Şimdi Ara

The Sopranos (1999-2007) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
15
Favori
36.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

başlamak istiyorum ama bölümler ilgi çekici değilse 2 bölüm sonra sıkmasından korkuyorum

hayır dizi mükemmel ilk baştan sona kadar hiç hız kaybetmeden tempoyla devam ediyo dizinin heycanı
  • Tv dünyasının en iyi dizisi...
  • ilk sezondan sonra şu dizinin 720p olan versiyonuna adam akıllı uyan altyazı bulamadım ne türkçe ingilizce her bölümde altyazı kayması oluyor
  • 3. sezon 5 i izledim en son.

inanılmaz bi dizi, kendimi şanslı sayıyorum ama yarısı bitti bile

psikoloğun tecavüze uğramasından sonra herkes tony e söyler tony parçalar diye bekledi ama seyirciyi çok güzel yanılttılar. hep söylerim, herşeye rağmen tony mafya babasına göre çok merhametli. o polisi kovdurdu pişman oldu. sevgi dolu bi çok insana karşı. kız kardeşinin yaptığınıda kazığa oturtulmuş zürafa yapmaz, sakat kızın takma bacağını çalıp sakladı, rus mafyası elinden aldı

• arkadaşlar bende indirmeye başladım.350 mb 720p lerini buldum malum akk.Bu versiyonlarının görüntü kalitesi hakkında bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

arkadaşlar bende indirmeye başladım.350 mb 720p lerini buldum malum akk.Bu versiyonlarının görüntü kalitesi hakkında bilginiz varmı?

pek bir kalite bekleme açıkçası çözünürlükleri gerçek 720p değil onların 1280x720 değil yani daha düşük değerlerle 720p elde edilmeye çalışılmış kısacası çakma 720p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 1 Haziran 2012; 10:32:23 >
  • 5. sezondayım, günde 10 bölüm izlediğim oldu.

Tony le karısı boşandı iyi oldu rahat eder, şuna dikkat ettim her sezon bi tane arıza karakter çıkıyo sonra bi şekilde ölüyo bizde seviniyoruz Tony de karı kız işini abarttı bacağı olmayan kıza bile atladı hayvan herif. benim anlamadığım o evliliğini bozan rus kızı niye öldürmedi. kız resmen olayın içine etti. Furio yla Carmellanın aşk konusu garipti, gitmesine üzüldüm sevdiğim bi adamdı. bütün mafyanın içinde tek kaslı adamdı. Tonyde boşanır boşanmaz psikoloğa ciddi yazdı. ilginç bi aşk olurdu aslında. Tony inanılmaz müthiş bi oyuncu ama. böyle cahil yüzeysel, laftan anlamaz adam rolünü inanılmaz oynuyo.

• beyler bitti.

bitirenlerle bişey tartışmak isterim lütfen buyrun,

bitiş sahnesi garip oldu, aslında oyuncunun gözünden ölümü gördük dimi ? böyle kollarını saça saça abartılı bi ölüm sahnesi yerine bi adam öldüğünde ne olcaksa onu gösterdikleri için anında karanlık olup bitti dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

beyler bitti.

bitiş sahnesi garip oldu, aslında oyuncunun gözünden ölümü gördük dimi ? böyle kollarını saça saça abartılı bi ölüm sahnesi yerine bi adam öldüğünde ne olcaksa onu gösterdikleri için anında karanlık olup bitti dimi ?

Bununla ilgili birkaç çıkarım yapmak mümkün.

Finali izleyicilere bıraktılar desek yeridir. Tuvaletten silahla gelen kişi Tony ve ailesini kurşun yağmuruna tutabilir, Tony'i ailesinin gözü önünde vurabilir veya ölüm falan olmaz sadece tutuklar... Açıkçası hiç beklenmedik, ucu açık bir son oldu. Bir de şu var. Hafızam beni yanıltmıyorsa dizide Tony "aileye zarar verilmez" demişti. Bu sefer de ailenin hayatta kalma şansı artmış olur ve ibre direkt Tony'e döner. Ben orada Tony'nin acı bir şekilde öldürüldüğünü düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

beyler bitti.

Bununla ilgili birkaç çıkarım yapmak mümkün.

Finali izleyicilere bıraktılar desek yeridir. Tuvaletten silahla gelen kişi Tony ve ailesini kurşun yağmuruna tutabilir, Tony'i ailesinin gözü önünde vurabilir veya ölüm falan olmaz sadece tutuklar... Açıkçası hiç beklenmedik, ucu açık bir son oldu. Bir de şu var. Hafızam beni yanıltmıyorsa dizide Tony "aileye zarar verilmez" demişti. Bu sefer de ailenin hayatta kalma şansı artmış olur ve ibre direkt Tony'e döner. Ben orada Tony'nin acı bir şekilde öldürüldüğünü düşünüyorum.

ucu açık bırakılmış ama bi anlık karanlık olmasından tutuklama vs. çıkcağını sanmıyorum. farkında bile olmadan kafasının arkasından kurşunu yedi bence onun gözünden hiç bağırtı çığırtı göremedik gibi düşünüyorum. ama bide tony mekana girdiğinde kendisini gördü otururken. o işte biraz düşündürücü. ama dediğin gibi kimse kesin şu bu olmuştur diyemez. buda sopranos farkı olmuş.

• arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama birinci bölümün başlarında sıkılıyorum. tam olarak konuyu yazar mısınız, nedir ne değildir? çok övüyorlar, kendimi sıkıp başlamak istiyorum.

edit: ikinci sayfada cevabımı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmm -- 15 Temmuz 2012; 21:07:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama birinci bölümün başlarında sıkılıyorum. tam olarak konuyu yazar mısınız, nedir ne değildir? çok övüyorlar, kendimi sıkıp başlamak istiyorum.

edit: ikinci sayfada cevabımı aldım.

6-7 bölüm idare et, bende biraz çok iyi değil galiba diye düşünmüştüm, sonra boş vaktimde günde bi sezon bitirdiğim oldu. konunun mafya tarafını geç, bu kadar gerçekçi gerçek hayattan enstantaneler gösteren başka dizi görmedim.
  • hbo dizisi oldu mu varsın ilk bölümler sıkıcı olsun katlanırız sırf hbo kalitesi için 5. sezon bitmek üzere 6. sezonu da çekeyim hemen başlayacağım bu diziye de
  • Zamunda dan hd 1. sezonu indirip başlayacağım. Pişman olmam demi 33 gb indireceğim ondan. Umarım değer.
  • OZ bittikten sonra başlamayı düşünüyorum.

Çok durdun değildir umarım
  • çok durgun değil ama matrix aksiyonuda beklemeyin. aksiyonlar sadece vurdu kırdı değil daha gerçekçi şeylerden oluşuyo daha çok. zevkler ve renkler tartışılmaz ama sopranosu sevmedim diyen biri çiçek taksi fln izlesin derim.
  • Konular farklı ama Dexter mı alır Sopranos mu? Verdiği zevk bakımından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Yasin. -- 31 Temmuz 2012; 16:30:21 >
  • tüm sezonlar altyazılarıyla birlikte hazır ama ne zaman başlarım bilmiyorum bu aralar yeterince dram-gerilim türü izledim
  • Bu gün başladım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Yasin.

Konular farklı ama Dexter mı alır Sopranos mu? Verdiği zevk bakımından.

dexter sopranosun önünde diz çöker tövbe ister.Sopranos Açık ara en iyi dizidir, çok dizi izledim en iyisi bu.Keşke sizin gibi hiç izlememiş olsamda yeniden başlasam
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.