Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    unutursak kalbimiz kurusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

unutursak kalbimiz kurusun

rahmetlinin son anı
  • Beyler 1. bölümü zorlamayla bitirdim. Hiç sarmadı. Günlük hayat çok sıkıcı. Böyle dizi mi olur, benim hayatım daha heyecanlı nerdeyse Hep böyle devam mı ediyor dizi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Beyler 1. bölümü zorlamayla bitirdim. Hiç sarmadı. Günlük hayat çok sıkıcı. Böyle dizi mi olur, benim hayatım daha heyecanlı nerdeyse Hep böyle devam mı ediyor dizi acaba?

dizi ağırdır , öyle popüler şimdi ki dizilere benzemez.Aksiyon bekliyorsun büyük ihtimalle o yüzden vazgeç bence izlemekten çünkü aksiyon severlere hitap etmiyor

dizide mafya oluşumundan çok tony'e odaklanıyor.Onun iç dünyasına,yaşantısına,düşüncelerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Beyler 1. bölümü zorlamayla bitirdim. Hiç sarmadı. Günlük hayat çok sıkıcı. Böyle dizi mi olur, benim hayatım daha heyecanlı nerdeyse Hep böyle devam mı ediyor dizi acaba?

dizi ağırdır , öyle popüler şimdi ki dizilere benzemez.Aksiyon bekliyorsun büyük ihtimalle o yüzden vazgeç bence izlemekten çünkü aksiyon severlere hitap etmiyor

dizide mafya oluşumundan çok tony'e odaklanıyor.Onun iç dünyasına,yaşantısına,düşüncelerine

İlla aksiyon olması gerekmiyor ama bir heyacan olması lazım. Sıradan günlük hayattan dizi olmaz.

• quote:

quote:

quote:

İlla aksiyon olması gerekmiyor ama bir heyacan olması lazım. Sıradan günlük hayattan dizi olmaz.

Oldu, hem de dünyanın en iyisi.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Sıradan günlük hayattan dizi olmaz?

Six Feet Under oldu, The Sopranos oldu. Hatta realizmin dizi dünyasındaki en ağır yansıması, The Wire oldu. Çok da güzel oldular. Yanlış bir düşüncedesin bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Sıradan günlük hayattan dizi olmaz?

Six Feet Under oldu, The Sopranos oldu. Hatta realizmin dizi dünyasındaki en ağır yansıması, The Wire oldu. Çok da güzel oldular. Yanlış bir düşüncedesin bana kalırsa.

20'li yaşlardan önce Sopranos izleyenler beğenmiyor genelde.
    Why Shy kötülemek için söylemiyorum ama yaşın gençse sonraya sakla böyle güzelim diziyi yazık etme derim.

• quote:

quote:

quote:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

quote:

quote:

/>

bu sahne herkesin tony'e güldüğü yavaş çekimli sahne değil mi?

Ulan ne diziydi be.Gandolfini büyük oyuncuydu.

• Beyler izlemeye degermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

Beyler izlemeye degermi

Hbo'nın baba yapımları dendi mi akla gelen 4 dizi var

The Sopranos
    The Wire
    Six Feet Under
    Boardwalk Empire

Bu 4 yapımda çok kalitedir.Tabiki de izlemeye değer.Abd'de rekorlar kıran bir dizi sonuçta, türkiye'de pek bilinmediğine bakma.Ama aksiyon sever biriysen hoşuna gitmez.Ağır dizidir.Mafyanın daha küçük çaplısı gibi düşün sopranos'ları,ayrıca tony'nin aile hayatını vs. de çok anlatıyor.

Boardwalk empire'da mafya dizisi ama daha şatafatlı bir mafya onlar,daha büyük çaplı.Arabalar,mülkler,mallar falan

İkisi de mükemmel diziler.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ben biraz hızlı dizi severim

Banshee

Breaking bad

Prison break

Entourage

Bms

Shamless

Ash evil dead

Z nation

Sons of anarchy tarzı dizi lazim .d biraz karışım oldu ama motor dizisi veya boyle entourage ve bms tarzı dizi bakıyorum ama bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

Ben biraz hızlı dizi severim

Banshee

Breaking bad

Prison break

Entourage

Bms

Shamless

Ash evil dead

Z nation

Sons of anarchy tarzı dizi lazim .d biraz karışım oldu ama motor dizisi veya boyle entourage ve bms tarzı dizi bakıyorum ama bulamadım

sana göre değil o zaman hocam.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Tavsiyemiz varmı yazdığım dizilere benzer

• Diziye bir başladım hiç sıkılmadan 1-2 haftada bitirdim.Gerçekten çok güzel yapmışlar aynı gerçek hayata açılan bir pencere gibi,öyle flasbackler araya giren abidik gbubidik fantaziler vs sahneler olmadan kesintisiz aktarılmış belgesel gibi diziydi.

Yalnız ilk başta biraz garibine gidiyor insanın çünkü öyle bir anakonusu yok dizinin,gerçek hayattan rastgele gelişen olaylar var yani ulan nereye bağlıyacaklar konuyu gibi bir derdi yok dizinin öyle akıyo gidiyo olaylar,hayattan bir kesit gibi çekilmiş bazı sahnelerde günlük hayatta yaptığımız anlamsız hareketler bile kameraya takılmış gibi hatta.

Ben çok sevdim keşke bu tarz diziler daha çok çekilse sahte sahte senaryolar,oyunculuklar,anlamsız arasahneler olmadan,klişeler olmadan yapsalar.

Pekçok dizide adamların birbirine ne diyeceğini bile çoğunlukla kestirirsiniz,ama bu dizide herşey çok farklı,ne zaman nasıl bir diyalog,aksiyon olacağı belirsiz,sanırım en çokta bu yönü hoşuma gitti.

• Diziyi nereden edinebilirim? Bir ara bunun 33GB'lik ilk sezonunu indirmiştim, sonra harddisk değiştim falan kayboldu o sezon. Seed'i yüksek, görüntü kalitesi iyi bir Torrent önerin bana.
  • Şu repliğin güzelliğine bak ya
    quote:

Homeless woman- "Motherfucker get the fuck off our street!"

Tony- "Ohh! The language on you! You blow your father with that mouth?"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşasaydı, bugün 56 yaşında olacaktı. İyi ki doğdun T!
  • İlk birkaç bölüm baya sıradandı.5. Bölüme kadar zar zor izledim.dizinin beğeneni çok bayada uzun sürmüş ama hep böylemi devam ediyor? Bitirmiş biri yazarsa daha iyi olur,mesajda spoiler olması darketmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.