Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlayabileceğim bilgisayarda 300 GB civarı dizi var. Ancak gene Sopranos istiyor canım..
  • Ilk bölümü henüz izledim. Uzun zamandır aradığım film kalitesinde harika bir dizi olmuş. Oyunculuklar, diyaloglar tek kelimeyle muhteşem. Ilk bölüm olması sebebiyle olaylar biraz karışık bir şekilde ilerlese de sonraki bölümlerde toparlanır gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Ilk bölümü henüz izledim. Uzun zamandır aradığım film kalitesinde harika bir dizi olmuş. Oyunculuklar, diyaloglar tek kelimeyle muhteşem. Ilk bölüm olması sebebiyle olaylar biraz karışık bir şekilde ilerlese de sonraki bölümlerde toparlanır gibi görünüyor.

Bağımlısı olacaksın :) Artık günde 4-5 bölüm izleyeceksin.Bitirdikten sonra eğer The Wire ı izlemediysen ona başlayacaksın :)
  • hiçbir dizi bana HOUSE MD den aldığım zevki yaşatamaz derken çıktı bu dizi benim karşıma ve bitirmiş olmanın verdiği saçma his hala üzerimde Tony'i bu yapıtla tanıdım ve bu yapıtla da kaybettim malesef kendileri vefat etmiş hiç tanımasamda cidden üzüldüm içimde hala bir burukluğu var çok aşırı gerçekçi ve sağlam bir dizi bizim polatla kıyaslamayın lütfen kaliteli yapım :)
  • Gandolfini reyizi saygıyla anıyorum ve diziyi izlemeye son sürat devam
  • Şuan bende bitirmiş biri olarak tekrar başladım. Her bölüm ulan yok böyle bi dizi diyip duruyorum. Popüler kültürün popüler dizilerini araştırıp izlemeye çalışmaktan biran önce vazgeçip izlemediyseniz son sürat izlemenizi tavsiye ederim
  • 3 haftada 6 sezonu da bitirdim.Finali de birkaç dakika önce yaptım.

Ama tarzım değildi galiba ama hiçbir şey anlamadım.
    Diziyi can sıkıntısı + James Gandolfini için izledim.
    Tuhaf bir diziydi benim için.Senaryodan pek birşey anlamamıştım.Özellikle de ilk sezonlarda.Kim kimdir biraz karışıktı.Genellikle sıkıldığım bölümler oldu.

Şahsen 2.defa izlemeyeceğim bir dizi.

Final hakkında şuanda yorumlara bakınıyorum.

Tony Soprano'nun dizide düşmanı kalmamıştı. Peki reyizi kim, neden vurdu.?

---------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------

Üstteki yorumun üzerinden 2 hafta geçti.
    Her gün dizinin intro müziğini ve final sahnesindeki müziği dinliyorum.İçim bi tuhaf oluyor.

Final sahnesindeki müziği açıp diziyi düşünüyorum,özellikle Bobby'nin ölümü çok üzücüydü.Başlarda sevmesemde son sezonda sevmeye başladığım Christopher'ı düşünüyorum.Tony ile şarap kasalarını arakladıkları sahneyi hatırlıyorum.O bölümde ikilinin araları gerçekten iyiydi,keşke hiç bozulmasaydı, ve final sahnesini düşünüyorum.Adamlar yapmış arkadaş. Tony değil ben vuruldum sanki.

Bitirdiğim diziyi tekrardan izlemek pek alışkanlığım değildir.Ama en kısa zamanda tekrar başlamak istiyorum bu diziye.

The Sopranos (1999-2007)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozaman Kütahyalı -- 15 Ekim 2014; 15:26:27 >

• Rasim Ozaman Kütahyalı kullanıcısına yanıt
    Sadece sil gibi biri için izlenebilir bence dizideki karakterlerin nerdeyse hepsi çok özeldi
  • Rasim Ozaman Kütahyalı kullanıcısına yanıt
    Sorun dediğin gibi sende, HBO dizilerinin %90'ı başyapıttır. Hele hele Oz ve Sopranos dizi tarihinin en iyi iki dizisidir benim için. Ayrıca Breaking Bad HBO dizisi değil.
    Ha birde sen övülen dizileri sevemiyorum demişsin de Sopranosu şu bölümde bilen kişiler iki elin parmağını geçmez kim ne zaman övmüş ben hiç denk gelmedim ? Prison Break, Breaking Bad, Game of Thrones gibi diziler sabah akşam övülüyor ama ben bu dizinin ismine bile rastlamıyorum forumda, dizinin konusu bile sadece 7 sayfa sen burada takıldığına emin misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 1 Ekim 2014; 14:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

sen burada takıldığına emin misin ?

