Şimdi Ara

THE SIMS 4'TEN ILK GORUNTULER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm simmerlara merhaba! Merakla beklediğimiz The Sims 4'ten bazı kareleri sizlerle paylaşacağım. Öncelikle en çok merak edilen şeyi söylemek istiyorum, malesef oyun online değil

Oyunda grafikten çok oynanışın geliştirildiği belli oluyor.

CAS(Create A Sim) bölümündeki ayarların daha hassas olacağı görülüyor, özellikle bölgesel değişiklikler yapılabilmesi çok iyi. Ancak kıyafet bölümüyle ilgili bir görsele rastlamadım.

Build moduyla ilgili bir şey söylemek de güç.

Bu da oyundan bir görüntü, ancak hala yapım aşamasında olduğu için değişiklikler söz konusu olacaktır.
    Paneli beğenmeyenler olabilir ama bence alışılması fazla uzun sürmez.

Yine oyundan görüntüler:
    Yemeklerin daha detaylı görünmesi gerçekten acıktırıcı.
    Simler arasındaki etkileşimlerin de oldukça gelişmesini umut ediyor, herkese iyi oyunlar diliyorum!

Kaynak: SimsTR

• Her ne kadar grafikler fazla gelişmemiş olsada oynanabilirliğin artması çoğu kişi için yeterli olacaktır. Çıkacak 2-3 ek paket sonrası beğenmeyenler de oynamaya devam edecektir büyük ihtimal .
    Paylaşım için teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Her ne kadar grafikler fazla gelişmemiş olsada oynanabilirliğin artması çoğu kişi için yeterli olacaktır. Çıkacak 2-3 ek paket sonrası beğenmeyenler de oynamaya devam edecektir büyük ihtimal .
    Paylaşım için teşekkürler .

Katılıyorum. Ne demek efendim, zevkti bizim için.

• Bekliyorum
  • Büyük ihtimalle oynayacağım. Sims serileri hoşuma gidiyor.

Bekliyoruz.
  • EA belkide en büyük kazancı bu oyundan sağlıyor
  • arkasından 40 tane ek paket çıkar bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

arkasından 40 tane ek paket çıkar bunun

Pc'leri epey zorlar gibi görünüyor, ek paketle birlikte kaldırırsa mucize olur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvırbaş

quote:

Pc'leri epey zorlar gibi görünüyor, ek paketle birlikte kaldırırsa mucize olur herhalde.

en son sims 4 her pcde kasıntısız çalışacak demişlerdi bence sıkıntı olmaz.
  • "grafikten çok" mu? grafiğe ellememişler bile..en azından simlere.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvırbaş

quote:

en son sims 4 her pcde kasıntısız çalışacak demişlerdi bence sıkıntı olmaz.

Hocam TS3 için de aynısını demişlerdi ama.. Grafikleri 3 gibi olmadığı için sıkıntı olmayabilir de, öyle umalım

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

"grafikten çok" mu? grafiğe ellememişler bile..en azından simlere.

Cümlenin devamını okursan aynı şeyleri kastettiğimizi anlayacaksın arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvırbaş -- 2 Eylül 2013; 21:30:49 >
  • Ek paket yapacaklarsa daha yaratıcı bir fikir bulmaları gerekiyor artık yoksa oynanmaz
  • Her şekilde oynayacağım için problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Her şekilde oynayacağım için problem yok

Aynen öyle, gerçek simmerlara fark etmez!
  • Sims hep aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler bu nesle göre çok kötü.. İnşallah oynayış ve içerik zengin olur. Grafikler olmamış aynı Sims 3 yav.. Crysis 3 deki Sayko gibi kalite istemiyoruz da az daha geliştireydin be EA be Maxis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Grafikler bu nesle göre çok kötü.. İnşallah oynayış ve içerik zengin olur. Grafikler olmamış aynı Sims 3 yav.. Crysis 3 deki Sayko gibi kalite istemiyoruz da az daha geliştireydin be EA be Maxis.

kesinlikle katılıyorum çizgi fimin 3 boyutlu oyunu gibi olmuş grafikler umarım bu oyunda optimizasyon sorunlarıyla gelmez ve umarım oynanışı gerçekçi tutmuşlardır en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: funrock

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Grafikler bu nesle göre çok kötü.. İnşallah oynayış ve içerik zengin olur. Grafikler olmamış aynı Sims 3 yav.. Crysis 3 deki Sayko gibi kalite istemiyoruz da az daha geliştireydin be EA be Maxis.

kesinlikle katılıyorum çizgi fimin 3 boyutlu oyunu gibi olmuş grafikler umarım bu oyunda optimizasyon sorunlarıyla gelmez ve umarım oynanışı gerçekçi tutmuşlardır en azından

Grafik hastası değilim ama yıl olmuş 2013.. Oyun 2014 en geç 2015'te çıkacak.. Bu ne arkadaş? Bu nesle yakışmıyor, EA ve Maxis'e yakışmıyor bu grafik. Daha iyi beklerdim, umarım geliştirirler.
  • grafiklerin bu şekilde yani facebooktaki sims social gibi olmasının sebebi eski oyunda yani sims 3 te karakterlerin, simlerin aşırı gerçekçi olması.bu yüzden de ölmeleri falan acıklı oluyormuş. bence alakası yok. bi diğer sebep de oyunun kasması. bu doğru, bütün paketleri ve de storedan eşyaları indirince oyunun açılması bi 10 dk sürüyordu neredeyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.