Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstteki şarkıyı hatırladım.Muhteşem gerçekten.

Bu da benden gelsin.Bu şarkıyı çok seviyorum.
  • Son 1 bölüm kaldı, akşama bitireceğim. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Ben baştan başlayacam hocam izlemeye.Biraz unutunca tekrar tekrar izlenir bu dizi.
    Çogu sahneyi unutmuşumdur ama şu sahneyi hala unutamadım.En keyif aldıgım kısımlardandı.
  • Şu konu uplanınca içim bi tuhaf oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 11 Ekim 2013; 20:29:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Son 1 bölüm kaldı, akşama bitireceğim. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..

Diziyi bitirince güncel kendi en sevdiğin diziler listesini paylaşabilir misin? Sopranos'u 1'e koymamak gibi bir davranış içerisine girecek misin, merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Şu konu uplanınca içim bi tuhaf oluyor.

Aynen, az önce aynı duyguyu yaşadım konuyu görünce. Sopranos harfleri yanyana geldiğinde benim için çok farklı anlamlar ifade ediyor, bir garip duygu çöküyor içime.

Bazı sebeplerden ötürü Sopranos'un bendeki yeri çok ayrıdır.

• @thebancally Bu bölümde gülmekten gözümden yaş gelmişti ya.. Aynı duyguları paylaşıyorum sizinle hocam. Ayrı olarak 6. sezonun başlarında
    Tony'nin komadayken gördüğü rüyalar harikaydı.
    İnanılmaz bir yapım.

@Chucky Pancamo Hocam uzunca bir yazı yazacağım zaten bittikten sonra dizi hakkında. Finaline bir bakalım, eğer gerçekten vurucu olursa BB ile yer değiştirip birincilik koltuğuna oturabilir benim için.

• quote:

@thebancally Bu bölümde gülmekten gözümden yaş gelmişti ya.. Aynı duyguları paylaşıyorum sizinle hocam. Ayrı olarak 6. sezonun başlarında
    Tony'nin komadayken gördüğü rüyalar harikaydı.
    İnanılmaz bir yapım.

@Chucky Pancamo Hocam uzunca bir yazı yazacağım zaten bittikten sonra dizi hakkında. Finaline bir bakalım, eğer gerçekten vurucu olursa BB ile yer değiştirip birincilik koltuğuna oturabilir benim için.

Tamamdır. BB'nin birincilik koltuğu derken final olarak mı genel mi? Çünkü siz HBO'cuydunuz diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky Pancamo -- 11 Ekim 2013; 20:58:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

üstteki şarkıyı hatırladım.Muhteşem gerçekten.

Bu da benden gelsin.Bu şarkıyı çok seviyorum.

Dehşet bir video. Ellerine sağlık.

Bu arada flood olduysa kusura bakmayın. Post kasıyor olsam başka konulara sarardım, şu konudan çıkamadım hala.

• Ne postu yahu devam et, dizi hakkında tartışıyoruz burada.

Ayrıca bahsettiğim birincilik genel anlamda hocam. HBO'cu olduğum doğrudur fakat BB'in yeri keza çok başkadır..
  • quote:

Ne postu yahu devam et, dizi hakkında tartışıyoruz burada.

Ayrıca bahsettiğim birincilik genel anlamda hocam. HBO'cu olduğum doğrudur fakat BB'in yeri keza çok başkadır..

Tüh, ben seni HBO'cu diye yazmıştım halbuki. BB'cilere karşı 1 adam eksiğiz desene o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

quote:

Tüh, ben seni HBO'cu diye yazmıştım halbuki. BB'cilere karşı 1 adam eksiğiz desene o zaman.

BB severim bayılırım felan ama bir yerde sopranos varsa dursun 2 adım geri gitsin bir zahmet. BB günümüz dizileri içerisinde en kalitelisi olmasına rağmen hala bu gibi kült HBO dizilerinden kalite olarak çok uzakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

quote:

BB severim bayılırım felan ama bir yerde sopranos varsa dursun 2 adım geri gitsin bir zahmet. BB günümüz dizileri içerisinde en kalitelisi olmasına rağmen hala bu gibi kült HBO dizilerinden kalite olarak çok uzakta.

Aynen hocam.

@Ed Wood
    Sen olmasan da bir sürü kişiyiz bak, BB'cileri döveriz.

• Bitti, şu ana kadar gördüğüm en iyi finale imza attı dizi. Bir final bu kadar mı nefis olur?
  • quote:

Bitti, şu ana kadar gördüğüm en iyi finale imza attı dizi. Bir final bu kadar mı nefis olur?

Journey - Don't Stop Believing 'i çalma listene koyabilirsin artık dostum
  • Buraya uzun uzadıya yazmıyım. Yazının zevki kaçar. Gerçekten etkisinde kaldığım bir efsane oldu. Maalesef bitti.

https://eksisozluk.com/entry/37576394
  • quote:

Buraya uzun uzadıya yazmıyım. Yazının zevki kaçar. Gerçekten etkisinde kaldığım bir efsane oldu. Maalesef bitti.

https://eksisozluk.com/entry/37576394

Dizideki bir sürü olaya yer vermişler şu video'da. Kısa bir özet gibi birşey olabilir.

• Başladık bakalım diziye.Henüz 2 bölüm izledim forumada yeni üye oldum Çok namını duydum bu dizinin.Tarz olarakta çok uydu.Bakalım nasıl bir efsaneymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asakiri Mansure

Başladık bakalım diziye.Henüz 2 bölüm izledim forumada yeni üye oldum Çok namını duydum bu dizinin.Tarz olarakta çok uydu.Bakalım nasıl bir efsaneymiş

Tarz olarak uyduysa Boardwalk Empire dizisini de tavsiye ederim. Boş vakitlerinde boş bir zihinle izlemeni öneriyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Asakiri Mansure

Başladık bakalım diziye.Henüz 2 bölüm izledim forumada yeni üye oldum Çok namını duydum bu dizinin.Tarz olarakta çok uydu.Bakalım nasıl bir efsaneymiş

Tarz olarak uyduysa Boardwalk Empire dizisini de tavsiye ederim. Boş vakitlerinde boş bir zihinle izlemeni öneriyorum ama

Boardwalk'a ben pek ısınamamıştım. Sopranos benzeri bir dizi diye başladığım için sanırım. Normal olarak iyi, ama Sopranos'un yanına bile yaklaşamıyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.