunuz.

* Sim'ler gittikleri yerde seyahat vizelerinin izin verdiği kadar kalabiliyor. İlk vizeleriniz birkaç gün kalmaya izin verirken son seviyelerde bu birkaç haftaya varabiliyor.

* Vize seviyenize göre kaldığınız yer değişiyor. Mesela Mısır'da ilk seviye vize ile bir kampta çadırda kalırken, son seviyede orada bir yazlık ev almanıza da izin veriliyor.

* Kaldığınız kampta belli görevleri öğrenip oralarda kalabiliyorsunuz. Maceraları tamamladıkça vize seviyeniz ve atılabileceğiniz görevler artıyor.

* Maceralarda belli küçük bilmeceler ile karşılaşıyorsunuz. Mesela ateşle etrafınız sarılınca, içinden geçmek için önce suya girmeyi akıl etmeniz gerekiyor.

* Gizli kapılar, kazılarak ele geçirilecek eşyalar ve anahtarlar var. Belli parçaları birleştirip bir bütün olarak evinize götürebiliyorsunuz.

* Gizli kapılar, tetikleyici bazı şeylerle harekete geçecek. Trigger denen bu tetikleyiciler, Build Mode'a evinize konabilecek. Yani sizde bulmacalı bilmeceli evler yaratabileceksiniz.

* Yeni bodrum yapma aracı ile bodrum yapmak çok daha kolay olacak.

* Fransa'da farklı üzümler toplayıp, ezerek nektar (şarap) yapabilecek.

* Çin'de dövüş sanatlarını öğrenebileceksiniz.

* Yabancı yerlerde yaşamak mümkün değil ancak oradan yabancı simler ile evlenebilir, yanınızda getirebilirsiniz.

* Ayrıca Sunset ve Riverview'de de yabancı turistler de dolaşacak.

* Bir klasik olan eklentilerle gelen yaratıklar, Sims 3 ile de devam ediyor.. Her bölgenin bir yaratığı olacağı tahmin ediliyor. Şu ana kadar sadece, Mısır'da mumyalar olduğu ve mumya olunabileceği açıklandı..

* Mumya sizi yakaladığında saldırabilir, eğer dövüş sanatlarında usta değilseniz, yenip lanetleyebilir, lanetten kurtulmak için bir ayin yapmanız gerekebilir. Hatta siz de mumya olabilirsiniz..

* Mumya olan simler yavaş hareket ediyor, tuvalete gitmiyor, uyumuyor, daha uzun yaşıyor. Özel mumya hareketlerine sahip oluyor. Mumya olarak ölürse hayaleti de mumya oluyor.

• Arkadaşlar şu ana kadar sadece Mısır ve Fransa'ya gittim.Gittiğiniz yerde istediğiniz kadar kalamıyorsunuz.Vize seviyenize göre 3-5... gün olarak uzayıp gidiyor.Gittiğiniz yerdeki görevleri yaparak puan kazanıp vize seviyenizi artırabiliyorsunuz.Görevler gerçekten zevkli olmuş.Bence denizde yüzmeyide ekleyebilirlerdi.Bazı yeni eşyalarıda oyuna eklemişler.Genel olarak güzel bir eklenti paketi olmuş.Ama benim en çok çıkmasını istediğim paket bir önceki oyundaki season paketi.Kar, yağmur .. gibi doğa olaylarını eklerseler çok iyi olur.Ama sanırım buna daha çok var çünkü şubat ayında yeni bir ek paket çıkıyor.Bu ek paket sadece kıyafet, eşya ... gibi şeyler içericek.
  • Güzelmiş PC si Sims 3 Kaldıranlar İçin Hayırlı Uğurlu Olsun

Benim Ne Yazıkki Kaldırmıyor PC Eski Belki Kaldırır Ama Bilmiyorum...

Biliyorum Konusu Değil Ama Ben Sistem Özelliklerimi Bilmiyorum Nasıl Öğrenebilirim ??

• Everest diye bir program var onu indirip ordan bakabilirsin Hemen şu anda bilgisayarıma sağ tık özelliklerden girerek işlemci ve ram'inide öğrenebilirsin

Edit: Yada şu siteden sims 3 ü seçerek bakabilirsin.

http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 30 Kasım 2009; 19:14:40 >
  • çok güzel
  • Evet ayrıca 3. Ek pakette yolda üçüncü ek paket kıyafet filan içerecekmiş sadece ve iyi olur çünkü çeşitlilik çok az şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

Evet ayrıca 3. Ek pakette yolda üçüncü ek paket kıyafet filan içerecekmiş sadece ve iyi olur çünkü çeşitlilik çok az şuan

EVET
  • hangileri var şuanda?şimdiden teşükkürler
  • şu anda sadece bu ek paket var 5 şubat ta sadece giyim ve eşyaları içeren bir ek paket daha geliyor
  • benim iki bilgisayarım var birinde sadece sims 3 birinde sadece world adventuresın setup ı var internetler ortak deil diye atamıyorum internet de yavaş yüklüyo
    kısaca varlık içinde yoksulluk çekiyom:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliserhat96

benim iki bilgisayarım var birinde sadece sims 3 birinde sadece world adventuresın setup ı var internetler ortak deil diye atamıyorum internet de yavaş yüklüyo
    kısaca varlık içinde yoksulluk çekiyom:D:D

eğer pc'de dvd rom varsa world adventures ı dvd ye kopyalayıp diğer pc ye atıp yükleyebilirsin
  • arkadaşlar ben sims3 ü yükledim ama world adventures u nasıl yükleyebilirim?
  • nerdeyse konu açılalı 1 yıl olmuş !!! Sims 3 ü nasıl yüklediysen onuda öyle yükleyecen tek yapman gereken Ek paketi sims3 ün kurulu olduğu klosere yüklenecek şekilde eklemen !!! onun dışındada bir ayardır falandır yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRoTRR

nerdeyse konu açılalı 1 yıl olmuş !!! Sims 3 ü nasıl yüklediysen onuda öyle yükleyecen tek yapman gereken Ek paketi sims3 ün kurulu olduğu klosere yüklenecek şekilde eklemen !!! onun dışındada bir ayardır falandır yok...

sağol. yani rardan çıkarma işlemini simsin olduğu klasöre yapacağım. en son da yine crack olacak.
  • indirilebilecek bir link yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicamer

indirilebilecek bir link yok mu

• sadece çin mısır ve fransamı ?
  • Yok Çin'de var.Ben aldım güzel bir oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.