Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KatakIysm

getdıfakautovhiyir

• Geçenlerde tekrar başlayıp bitirmiştim. Yine ilk defa izler gibi izledim müthişti.
  • Dizi için The Godfather, Goodfellas, Scarface ve Once Upon a Time in America tarzı ve göndermeler var deniliyor doğrumu , Six Feet Under izliyorum buna başlasam nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Festen

Dizi için The Godfather, Goodfellas, Scarface ve Once Upon a Time in America tarzı ve göndermeler var deniliyor doğrumu , Six Feet Under izliyorum buna başlasam nasıl olur ?

Aynen; SFU izliyorum (3. sezon sonundayım) kesinlikle seveceksindir Sopranos'u.
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Bende 3.sezon başındayım 2.bölüm bitti sadece finali için izle dediler bakalım .
  • 3.Sezonu bugün bitirdim, final çok güzeldi.

Eğer diziyi bitirmek istiyorsan sadece son 2 bölümü de izleyebilirsin pek bir şey kaçırmazsın ama zevk almak istiyorsan tamamını izlemelisin.
  • What you gonna do huh?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sezondayım 5.bolum favori jarakterim furio.. adam karizma bence olk 3 sezon on numaraydi 4 iyiydi 5 sıkıcı basladı biraz solemek istedigim bir diger seyde

SURPRİZBOZAN!
    4.Sezonda christopheri terapi yapacaklai zaman kizim tony ye seni şişko bole godersen 50 yasinda kalp krozonden oleceksin diye bagirdi harbiden tony sopranoyu canlandiran james gandolfini 50 li yaslarında kalo krizinden oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet en son yazanda benmişim diziyi bitirdm sezon degerlendirmelerim ilk üç sezon 10/9 4 ve 5 10/7 6.sezon 10/6
    Favori karakterlerim furio ve paulie belki silvio..
    Keske o ilk 3 sezon tadinda olsaydı dedim son 3sezinu izlerken ozellikle cok sevdigim b roldeki oyuncunun pat diye sacma bi senoryoyla diziden ayrilmasi iyice bunalti beni 4. Ve 5. Sezotahammul edilebilir seviyede 6 sezondan bahsetmek bile istemiyorum , ama dedigim gibi boyle harika 3 sezonu olan bir dizinin boyle dandik son 3 sezonu ve finali olması beni uzdu ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O değilde buzdolabı çok güzel değil mi?

• 4x4 The Weight güzel bölümdü, Carm ile Furio'nun dans ettiği şarkıya bittim.

• KatakIysm K kullanıcısına yanıt
    Duygulaniyorum be. Iki yaz once bitirmistim , o tadı unutamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tony reise saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Festen

Dizi için The Godfather, Goodfellas, Scarface ve Once Upon a Time in America tarzı ve göndermeler var deniliyor doğrumu , Six Feet Under izliyorum buna başlasam nasıl olur ?

Diziye başladım 5. bölüm bitti mafya tarzı filmleri hep sevmişimdir . Yavaş yavaş izlemeye devam bakalım kaç ayda bitireceğiz .
  • gelmiş geçmiş en iyi dizlerden biri olduğunu düşünüyorum :)
  • 3.bölümdeyim galiba 2 yıl aradan sonra Breaking Bad'in boşluğunu dolduracak diziyi buldum. Boardwalk Empire'ıda izlemiş ve çok sıkıcı bulmuş biri olarak, bunu şu an çok beğendim.
  • Bayadır dizi izlemiyordum , sevdiğim tarzda dizi bulamadığım için.
    Tesadüfen gördüm ve 2 haftadır 4.sezona geldim.
    Müthiş bir dizi , şimdiye kadar izlemediğim için büyük pişmanlık duyuyorum.
    Özellikle Godfather , Goodfellas filmlerini sevenler bu diziye bayılacaktır.
    Herkes müthiş bi oyunculuk çıkarmış.
    Bir dizide aradığım tüm konular var. (Mafya , Aile , Psikoloji)
    Gerçekten başyapıt olmuş.
  • Dizi sağlam gibi gözüküyor imdb puanı da yüksekmiş.Daha önce dikkatimi çekmemişti. Öneriyor musunuz beyler ? OZ br ba bcs tarzı ağır bir dizi sanırım benim de en sevdiğim dizilerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenArrow

Dizi sağlam gibi gözüküyor imdb puanı da yüksekmiş.Daha önce dikkatimi çekmemişti. Öneriyor musunuz beyler ? OZ br ba bcs tarzı ağır bir dizi sanırım benim de en sevdiğim dizilerdir.

En iyi dizilerden biridir benim için. Arrow,Flash gibi dizilerin 100-200 sayfa olduğunu görüp şu dizinin daha 10 sayfa olmayışı üzüyor insanı. İzleyin izlettirin beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenArrow

Dizi sağlam gibi gözüküyor imdb puanı da yüksekmiş.Daha önce dikkatimi çekmemişti. Öneriyor musunuz beyler ? OZ br ba bcs tarzı ağır bir dizi sanırım benim de en sevdiğim dizilerdir.

Yoğun bir dizidir sahneler yüzeysel gibi gelebiliyor bazen ama orada derin şeyler aramak gerekiyor. Spoiler olacağı için örnek veremiyorum. Bir İtalyan Alfa erkeğini anlatıyor iç dünyası psikolojisi vs. Ben 4 kere izledim baştan sona ilk 3 üm de dizi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.