Şimdi Ara

The Suffering-Ties That Bind Yardım?Oynayanlar Buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda Sinemadayım Sinemada Sahnede Perdede Doktor Konuştu sonra Canavarlar Geldi Öldürdüm Sonra Sinema Perdesinde Delik Açıldı Girdim Orda Yine Duvara Doğru Film Yansıyordu Doktor Konuşuyor Orda Şöylede Bİr Yazı Yazıyor Certain Walls can be smashed down only by attacking your transformed state.
    Orda hep canavar doğuyor naapmam lazım yardımcı olursanız sefinirim
    Duvarla İlgili Bir şey war bir canavar ateş atıyor duvara gelince bir ara checkpoint yaptı ama napıcam yardımcı olurmusunuz

• arkadaşım anladıım kadarıyla yani yazılana göre orda hani bu bizim adam manyaklaşıo ya canavara dönmen lazım sonra duwara vurcakmışın duwar öle yıkılırmış yani yazanlar böle bi dene istersen
  • delinip yırtılan perdenin içerisine gireceksin ve içerde doktorun konuştuğu bir duvar daha var onun sol tarafındaki duvarı yıkacaksın
    onun içinde güç toplayıp canavar olman gerekiyor
  • yardımlarınız için saolun duvarı kırdım geçtim tekrar saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odabasy -- 18 Temmuz 2006; 18:28:26 >
  • ya arkadaslar ben bi yerde takıldım yemınle 3 aydan beri gecemiyorum ya 7 mi bolumde hanı su gaz odası var ışı acınca gaz patlıyoo ve kapı macılıyorya ondan sonra işte bi yere gidiyorum hanı yerde yatyo bi canavar.. sonra orda kapıyı acıyorum ama orda oyun taklıyuoo cd yi deiştirdim tam 5 kez ama yok tık yok yanıı. olmuyo oyunla ilgili eksik bişi mı yapıyoum ben yaa yardımcı olun ne olur ya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.