Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Junior daha çok belalar açacak T'nin başına
  • İkinci sezon da bitti. İlk sezona göre oldukça güzel ve bir o kadarda cinsel içerikliydi.

Chris vurulmuştu. 1 dakikalığına cehenneme gidip geldi. T, sezon sonunda onun terfi ettiğini söyledi.
    Ricky öldü.
    Junior ikili oynamaya devam ediyor. Neyse ki Ricky öldü biraz rahatlamıştır. Ricky'i hiç sevmemiştim.

T, psikoloğu Jennifer'ı ne zaman dürtecek acep?

• Konu güncellenmiyor diye mesaj atmak istemedim. Diziyi şimdi bitirdim fakat sonu tam anlamıyla bitmedi gibi.
    Neden mi? Cevabı aşağıdaki butonda saklı.

1 saatlik final bölümünün 58.dakikası'nda Meadow aracı park edip ailesinin yanına gidiyor. O sırada Tony'i gösteriyor, kapıdan kızının girdiğini görüyor ve dizi burada sona eriyor. Ne saçma bir final oldu. Sanki bana kesilmiş gibi geldi? Hatta bu olaydan önce Tony ve ailesini izleyen adam tuvalete gidiyor peki dönüşünde Tony'i vuracak mı? Neler olacak merak içinde kaldım. Eğer bu şekilde bittiyse ayıp etmişler. Bir yığın soru işareti var.

Dizi çok güzel. Yaklaşık 3 haftada bitirmiş oldum. Aslında bu süre daha aza inecekti fakat vize durumları biraz engel oldu.

• @Kenan

Zaten bu dizinin sonu ayrı bir hikaye.Amerikada ciddi fırtınalar kopmuştu bu final sahnesi yüzünden.O yıllarda en çok izlenen bir kaç diziden biriydi zaten seyircilerin bir çoğu memnun değildi,HBO mail ve telefon bombarımanına göğüs germek zorunda kalmıştı.Hatta film çekeceğiz falan muhabbeti vardı ama Deadwood gibi bu dizi içinde yalan oldu.

Final sahnesi izleyen nasıl bitirmek istiyorsa öyle bitsin mantığıyla çekilmiş gibi.Bayağı bir tartışma var bununla ilgili, eleman tuvaletten silah ile dönüp tüm aileyi ya da Tony'i ortadan kaldıracak diyenler de var.Orada bir şey olmaz tüm aile mutlu mesut bir gece geçirip hayatlarına devam edecek diyenlerde var.Her halükarda dizinin şanına yakışmayacak bir sondu benim için ,ettiğim küfürlerin haddi hesabı yoktu son bölümde.

• 1 seneyi geçti finali izleyeli ama hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalışıyım.İlk finali izlediğimde bende bir ikilemde kalmıştım önce kapıdan her biri girdiğinde kapıdaki zil ötüyordu tony kapıya bakıyordu 3-4 kişi girdi sürekli tekrar etti bu olay birde barda oturan şüpheli adam vardı tony hep onada göz atıyordu sanırım meadow gelip aile tamanlanınca ekran karardı 4-5 snye ve bitti burda tonynin ölmediğini ama artık hep böyle her an bişey olucakmış gibi ölümden beter bir duruma soktular diye düşündüm.Sonuçta kaç sezon kaç kişi öldürdü neler yaptı böyle bir karakteri hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam ettiremezlerdi.Bence böyle ölümden beter bir duruma soktular ailesinin yanında artık tony hep böyle davranıcaktı.Sonra finaliyle ilgili yorumlara falan bakınca son sezonunda tony biriyle ölümden sonra ne olur gibi bir konuşma geçmiş tonyle diğer adam arasında tonyde sadece karanlık gibi bir cevap vermiş tam hatırlayamıyorum çok uzun zaman oldu ama biryerde okumuştum öyle bir sahneyide hiç hatırlamıyorum doğrusu neyse finalin sonundada ekran kararınca o bardaki şüpheli eleman tonyi ailesinin önünde öldürdü diye okumuştum.Sonra düşündümde adam tonyi öldürmek için tüm ailesini bekledi bizde meadowun arabasının parkederken gerim gerim gerilmiştik çok iyi diziydi yav

Evet ya şimdi bunları anlattım 1-2 haftaya kalmadan tekrar izlemeyi düşündüm diziyi vizelerde bitiyo.İzlediğim en iyi diziydi kesinlikle mafya dizisi değildi müthiş bir aile dramasıydı.

• Ekşi'den dizinin yorumlarına baktım da final sahnesi için her kafadan bir ses çıkmış. Yorumları okuyunca dizinin finali çok iyi kurgulanmış, beğendim.

Orada Tony Soprano'nun yaşama gibi bir şansı yok. 5 dakikadır dik dik bakan adam işi bitirmeyecekse biraz garip olur. Hatırlarsanız Tony, sezon içerisinde "aileye zarar verilmiyor." demişti. Bence orada kurşun yağmuruna tutulan Tony oldu. Ailesinin gözleri önünde acı bir şekilde öldürüldü.

