Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Asakiri Mansure

Başladık bakalım diziye.Henüz 2 bölüm izledim forumada yeni üye oldum Çok namını duydum bu dizinin.Tarz olarakta çok uydu.Bakalım nasıl bir efsaneymiş

Tarz olarak uyduysa Boardwalk Empire dizisini de tavsiye ederim. Boş vakitlerinde boş bir zihinle izlemeni öneriyorum ama

Boardwalk'a ben pek ısınamamıştım. Sopranos benzeri bir dizi diye başladığım için sanırım. Normal olarak iyi, ama Sopranos'un yanına bile yaklaşamıyor.

O diziyede başlamayı düşündüm ama bilmiyorum pek çekmedi beni.Sopranos bitince bakabilirim belki

• Burada Sopranos hakkında yazılanlardan etkilendim...Sopranos'a bu gece başlıyorum...pozitif yorum yapan üyelere güveniyorum.... 6 sezon 86 bölümlük serüvene yelken açıyorum..diğer tavsiyelerinize açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

Burada Sopranos hakkında yazılanlardan etkilendim...Sopranos'a bu gece başlıyorum...pozitif yorum yapan üyelere güveniyorum.... 6 sezon 86 bölümlük serüvene yelken açıyorum..diğer tavsiyelerinize açığım.

1 aydan kısa sürede bitirme sakın. Günde 2 bölüm ideal, fazlası zarar. Sindire sindire izlemek lazım.
  • İlk bölümü bir türlü bitiremedim.Başlangıçtaki 80'ler havasından dolayı olabilir.En azından bir sezon şans vermeyi düşünüyorum.Çok beğenilen bir dizi kötü olma olasılığı düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Eagle -- 13 Ekim 2013; 23:25:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boardwalk zaten sopranos gibi modern devirde geçmiyor. 1920lerde geçiyor, benim çok ilgimi çekti. Alışılması çok zor bir dizi kime denettiysem beğenmedi zaten ama imdb notu 8.7 ve Steve Buscemi oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

İlk bölümü bir türlü bitiremedim.Başlangıçtaki 80'ler havasından dolayı olabilir.En azından bir sezon şans vermeyi düşünüyorum.Çok beğenilen bir dizi kötü olma olasılığı düşük

İlk 5 bölüm felan dayanmaya çalış, zaten 2.bölümü atlatınca tamam diyip artık daha dikkat ve zevkle izlemeye başlıyorsun.

Tabii ki herkese hitap edecek bir dizi değil ama şahsi fikrim tam bir başyapıt ve zamanında Breaking Bad popülaritesindeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 13 Ekim 2013; 23:32:47 >
  • Sopranos ilk bölümü izledim....yavaş seyreden bir başlangıç yaptı...çok çene vardı...dizideki kişileri tanıtır gibiydi...sonraki bölümler umarım daha bir fark yaratır !
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

Sopranos ilk bölümü izledim....yavaş seyreden bir başlangıç yaptı...çok çene vardı...dizideki kişileri tanıtır gibiydi...sonraki bölümler umarım daha bir fark yaratır !

Mafya dizisi diyince aklınıza silahların konuştuğu bir dizi gelmesin. Çünkü eğer öyleyse beklediğinizi bulamayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky Pancamo -- 14 Ekim 2013; 8:59:33 >
  • Hayır,öyle bir beklentim yok...bıktık silahlardan,her yer o tarz dizilerle kaynıyor,silahsız bir dizi göstersene !! ...yardımların için teşekkür...diziyi hemen bırakmayacağım..bu akşam 2.den devam

Edit: 2 daha iyiydi,sardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 15 Ekim 2013; 1:45:25 >
  • Arkadaşlar bu dizinin tüm sezonlarını net indirebileceğimiz bir yer varmı?İnternetten izlemek tam bir eziyet ya.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar bu dizinin tüm sezonlarını net indirebileceğimiz bir yer varmı?İnternetten izlemek tam bir eziyet ya.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggrekan

quote:

Arkadaşlar bu dizinin tüm sezonlarını net indirebileceğimiz bir yer varmı?İnternetten izlemek tam bir eziyet ya.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

pm attım

Allah razı olsun kardeşim.Çok teşekkür ederim.Çok iyi oldu bu.Forum mükemmel ya
  • İngilizce Wikipedia'da HBO hakkında yazılanlara göre, HBO kanalını HBO kanalı yapan dizidir The Sopranos.

quote:

Beginning the 1997 launch of its first one-hour dramatic narrative series Oz, HBO started a trend that became commonplace with premium cable providers. Although critically acclaimed, it was not until The Sopranos premiered in 1999, that the network achieved both critical mass and Emmy success. The Sopranos received 111 Emmy nominations during its six-season run, resulting in 21 wins, two of them for Best Drama. In 1999, HBO became the first U.S. cable channel to broadcast a high-definition simulcast channel.[31] In July 2001, HBO launched HBO on Demand, the first premium subscription video-on-demand enhancement in the United States, to Time Warner Cable subscribers in Columbia, South Carolina.[32] In 2002, HBO debuted The Wire, which although not surpassing The Sopranos in viewership success, did however match its critical acclaim over its five-season run[citation needed] and further cemented HBO's reputation as being a network that produced quality programming.

• Şu an finali izledim ve salaklaştım. Gelmiş geçmiş en büyük efsanevi yapımlardan biridir bu dizi
  • 2 gündür izliyorum, breaking bad'den sonra aradığımı buldum herhalde. Ağır, oturaklı bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

2 gündür izliyorum, breaking bad'den sonra aradığımı buldum herhalde. Ağır, oturaklı bir dizi.

Breaking Bad'den 1258248623486932496230912 kat daha iyidir, ona emin olabilirsin.

Girişte HBO yazısını görüyorsan, orada duracan. Ben şuan Rome izliyorum, muhteşem ötesi bir dizi, yine HBO, yine HBO. Adamlar yapıyor.
  • quote:

quote:

2 gündür izliyorum, breaking bad'den sonra aradığımı buldum herhalde. Ağır, oturaklı bir dizi.

Breaking Bad'den 1258248623486932496230912 kat daha iyidir, ona emin olabilirsin.

Girişte HBO yazısını görüyorsan, orada duracan. Ben şuan Rome izliyorum, muhteşem ötesi bir dizi, yine HBO, yine HBO. Adamlar yapıyor.

Aynen öyle, birçok HBO yapımı izledim hespi best.

True Blood
    Boardwalk Empire
    Game of Thrones
    Curb Your Enthusiasm
    The Pacific
    Bored to Death
    Hung
    Rome
    Entourage
    Deadwood
    Carnivale
    The Wire
    Band of Brothers
    Six Feet Under
    The Sopranos
    Oz

• quote:

quote:

Hocam istediği kadar güzel olsun bence karşılaştırılamaz. İkisinin de kendine ait bir tarzı var. Gözümde tatları ayrı güzel yemekler gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

quote:

Aynen öyle, birçok HBO yapımı izledim hespi best.

True Blood
    Boardwalk Empire
    Game of Thrones
    Curb Your Enthusiasm
    The Pacific
    Bored to Death
    Hung
    Rome
    Entourage
    Deadwood
    Carnivale
    The Wire
    Band of Brothers
    Six Feet Under
    The Sopranos
    Oz

The Sopranos
    Oz
    Game of Thrones

bunlar bitti.

Six Feet Under
    Rome
    Boardwalk Empire

bunlar bitmeyenler daha.

• PB 2x11'deyim 2-3 haftaya o bitince buna doğru geçiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.