Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün James Galdofini geldi aklıma, başka bir değişle Tony Reis. Bir dizi insanda bu kadar mı etki bırakır ya... James Gandolfini öldüğünde kendi babam ölmüş gibi üzülmüştüm. Adam oynadığı karakterle bütünleşmişti adete. Konuşması, mimikleri o kadar gerçekçiydi ki... Sadece Gandolfini değil, bütün oyunlar için bu durum geçerli. Hepsi oynadıkları rolü yaşıyordu, hiçbiri sırıtmıyordu.

Sözün özü; "The Sopranos" her karakteriyle, her bölümüyle efsaneydi. Zaten bi' bu, bir de The Wire. Diğerleri çerez kalır bu efsanelerin yanında. Tabii "Breaking Bad"in yeri de ayrıdır.
  • Suan dizinin 3. sezonundayım. Ulan dedim DH deki konusunada hiç bakmadım dizinin bi bakayım dedim. Tony nin öldüğünü okudum suan geçte olsa kendimi çok çok kötü hissettim. Simdi kalan 3 sezonda çok bağlandığım sevdiğim ölmüş bi adamı izlemek kötü olucak.
  • Bende başladım bakalım ilk bölümü izledim ama çok ağır hep mi böyle ? OZ'a çok hareketsiz denir bu onun yanında slow motion gibi kaldı. tabi ilk bölüm için gecerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

Bende başladım bakalım ilk bölümü izledim ama çok ağır hep mi böyle ? OZ'a çok hareketsiz denir bu onun yanında slow motion gibi kaldı. tabi ilk bölüm için gecerli

açıkcası OZ bana göre baştan sona aksiyon dolu, hapısanede nereye dönsen ya şiş ya homo ya ırkçı

sopranosun ilk bölumlerınde karakterlerın yapı taşlarını göruyorsunuz, ardından yavaş yavaş işler başlıyor karakterler arası olaylar gösterılıyor, arkadaşın dedıgı gıbı drama ağırlıkta fakat buram buram mafya kokuyor tabıki

not; abebisi den cok mu etkılendın nıck ve ımza o

• Castiel kullanıcısına yanıt
    devam etcem bakalım bugun.

adebisi efsanedir
  • Diziye başlamak için uygun bir zaman kolluyorum.Dexter ve Game of Thrones bitsin hemen başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

Bende başladım bakalım ilk bölümü izledim ama çok ağır hep mi böyle ? OZ'a çok hareketsiz denir bu onun yanında slow motion gibi kaldı. tabi ilk bölüm için gecerli

Mafya dizisi ama aksiyon yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dont know -- 18 Temmuz 2013; 12:37:28 >
  • Yarın başlıyorum, şans dileyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Yarın başlıyorum, şans dileyin.

Beğenmezsen neden beğenmediğin üzerine tartışırız burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dont know -- 31 Temmuz 2013; 19:22:07 >
  • ------------------

http://www.nydailynews.com/new-york/james-gandolfini-funeral-fans-wait-heat-hours-article-1.1383933
    ------------------

Welcome to the Rileys 2010'u da izleyin derim, uzun uzun tonny görme fırsatınız oluyor.

Film anında Tonny'den bu cümleleri duyunca çok duygulandım.

• burada okuyunca dizide ölüyor sandım gerçekte ölmüş yahu üzüldüm..
  • Hayatımda izlediğim en iyi diziydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Hayatımda izlediğim en iyi diziydi.

Nick'indeki Corrado bildiğimiz Uncle Junior dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony

quote:

Aynen Adam çok sempatik geliyordu zaten hep bana.
  • quote:

quote:

quote:

Bence de çok sempatik. O sinirleninceki halleri süperdi özellikle. Aynı zamanda ses sanatçısıymış, şu video'yu da hatırlamış olalım:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence de çok sempatik. O sinirleninceki halleri süperdi özellikle. Aynı zamanda ses sanatçısıymış, şu video'yu da hatırlamış olalım:

Hocam beni dizin finalindeki Tony ve Junior'ın konuşması çok etkilemişti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O sahne cidden kötüydü ya, Junior'a üzüldüm baya.

• Boş vakitlerde açıyorum rastgele izliyorum... Böyle başka bir dizi var mı be? Breaking Bad sanki o seviyeye geldi benim için... Belki o da
  • Baba bu nasıl bir soundtracktir?

• Duydunuz mu bilmiyorum Şafak Sezer bu diziden esinlenip daha doğrusu alıntılayıp bir Türk dizisi çekicekmiş ve Tony yerine bu kamil oynayacakmış
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.