Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar niye konu canlanmıyor diye.Birlikte tartışalım demişler.Ben açıklayayım bu dizinin asıl hayranları diziyi bitirip tartışmaları yapalı seneler oldu.Ben bu diziyi izlemeye cine5 de başladım 2004 senesi felandı.Ama etrafta ne tartışacak kimse nede forum konusu vardı hey gidi hey. Yani demek istediğim bu konunun yılı 2013 değil 2002 - 2005 yılları arası olmalıydı. Ama yinede herkeze tavsiye ederim özellikle müziklerini

birde diziden bir parça söyleyeyim dinleyip bulamayanlar için. sanırım ilk sezon mezarlık sahnesinde geçiyodu;
    mazzy star- look on down from the bridge
    http://www.youtube.com/watch?v=LwVXkM_YxMg

• diziyi bitireli daha 1 ay geçmemesine rağmen tekrar izlemeyi düşünüyorum, kesinlikte hiç bir dizi sopranos konumuna gelemez...

The Sopranos 10 üzerinden 10+∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

diziyi bitireli daha 1 ay geçmemesine rağmen tekrar izlemeyi düşünüyorum, kesinlikte hiç bir dizi sopranos konumuna gelemez...

+1
  • Bu şarkıda iyidir, ilk kez bu dizide dinlemiştim Jefferson Airplane's "White Rabbit" Ayrıca tebessüm ettiren bir sahne. (S01E07 final sahnesi)

• S06E20'deyim. Mükemmel giden dizi şuan mükemmeli de bayağı aşmış durumda, sezon 6 bölüm 20 sondan bir önceki bölüm oluyor bilmeyenler için. Son bölümü çok merak ediyorum şuan.
  • Az önce bitirdim. Bu dizinin yeri dolmaz. Gözüm doldu.
  • S06E14 sonundaki muhteşem şarkı:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

diziyi bitireli daha 1 ay geçmemesine rağmen tekrar izlemeyi düşünüyorum, kesinlikte hiç bir dizi sopranos konumuna gelemez...

+1

Yukarıda da yazmıştım, Breaking Bad 10 üzerinden 11 alır, bu dizi 15 alır. Bu dizinin yeri dolmaz bence.

• gelmis gecmis en iyi dizi !!!
  • Tony karakterını janlandıran james gandolfini ölmüş arşkadaşlar toprağı bol olsun
  • Dizi tarihinin en iyi ilk 5 dizisinden büyük efsane ve yalnızca 4 sayfa Sopranos'u 2 kere baştan başlayıp bitirdim 3. kere başlamayı düşünüyorum. Böyle diziler gelmez bir daha özellikle Sopranos ve The Wire. Hayatın içinden bu kadar gerçekçi sahneler,oyunculuklar ve replikleri başka dizilerde göremessiniz. Er yada geç bu 2 diziyi izleyin derim buna Twin Peaks ve Breaking Bad'ide dahil edebiliriz. Kült yapımlardır bunlar dizi tarihinin en ağır topları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

Tony karakterını janlandıran james gandolfini ölmüş arşkadaşlar toprağı bol olsun

Şuan şok olmuş durumdayım.
  • gözlerim doldu vallahi, olamaz ya

• R.İ.P. T
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

R.İ.P. T

• inanmiyorum beyler, kalpten gitmis, face te profil ve kapak resmime bu adami koydum yastayim.
  • Nasıl olur ya, şoktayım içim kan ağlıyor şuanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Nasıl olur ya, şoktayım içim kan ağlıyor şuanda

İlk defa bir dizi/sinema oyuncusu için üzülüyorum, hem de çok.
  • Yapma be T.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.