Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "It is also revealed that Paulie got his nickname "Paulie Walnuts" due to a 1990s hijacking of a truck, which Paulie believed was filled with television-sets, although it only contained walnuts."

Yalnız şov boyunca hiç o şekil çağrılmaması ilginç, bence çağrılsa daha bi güzel olurdu diye düşünmeden de edemiyorum, dizinin espri anlayışına da uyardı.

FUGETABOUTIT!

• Biraz anılarımızı depreştirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 6 Şubat 2015; 20:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Biraz anılarımızı depreştirelim

Güzel video olmuş, Carmela Furio dansını görünce bayağı özlediğimi farkettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yav başlasam mı bir türlü karar veremedim izlediğim diziler lost,fringe,pb,bb tarzı diziler yani hareketli heyecanlı diziler.The godfather 3 saat izlersin seversin de koskaca dizide bu hava beni sıkar gibi geliyor?Çok popülerde değil forumda falan ama hayatımda izlediğim en güzel dizi falan diyende var
  • 1.sezon 11.bölüm hakkında

Bu tony'nin annesi jun amca'ya ne söyledi de jun tony'yi anlık bir kararla öldürme kararı aldı orayı anlayamadım.Ayrıca livia jun'un tony'i öldürecek olacağını bilmiyor mu, oğlunun ölmesini niye istiyor ki?
  • Diziyi daha yeni bitirdim ve finali karşısında apışıp kalmış durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quduz_qunduz -- 25 Nisan 2015; 17:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

yav başlasam mı bir türlü karar veremedim izlediğim diziler lost,fringe,pb,bb tarzı diziler yani hareketli heyecanlı diziler.The godfather 3 saat izlersin seversin de koskaca dizide bu hava beni sıkar gibi geliyor?Çok popülerde değil forumda falan ama hayatımda izlediğim en güzel dizi falan diyende var

Başlamalısın bence. Aksiyon ağırlıklı olmadığı için öyle art arda izleyemezsin. Godfatherin dizisi denilebilir. Ben 4. Sezona geldim. Arada sıkıldığım oldu ama yinede kendini izletiyor kalitesi var. Hatta Tony güldürüyor beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

quote:

yav başlasam mı bir türlü karar veremedim izlediğim diziler lost,fringe,pb,bb tarzı diziler yani hareketli heyecanlı diziler.The godfather 3 saat izlersin seversin de koskaca dizide bu hava beni sıkar gibi geliyor?Çok popülerde değil forumda falan ama hayatımda izlediğim en güzel dizi falan diyende var

Başlamalısın bence. Aksiyon ağırlıklı olmadığı için öyle art arda izleyemezsin. Godfatherin dizisi denilebilir. Ben 4. Sezona geldim. Arada sıkıldığım oldu ama yinede kendini izletiyor kalitesi var. Hatta Tony güldürüyor beni.

başladım bile hocam 3.sezon 6.bölümdeyim.Gerçekten sağlam bir dizi.

• 7. bölümdeyim inanılmaz sıkısı nezaman başlıyor ya bu dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01onr01

7. bölümdeyim inanılmaz sıkısı nezaman başlıyor ya bu dizi

Dizi genel olarak o rutinle ilerliyor. Zaten herkese hitap etmez, seven cok sever sıkıcı bulan sevmez.
    Tarzi agir geldiyse daha fazla ilerlemene gerek yok bence cunku bekledigin aksiyonu bulamayacaksin. Ama yinede ilk sezonu bitir en azindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 13 Haziran 2015; 20:31:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: 01onr01

7. bölümdeyim inanılmaz sıkısı nezaman başlıyor ya bu dizi

Dizi genel olarak o rutinle ilerliyor. Zaten herkese hitap etmez, seven cok sever sıkıcı bulan sevmez.
    Tarzi agir geldiyse daha fazla ilerlemene gerek yok bence cunku bekledigin aksiyonu bulamayacaksin. Ama yinede ilk sezonu bitir en azindan.

hayırlısı bakalım ezel kurtlar vadisi daha güzel daha çekici başlamıştı breakingbad de
  • dizi resmen efsane artık mafya dizisi veya filmleri asla beni sarmaz bundan sonra.Ve türkiye de malesef çok bilinip izlenmiyor.Kesinlikle herkes izlemeli mekanları oyunculukları diyalogları muhteşem bir diziydi.Boşluktayım bundan sonra beni ne paklar bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Haziran 2015; 23:04:10 >
  • 01onr01 kullanıcısına yanıt
    sen izleme kardeş boşver
  • Bu Amerikan okul sistemindeki not olan C ile bizdeki C aynı mı?Niye birinin kötü özelliklerinden bahsederken c almış diyorlarCC bana yetiyor, hele bir de zor dersse seviniyorum üstüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanichay

vay arkadaş 4*10 da cristopher in eroin bagimliligi için toplantilarinda cristopherin üstüne fazla gittiklerinde Anthony e " boyle yemeye devam edersen 50 ye varmadan kalp krizinden öleceksin" diyor.

Adam gerçek hayatta 51 de kalp krizinden gitmiş. Oyuncuların o sahneyi hatirladiginda neler hissettiğini dusunsenize

+1 benim de aklima o sirada 51 yasinda oldugu gelmisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toprağı bol olsun Gandalfını çok babacan bir adamdı sevdırmıştı kendını arada bu başlığı görunce duygulanıyor insan
  • quote:

dizi resmen efsane artık mafya dizisi veya filmleri asla beni sarmaz bundan sonra.Ve türkiye de malesef çok bilinip izlenmiyor.Kesinlikle herkes izlemeli mekanları oyunculukları diyalogları muhteşem bir diziydi.Boşluktayım bundan sonra beni ne paklar bilmiyorum

Boardwalk Empire paklar.
  • Uzun zamandır aradığım tadı sonunda buldum.

Son dönemin boş dizilerinden bıkmıştım kıyaslamak bile yanlış olur (Suits, Arrow, Flash, Mr Robot) ne oyunculuk var ne kurgu, diyaloglar çok yapmacık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

Uzun zamandır aradığım tadı sonunda buldum.

Son dönemin boş dizilerinden bıkmıştım kıyaslamak bile yanlış olur (Suits, Arrow, Flash, Mr Robot) ne oyunculuk var ne kurgu, diyaloglar çok yapmacık

izle hocam izle efsane bir diziye başladın bilmeni isterim.Ayrıca izlerken ne kadar güzelse sonunda da o kadar büyük boşluğa düşücen bunu bil :D

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• getdıfakautovhiyir
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.