Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu show tv de şafak sezer in dizisi başlıcakmış galiba altındağlı diye

dizi sopranonus un yerli versiyonu olucakmış

fragmanı falan var hatta kuscağım geldi , ölesim geldi , james gandolfini kalp krizinden ölmeseydi bu diziyi seyredince ölürdü kesin

dizideki oyuncular sopranosun s sini duymamış görmemiş izlememiş insanlar , zaten doğru dürüst oyunculukları bile yok , böyle bi diziye kalkışmışlar

bırakın şafak sezeri başrolde kadir inanır bile oynasa olmaz , james gandolfinin oyunculuğunu bugün dizi tekrar çekilse al pacino , robert de niro bile canlandıramaz ,

üzüldüm açıkçası para için insanların düştüğü durumlara ve hallere , bari dizinin bi kaç bölümünü seyret ben bu rolü canlandıramam oynuyamam de , para için herşeyi yapma , insanlar o zaman seni daha çok sever .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clinteastwood1981 -- 10 Kasım 2013; 3:02:26 >
  • dizi yokluğunda bu akşam izlemeye başlayacağım. henüz ilk sezonu indirdim, sararsa devam
  • ilginç bir haber.paylaştığın için tşk.

• Ben paylaşmıştım, konumu silmişlerdi.
  • 2. sezon da bitti, efsane dizi.

• Efsane sahneydi.
  • 4x10'a geldim artık her bölüm film gibi olmaya başladı, kalite tavan yaptı dizinin 4.sezonunda.

Bu arada konudaki tek aktif üye de benim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

4x10'a geldim artık her bölüm film gibi olmaya başladı, kalite tavan yaptı dizinin 4.sezonunda.

Diziyi izlemeye çok geç kaldığın ondan tek kalmışın buralarda.
  • quote:

4x10'a geldim artık her bölüm film gibi olmaya başladı, kalite tavan yaptı dizinin 4.sezonunda.

5.sezonda biraz yavaşlıyor dizi, yine de Emmy ödüllerini süpürmüş 5.sezonda ama diğer sezonlara göre biraz sönüktü bence.

5.sezonda senin 6'dan beklentilerini düşürüyorlar, sen zannediyorsun ki dizinin gerisi böyle sönük devam edicek. Sonra 5.sezon bitiyor, 6.sezon her biri IMDb'den 10 puan almış film gibi arka arkaya patlıyor. Kesinlikle manyak üstü bir sezon final sezonu.

• Breaking Bad'den sonra sırada bu var, sonra da OZ'a başlamayı düşünüyorum, kaliteyi düşürmeden devam
  • Önümüzdeki hafta başlayayım diyorum bu efsaneye. Bakalım denildiği kadar var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont know

quote:

5.sezonda biraz yavaşlıyor dizi, yine de Emmy ödüllerini süpürmüş 5.sezonda ama diğer sezonlara göre biraz sönüktü bence.

5.sezonda senin 6'dan beklentilerini düşürüyorlar, sen zannediyorsun ki dizinin gerisi böyle sönük devam edicek. Sonra 5.sezon bitiyor, 6.sezon her biri IMDb'den 10 puan almış film gibi arka arkaya patlıyor. Kesinlikle manyak üstü bir sezon final sezonu.

Hocam istediği kadar sönük olsun, Tony'nin evin içinde 24 saat atletle dolaşmasını koysalar yine izlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Önümüzdeki hafta başlayayım diyorum bu efsaneye. Bakalım denildiği kadar var mı.

Eğer dizi beğenmeyen biriyseniz, izlediğiniz son dizi olabilir. Hala bunun kalitesine yaklaşan dizi bile izleyemedim.
  • Ben de "the wire" da son sezona geçtim. mükemmel dizi de bir sopranos değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni başladık. inşallah benim de favorilerim arasına girer gerçi yorumlardan girecek gibi duruyor ama
  • bence ağır izle. günde 5 bölüm izleyip , bitmesin diye yalvarma benim gibi
  • tamam hocam sağolasın dikkate alacağım bu uyarını ama benim de bi diziyi seversem günde en az 3 4 bölüm izleme huyum var ki haftaya da tatile gireceğimi düşünürsek biraz zorlayacak galiba beni
  • Breaking Bad bitti ve buna başlayayım dedim.

İlk bölümü izledim ama pek sarmadı sanki devam edeyim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Breaking Bad bitti ve buna başlayayım dedim.

Hocam senin bu mesajtan 20 tane sayarım bu konuda, kesinlikle devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Breaking Bad bitti ve buna başlayayım dedim.

Hocam senin bu mesajtan 20 tane sayarım bu konuda, kesinlikle devam et

İzleyeyim o zaman birkaç bölüm izlemekten zarar gelmez

Belki benim için yeni bir Breaking Bad olur

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.