Merhaba. Dell Latitude D500 kullanıyorum. Bugün bilgisayarı açınca şu hata çıktı.
The total hard drive capacity in your system has increased. This typically does NOT indicate a hardware failure. Contact your Help Desk if you did not personally change your system's hard-drive configuration or disable devices in System Setup
Tamam'ı tıklayınca bu çıktı
The number of Hard Disk Drives in your system has decreased.This typically does Not indicate a hardware failure. Contact your Help Desk if you did not personally change your system's hard-drive configuration or disable devices in System Setup
Bu ciddi bir durum mudur? Ne yapmam gerekir? Teşekkür ederim.
xp mı kullanıyorsunuz .. sıstemınıze harıcı dısk baglımı ..
Dell OpenManage dıye bır program sanırım yabancı sıtelerden anladıgım kadarıyla boyle bır program varsa bunu kaldırın oncelıkle .. bu arada pc acılıyor mu ?
Xp kullanıyorum. Hiçbir şey bağlı değil. Bilgisayar açılıyor. Sadece bu hata çıkınca endişe yaptım. Geçmiş tarihte önemsemediğim hata yüzünden bilgisayarda ne varsa gitmişti. O yüzden bu sefer temkinli davranayım dedim. Bu arada ben de dellsupport da Open Manage olayını okudum ama silinmesi sisteme zarar verir diye de okudum bir yerde. O yüzden silmeye cesaret edemedim. OMCI diye görünüyor program listesinde. Emin olamıyorum kaldırma konusunda.