Silvio'nun akıbeti ne oldu acaba? Bundan hiç bahsetmediler. Peki ya Paulie? En son biri işini bitirmek için onu arıyordu.
    Dediğim gibi birkaç soru işareti var. Bunlar izleyicilerle paylaşılabilirdi veya hemen ardından dizinin filmi çekilip soruları kafamızdan silebilirdik.

Ekranın kararmasından sonra ileri bir tarihi gösterip karakterlerin neler yaptıklarını seyirciye anlatabilirlerdi. Garip bir son olsa da dizi genel anlamda çok iyi. Buram buram kalite kokuyor. İlk bölümler sıkıcıdır fakat daha sonra alışıyorsunuz. İzlemeyenlere şiddetle tavsiyemdir.

• Mad Men tatile girince, aynı yapımcıların bunu da yaptığını öğrendim. Hakikaten onu yapan bunu da yapmış dedirtti. 2. sezondayım. Karizma savaşında Tony Soprano ile Donald Draper kapışır ama farklı kulvarlardalar. Ancak bu sitede dikkat ettiğim bu 2 dizinin de takipçileri oldukça az. Hlabuki inanılmaz kaliteli yapımlar. Bu arada Sopranos larla ilgili en büyük konu bu mu? Millet dizi diye neler izliyorlar, bunları izleseler neler düşünürler acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

Mad Men tatile girince, aynı yapımcıların bunu da yaptığını öğrendim. Hakikaten onu yapan bunu da yapmış dedirtti. 2. sezondayım. Karizma savaşında Tony Soprano ile Donald Draper kapışır ama farklı kulvarlardalar. Ancak bu sitede dikkat ettiğim bu 2 dizinin de takipçileri oldukça az. Hlabuki inanılmaz kaliteli yapımlar. Bu arada Sopranos larla ilgili en büyük konu bu mu? Millet dizi diye neler izliyorlar, bunları izleseler neler düşünürler acaba.

Bizim millet böyle maalesef , her bölüm aksiyon olmayan dizileri izlemiyor.Gerçi Boardwalk Empire ve Game of Thrones bayağı izleniyor.
  • sopranos harıka bır yapımdı bende yaklasık 1 hafta once bıtırdım , boyle gıderse bastan berı bır defa daha ızlıycem dızıyı , gercekten 10/10 luk bir diziydi.
  • Merak ettiğim bir yapım izleyenlerin yorumlarını alabilirmiyim acaba,
  • dün 5. sezon 1. bölümü izledim. İzlediğim en iyi 2. dizi. Mad Men benim için hala en iyisi. Ara sıra şüpheye düşsemde Sopranos mu Mad Men mi diye sonuçta bu 2 sinin üstüne yok.

Konuyu biliyorsundur. Kesinlikle izlemen gereken bir yapım.
  • Dizinin 720p versiyonları düşmüş. Yeniden başlatacaklar adamı.
  • 4. sezondayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkae

Dizinin 720p versiyonları düşmüş. Yeniden başlatacaklar adamı.

Tüm sezonlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orijinalden alıntı: parkae

Dizinin 720p versiyonları düşmüş. Yeniden başlatacaklar adamı.

Tüm sezonlar mı ?

Şu ana dek ilk 4 sezonu koymuşlar. Sanırım kalan 2 sezonu da önümüzdeki günlerde ilave ederler.

The.Sopranos.S01.720p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD
    The.Sopranos.S02.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-TB
    The.Sopranos.S03.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-TB
    The.Sopranos.S04.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-TB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 10 Eylül 2011; 21:41:22 >

• az önce 6.sezon 18.bölümü bitirdim

christopher öldü bende öldüm inanılmaz bi şok yaşattı bende ama son sahnede tony nin olayın farkına varması ve gülmekle ağlamak arası bi durumda kalması daha fenaydı.keşke bunu yapmasaydın be tony

bu sezon gerçekten en iyi sezon yani ilk sezonla yarışacak cinsten
  • hala su diziyi izlemiyen varsa yazık eder. yeni saçma diziler yerine izleyin derim
  • 2. sezondayım,dizi çok güzel gidiyor,
    standart hbo yapımları,hep tersköşe,
    normalde bazı dizilerde ileri alırım,ama bu dizide karı dedikodularını bile izliyorum,o derece

hdsi çıkmış,sırf striptiz kulübündeki hatunları bile görmek için indirilir

psikolog da bu gidişle mafyaya katılacak gibi,aslında yönetmen kendini orda psikolog yerine koymuş,bana göre
    üzüm üzüme baka baka kararır hesabı,daha 2. sezonun ortalarındayız,

bu arada,italya gezisi çok anlamlı olmuş,godfather filmindeki gibi götürüyorlar,sonu da böyle olmaz inş...

zucca'nın karısı bu arada,

• şunu da koymazsam ölürüm

tony soprano'nun yaptığı en büyük hata

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

şunu da koymazsam ölürüm

tony soprano'nun yaptığı en büyük hata

Hata yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.