Bildirim
The Sopranos (1999-2007) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yeni gördüm bu konuyu. Gerçekten kaliteli bir dizi, öyle bissürü absürd şey yok. Doğallık akıyor -
bu diziyi bütün sezonları indirdikten sonra izleyeceğim ama lanet olası yavaş internet yüzünden tüm sezonlarını indirmem 1 aydan fazla sürecek gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado42
bu diziyi bütün sezonları indirdikten sonra izleyeceğim ama lanet olası yavaş internet yüzünden tüm sezonlarını indirmem 1 aydan fazla sürecek gibi
valla çok şükür benimde öyle bişey sürdü ama 6 sezonuda indirdim hd olarak. 1 deyim hala izliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado42
bu diziyi bütün sezonları indirdikten sonra izleyeceğim ama lanet olası yavaş internet yüzünden tüm sezonlarını indirmem 1 aydan fazla sürecek gibi
valla çok şükür benimde öyle bişey sürdü ama 6 sezonuda indirdim hd olarak. 1 deyim hala izliyorum.
ilk sezonunu indirmiştim daha önce kaldı 5 sezon 720p kalitesinde buldum hepsini de işte 2 mbit olunca internet hızı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldırım35½
Bugün başlıyorum bu efsane denilen diziye oldukça umutluyum.
Bir ay geçmiş üzerinden daha ilk bölümü bitiremedim her seferinde sıkılıp kapatıyorum. -
quote:
quote:
Bugün başlıyorum bu efsane denilen diziye oldukça umutluyum.
Bir ay geçmiş üzerinden daha ilk bölümü bitiremedim her seferinde sıkılıp kapatıyorum.
bi 6. 7. bölüme kadar sabret bak ne oluyo sonra
-
bu topic ölmüş ya tartışcak kimse yo
ilk sezonu bitirdim, 2. sezonda da 4 bölüm devirdim.
2. sezonda uluslararası işte yapmaya başlıyolar sanırım.
-
@inonu88
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 11 Mayıs 2012; 4:50:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
@inonu88
sağolasın.
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
quote:
evet arakdaşlar ilk 6 bölüm devirdim, tartışmak isterim sizlerle.
ama bi ricam var, 6. bölümün sonunda çalan şarkıyı bulursam süper olcak.
genel olarak değerlendirmem ise,
Şu şeyi mi dıyorsun hani bölümün sonunda polis tahtasında isimler ve resımlerı var bırının ısmını karalıyor onun yerıne mafya babası olarak xx kişisini alıyor o sırada bır muzık calıyor ? eger o muzıgı dıyorsan cok aradım bulamadım en sonunda vıdeoyu youtubedan ındırdım arada dınlerım efsane bı sarkı , sarkıda degıl ritim gıbı bırsey
evet oydu, sonradan bulup aresten indirdim ztn
7. bölümüde izledim, harıga !!!
tahminimce şundan bahsediyorsunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
quote:
evet arakdaşlar ilk 6 bölüm devirdim, tartışmak isterim sizlerle.
ama bi ricam var, 6. bölümün sonunda çalan şarkıyı bulursam süper olcak.
genel olarak değerlendirmem ise,
Şu şeyi mi dıyorsun hani bölümün sonunda polis tahtasında isimler ve resımlerı var bırının ısmını karalıyor onun yerıne mafya babası olarak xx kişisini alıyor o sırada bır muzık calıyor ? eger o muzıgı dıyorsan cok aradım bulamadım en sonunda vıdeoyu youtubedan ındırdım arada dınlerım efsane bı sarkı , sarkıda degıl ritim gıbı bırsey
evet oydu, sonradan bulup aresten indirdim ztn
7. bölümüde izledim, harıga !!!
tahminimce şundan bahsediyorsunuz
dediğim gibi çoktan buldum dostum sağol hata vikipediaya Sopranos song yazın her bölümün müziğini veriyo.
-
2. sezon 5. bölüm,
-
Dünya dizi tarihinde bir devrim harika bir dizi. bir gecede 5 bölüm izlediğimi bilirim. -
quote:
2. sezon 5. bölüm,
Dostum tarışacak biri kalmadı demişsin diziyi yeni bitiren biri olarak her türlü konuşalım dizi hakkında -
James gandolfini aşırı iyi oynuyo dizide
dizi mükkemmel bu arada izlemenizi tavsiye ederim
Commendatori -
Yine ustlere cıkmıs bu dizi. PB ve Lost'tan sonra daimi etki yapan bir dizidir. Yazın yeniden baslayabilirim. Gecen sene 2.5 ayda bitirmistim bu sefer biraz daha kısa olur heralde. Oyunculuklar ve senaryo harika. Bitmis ust seviye dizi arayanlara tavsiye -
quote:
Orijinalden alıntı: emolin
quote:
2. sezon 5. bölüm,
Dostum tarışacak biri kalmadı demişsin diziyi yeni bitiren biri olarak her türlü konuşalım dizi hakkında
tamamdır kardeşim burdayız
-
başlamak istiyorum ama bölümler ilgi çekici değilse 2 bölüm sonra sıkmasından korkuyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X