Değilim.
    Yarışmadan çekiliyorum.
  • Çok geç olarak dün başladığım harikülade dizi. Gandolfini'yi izlemek büyük keyif veriyor. Neyse geç olması hiç olmamasından iyidir.
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Dizinin karakterleri müthiştir, altyazıdan ziyade jest ve mimikleri takip edersen daha çok zevk alırsın:) Özellikle; Jr Corrado(Uncle JR),Antony Sop. ve Silvio karakterleri çok ikoniktir.Güzel zamanlar, iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkuncand -- 4 Ekim 2014; 11:02:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkuncand

Dizinin karakterleri müthiştir, altyazıdan ziyade jest ve mimikleri takip edersen daha çok zevk alırsın:) Özellikle; Jr Corrado(Uncle JR),Antony Sop. ve Silvio karakterleri çok ikoniktir.Güzel zamanlar, iyi seyirler

Sağolasın, izlediğim en iyi dizilerin arasına girdi şimdiden, her bölüm ayrı ilgi çekici ve sürükleyici. Kalite kokuyor buram buram. Goodfellas oyuncularının da olması ayrı bir artı benim için.
  • bunun gibi dizi bi daha izlemedim. İzleyeceğimi de sanmıyorum.
  • dizinin 3. sezon 3. bölümüne geçtim . açıkcası diziyi beğenmedim hayal kırıklığı yarattı bende.herkes şöyle çok güzel dizi böyle başyapıt felan deyince beklentim artmıştı.diziden hiç birşey anlamadım doğrusu.yani şöyle söyleyim neden bu kadar çok tutmuş onu anlamadım.dizide aksiyon sahnesi çok ondan tutmuştur diye düşünüyordum aksiyon yok,cinsellikden ötürü tutmuştur sandım oda normal düzeyde,entrikalar, akıl oyunları, oha dedirtecek olaylar var sanıyordum oda yok,dram ağırlıklı sandım oda yok... nasıl bu kadar beğenilmiş bilemedim.bomboş ilerliyor dizi 1. sezon bekledik olaylar sonra başlayacak heralde diye 2. sezon bekledik oda bitti 3. sezon oldu hala aynı herşey.dizinin tutmasıyla ilgili benim gözümde tek mantıklı açıklama dizidede söylendiği üzere "mafya" konusu her zaman iş yapıyor.izlemeye devam edeceğim bakalım umarım yaniltır beni ...
    ayrıca söylemeden geçmeyim açılış müziği cidden çok güzel

• Dizinin psikolojik teması çok yoğun. Belki de bu yüzden umduğunu bulamamışsındır. %40 dram ilerliyorsa %60 psikolojik ilerliyor çünkü dizi. Hatta hatırladığım kadarıyla ikinci sezonun finali (şimdi baktım bölümün adı funhouse) psikoloji bölümlerinde psikanaliz derslerinde örnek olarak işletilebilecek tarzda bir bölümdür. Zaten ilerleyen sezonda bu özellik daha çok ön plana çıkacak göreceksin.
  • SevenSeptember_ kullanıcısına yanıt
    Ed Wood'un dedigi gibi psikoloji temasi uzerine oturtulmus, sehir mafyalarinin hayatini anlatan ve daha cok insan iliskileri uzerine yogunlasan bir dizi. Tarzi tam olarak dram,aile,psikoloji diyebiliriz.Bahsettigin gibi sadece bos bir mafya dizisi degil yani ve aksiyon,entrika falan bekliyorsan bulamazsin.
    Ayrica dizinin diger sezonlari da ayni sekilde ilerliyor hatta diger sezonlarda psikolojik ogeler daha agirlikli, o yuzden degisecek, olaylar olacak, heyecanli bir mafya hikayesi izleyecem diye bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 25 Kasım 2014; 23:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziyi herkes sevemez zaten.
  • sezon 2 nin giriş bölümünü izlediydim dün kahvaltıda, "When I was seventeen" ile süper örtüştü be

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.