Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konusu tam olarak ne? Çoğu yerde mafya ve aile ilișkileri diyor. Mafya babasının hayatı mı anlatılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Konusu tam olarak ne? Çoğu yerde mafya ve aile ilișkileri diyor. Mafya babasının hayatı mı anlatılıyor?

Evet çoğu yerde denilen doğru konusu o ama bu babanın fiziksel hayatından ziyade psikolojik ilerleyişi-düşünce tarzını anlatıyor.
  • mafya, drama harmonisi denilebilir.
  • Godfellas'ı sevmiștim, bu dizinin de ilk bölümünü izledim. Bazı yerlerde sıkıldım ama genel olarak fena sayılmaz. Umarım ileride güzelleșir. Bu arada psikolog Godfellas'tan, T'nin karısı da Oz'dan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Godfellas'ı sevmiștim, bu dizinin de ilk bölümünü izledim. Bazı yerlerde sıkıldım ama genel olarak fena sayılmaz. Umarım ileride güzelleșir. Bu arada psikolog Godfellas'tan, T'nin karısı da Oz'dan...

Güzel dizi fakat son sezonda dahil ileri sararak izlemeye devam edebilirsiniz cok durağan ama kaliteli bir dizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdmsy

quote:

Godfellas'ı sevmiștim, bu dizinin de ilk bölümünü izledim. Bazı yerlerde sıkıldım ama genel olarak fena sayılmaz. Umarım ileride güzelleșir. Bu arada psikolog Godfellas'tan, T'nin karısı da Oz'dan...

Güzel dizi fakat son sezonda dahil ileri sararak izlemeye devam edebilirsiniz cok durağan ama kaliteli bir dizi

...
  • nasıl bugüne kadar başlamadım bu diziye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

quote:

Orijinalden alıntı: Rdmsy

quote:

...

Haykırdım.

2.sezonu bitirmek üzereyim. Muazzam dizi. Bir tane boş karakter, bir tane boş sahne yok. Dizinin en sevdiğim tarafı da tabi ki
    ''Get the fuck outta here''. Abi gerçekten muazzam söylüyorlar, bi insan bu kadar mı güzel küfür eder yahu. Onlar söyleyince istemsizce ben de söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Haykırdım.

2.sezonu bitirmek üzereyim. Muazzam dizi. Bir tane boş karakter, bir tane boş sahne yok. Dizinin en sevdiğim tarafı da tabi ki
    ''Get the fuck outta here''. Abi gerçekten muazzam söylüyorlar, bi insan bu kadar mı güzel küfür eder yahu. Onlar söyleyince istemsizce ben de söylüyorum.

"Ohhohhooouvvv" ve Bing kızları ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

quote:

Haykırdım.

"Ohhohhooouvvv" ve Bing kızları ?

Hocam bing kızları GTA'dan çıkmış gibi yürüyorlar. Bir de silikonlu memeleri sevmiyorum. En güzel meme doğal meme

• Son 2 haftadır boşlutkan diziyi bilmem kaçıncı defa izliyorum. Şu Tony'nin Bing'de her daim patakladığı eleman en sonunda istifa edip gidiyor la çok komik Adamı en az 4 kez kendi siniri uğruna boş yere dövdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 25 Nisan 2016; 21:50:43 >
  • Abartacagim biraz objektif olmak zor konu Sopranos olunca..

Sopranos diziden cok ote bir yapimdir,bilincaltiniza yerlesip sizi icine ceker,karakter,yer,zaman orgusunu o kadar benimsersiniz ki yapimin bir parcasi olursunuz.

Dizi bitince tuhaf bir bosluk yaratir hani breaking bad boslugu gibi degil sanki beraber zaman gecirdigiziniz,sevdiginiz bir yakininiz vefat etmis gibi hissedersiniz aradan 10 yil gecer hala boslugu dolmaz bu oyle bir yapimdir.

Sopranosu ozellikle digerlerinden ayiran kult yapan kesinlikle daha once bahsettigim psikoloji ogesi,kullanilan simgeler ve verdikleri mesajlar bilincaltinda kendi sarayini insa edip gizli bagimlilik olusturuyor.Bunun disinda oyuncu secimleri ki yan roller dahi gunumuz dizilerinde basrolde siritmaz,replikler,senaryo,italyan/akdeniz kulturunun bize yakinligi ve samimiyet,bunlar Sopranosu 10 yil sonra dahi akla geldiginde Tony reyizin aramizdan ayrilisi sigara yaktirir.
  • Bazı diziler vardır, bu dizileri izlediğinize pişman olursunuz. Keşke sonra izleseydim de bu zevki hemen tatmasaydım, dersiniz.

Benim böyle düşündüğüm ilk dizi Breaking Bad. Film ise Goodfellas ve diğer ünlü mafya filmleri. Umarım Sopranos da bunların arasına girer. Dizi izlemek için fazla vaktim olmuyor, benim için büyük bir lüks. O yüzden ince eleyip sık dokuyorum ki vaktim boşa gitmesin. Mafya/Suç/Dram türünde yapımlar da zaten ilk tercihim.
  • Çok heyecanlandım sınav bitsede başlasam ya valla böyle dizileri her gün 1 bölüm olarak izliyorum tadını almak için. En sevdiğim konulardan birine sahip fragmanına bile bakmadım ucundan bile kendimi kaptırırım diye. Daha hiç Başlamadım tavsiyeniz var mı? spoiler yememek için bakamadım hiç dizi süresi ne kadar? Kaç bölüm?

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Çok heyecanlandım sınav bitsede başlasam ya valla böyle dizileri her gün 1 bölüm olarak izliyorum tadını almak için. En sevdiğim konulardan birine sahip fragmanına bile bakmadım ucundan bile kendimi kaptırırım diye. Daha hiç Başlamadım tavsiyeniz var mı? spoiler yememek için bakamadım hiç dizi süresi ne kadar? Kaç bölüm?

86 bölüm. Ortalama 55dk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Çok heyecanlandım sınav bitsede başlasam ya valla böyle dizileri her gün 1 bölüm olarak izliyorum tadını almak için. En sevdiğim konulardan birine sahip fragmanına bile bakmadım ucundan bile kendimi kaptırırım diye. Daha hiç Başlamadım tavsiyeniz var mı? spoiler yememek için bakamadım hiç dizi süresi ne kadar? Kaç bölüm?

86 bölüm. Ortalama 55dk.

Teşekkürler 1 saat ideal oluyo ne kısa ne uzun.

• Dizi çok iyi diziydi de istikrarlı bir yapım değildi bence. Giderek kalitesi düşüyor. Oylama yapmam gerekirse;

İlk sezon 12/10
    İkinci sezon 9/10
    Üçüncü sezon 8/10
    Dört ve beşinci sezon 4,5/10
    Altıncı sezon 6/10

Yani diziden aldığım seyir zevki benim için bu çizgide.

İlk sezonki kıvamda devam etseydi dizi Karamazov Kardeşler, Suç ve Ceza kadar kült bir yapım olurdu.

Bu haliyle de çok iyi dizi. Piyasadaki boş adam işi dizilerle karşılaştırırsak efsane bile.

• Arkadaşlar şu an 2. sezona geldim de doğru düzgün bi online izleme sitesi bulamadım. İzleyenler hangi siteden izliyordunuz acaba?
  • dizipub'dan izliyorum ben.
  • yıl olmuş 2016 hala online dizi izleme ditesi soruyorsunuz,kurun bilgisayarınıza kodi'yi keyfinize bakın,icefilms,phoenix ve exodus eklentileriyle 720p filmleri dizileri 3 megabit internetle takılmadan izleyin

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.