Şimdi Ara

Age of Empires 2 HD alinmaya deger mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdiye kadar hiç Age of Empires oynamamis bir magara adami olarak artik Age of Empires oynamak istiyorum(2. oyun). Fakat su an aklima bir sey takildi. Sizce hangisini yapmaliyim ? Normal AoE2'i korsan oynamak mi(ki artik korsan oyun oynamayi birakmak istiyorum)? Yoksa Steam'den 32 tl'ye alip rahatça online oynayip win7 bilgisayarimda renk sorunu yasamamak mi?

Eger tabiki de orjinal al eksigi yok fazlasi var diyecekseniz söyleyeyim: Her ne kadar orjinal oyunlara geçis konusunda ilerleme kaydetmis olsamda 32 tl yine biraz fazla gibi. Sonuçta sadece çözünürlügü hd yapip online sistemini düzelterek(sadece bir yamayla düzeltilecek olan renk sorununu saymiyorum) 17 yillik oyunu 32 tl'ye satmalari benim acimdan hos degil.

Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenankillerhd -- 29 Temmuz 2016; 17:30:31 >

• kampanyalarla birlikte çok ucuz rakamlara gitti 32 tl verilmez diye düşünüyorum. eskiden çok oynardık internet cafede şimdi arkadaşlarla toplanıp steamden oynuyoruz bizim için anlamı büyük bu oyunun lakin şöyle bi durumda var. hayvan gibi sistemlerde bile eskisinde olduğu gibi kasılmalar yaşanabiliyor. bi grup paladini bi yerden bir yere çekmek eziyete dönüşebiliyor. hd dedikleri şeyde çözünürlüğün artırılması oyuna uzun zamandır güncelleme gelmiyor bi geliştirme çabası yok . multide eskisi gibi kimseyide bulamıyoruz random mapci bikaç kişi dışında.death match oynayan tayfa artık yok yaşları kemale erdi sanırım ondan olabilir
  • Arkadaşlarınla oynuyacaksan ne yap et al süper eğlenceli oluyor sen şurdan gir falan muhabbeti oluyor ama yoksa alma tavsiye etmem multisi kötü single da boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun yardımlarınız için görünüşe göre beraber oynayacak arkadaş arıyacaz :D
  • ben de age of 2 yi indirim döneminde almıştım şuanki fiyata göre çok ucuzdu tam hatırlamıyorum fiyatını, humbledaki bundle ı almanı öneririm içinde civilization var hem daha çok oyuncusu var
  • Ben humble'ı pek bilmiyorum anlatabilir misin?
  • oyunun zevki arkadaşlarla oynamakta.tabiki almalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kenankillerhd K kullanıcısına yanıt
    pm attım
  • Beyler age of empires 2hd oynamak isteyenler eklesin demirbey05 alalı iki hafta oldu fazla oyunu çözemedin yardım ederseniz beraber eğlendiriz

• Neyse, konuyu açtıktan sonra bir süre AoE'ye hiç bakmadım. Daha sonra oyun sıkıntısı çekmeye başlamıştım(sistem özellikleri sağolsun), dedim bir bakayım belki AoE2HD'nin korsan sürümü vardır diye;varmış!!!. Ben de dayanamadım hemen indirdim. Açıkçası daha ilk oynayışımda çözmem de sağolsun hiç bir zorluk çekmeden çok keyif alarak oynadım. Ama bir süreden sonra yapay zekaya karşı savaşmak tekdüze gelmeye başladı. İşte bu yüzden sırf multiplayer'ı için satın almaya karar verdim ancak @soldier_x in yorumu kafamı karıştırdı. Sizce oyunu satın alsam multiplayerında bir maç bulabilirmiyim?/kendim lobby kursam gelen olur mu?
  • kenankillerhd K kullanıcısına yanıt
    dostum şimdi senin için multiye baktım kim var kim yok diye toplam iki oyun vardı ikiside oyunu kurup bekleyen birer kişi.bu oyunu oynayan bir arkadaş çevren varsa organize olup oynayabilirsin onun dışında bilemiyorum yaa. bu duruma bende üzülüyorum.
  • 2 gündür lobbylere bakıyorum "Original Game" olarak arattığımda bile 10-15 oda bulabiliyor.

Not: Original Game ne diyosan bi de Expansions olanı var bu Original Game'in. İşte klasik filtre seçenekleri. Original Game olan sadece AoE2HDyi aldığın zaman, Expansions'da AoE2HD'nin DLC'leriyle (African Kingdoms vs. vs.) birlikte aldığın zaman oynayabiliyorsun.

Bende ara ara multiye giriyorum ancak lag sorunu var fakat oyunu çok etkilemiyor, en fazla 0.5 saniye geç algılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.