Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (2129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.927
Cevap
282
Favori
1.502.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21272128212921302131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11*12 yine boş,Eugene ve Ezekiel draması dolu bölüm.İzlenmese de olur.Vakit kaybı.

• Uza uza uza uza 1.5 hızla izliyorum ileri sara sara gene sıkılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

bana da gönderir misin rica etsem

• omer239 O kullanıcısına yanıt

nerde izlediniz acaba yardımcı olur musun

• omer239 O kullanıcısına yanıt

nerede izlediniz link verir misin?

• ilkkant kullanıcısına yanıt

Torrent linkini yolladım.

• site üzerinden izlemek isteyenler pm atabilir

• Geçen gün oturup yeni gelen 4 bölümü de izledim. Konu ilginçleşmeye başlıyor.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Zombiler yine figüran durumdalar. Yozlaşmış yönetici sınıfın defoları zamanla ortaya çıkacaktır. Tyler Davis ilk kıvılcımı çaktı fakat susturuldu. Sınıf farkları bu tür yönetimlerde bir yerden sonra ayyuka çıkmakta nerede olursa olsun. Eskilerin sosyalist,paylaşımcı ve demokratik yönetim anlayışına başka bir yerde rastlanmıyor. Maggie, geçmişteki Negan hadisesinden ağzı yandığından yoğurdu üfleyerek yeme gayretinde. O yüzden kimseye güvenemiyor.
  • 11x12 izledim.

10. ve 11. bölümlere göre bazı açılardan biraz daha iyi bir bölümdü.

Spoiler,

commonwealth'ın diğer topluluklara gidip konuşması ve üçünü bir araya getirip kendisine katmaya çalışması sayesinde geniş kadrolu bir bölüm izlemiş olduk. özellikle oceanside'ı bayağı uzun bir zamandır görmüyorduk. bu commonwealth'ın olaya manipülatif yaklaşması aklında kötü niyetli planları varmış gibi hissettiriyor. bu arada daryl'in ve maggie'nin nasıl ayrı saflara düştüğünün kökenini öğrenmiş olduk. daha önce birkaç saniyelik bi sahne görmüştük. öte yandan eugene'in sevgilisinin sahte çıkması komik geldi. nasıl 50 bin kişilik bir toplulukta birbirine benzeyen iki kişi oluyor da bunları kandırma planının bir parçası olarak kullanıyorlar? bir de esas kızın bunca zaman ortalarda olmaması, telsizdeyken ismini sahte vermiş olması, ordakilerin telsizi dinleyip sahte ismi kendi planları için kullanmaları falan çok saçma derecede karmaşık geliyor şu an. ne gerek vardı böyle bir aksiyona? bence bu bile gösteriyor commonwealth'ın kötü niyetli olduğunu...

• 11x13

bu bölüm cidden güzeldi , eugene in aptal aşk triplerine o kadar zaman harcayacaklarına şu bölümü 2 bölüme yaysalardı daha güzel olurdu

• 13. Bölüm neden erken çıktı arkadaşlar? Normalde 21 Mart diyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 11.sezon 8 i izlemiştim en son izleyebileceğim bi link varmı bildiğiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s11e14 düştü.

• senki kullanıcısına yanıt
    imdb öyle demiyor

imdb
    The Walking Dead (TV Series 2010–2022) - IMDb
    https://m.imdb.com/title/tt1520211/episodes/?season=11

• 11x13 izledim. Yine kendisinden önceki bölümlere göre nispeten daha güzel olan bir bölümdü.

Spoiler,

Negan'ı tekrar görebilmek çok iyi oldu. Onunla beraber yeni karakterler ve başka topluluklar görmek de çok iyi oldu. İşler sarpa sarıyor gibi görünüyor. Bölümdeki konu anlatım biçimi güzeldi. Önce biz de neler olduğunu bilmiyor halde izlemeye başlıyoruz. Sonra geriye dönük anlatımla, yani flashback ile olayların arkaplanında ne olduğunu ve bölümün ilk dakikalarında gösterilen yere nasıl gelindiğini anlatıyor. Merak uyandırıcı, sürükleyici ve gerilim katan güzel bir anlatım olmuş. Bu yüzden önceki bölümlere göre daha çok beğendiğim bir bölüm oldu. Commonwealth'ın sadece yardım etmediğini, aynı zamanda tehdit olarak gördükleri ve kendilerine zarar verebilecek toplulukları öldürdüğünü de öğrenmiş olduk. Bunun için içeride özel bir adamları bile varmış. Her şey sadece basit bir karavan yağmalama olayıyla başlamış olsa bile yine de Commonwealth'ın içyüzünü anlamamız açısından gerekli bir bölümdü.

• 11 sezon için link verecek var mı online izleme ama, orda bırakmıştım az bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 25 Mart 2022; 20:50:37 >
  • 11x14 izledim. gerilim konusunda bir önceki bölümle aynı seviyelerde sayılır.

Spoiler,

tam iş içinden çıkılmaz bir hale geliyor diyordum ki son sahnede silahları kimin çaldığını öğrenmiş olduk. negan'ın yeni grubu ve oraya nasıl geldiği nasıl tanıştığı ve hatta nasıl evlendiğini görmek isterdim ama oraları es geçtiler oldu bittiye getirdiler. onunla junior glenn arasındaki hesaplaşmayı gösterecek kadar uzun olmayacak dizi. ancak ben negan'ın öldüğünü görmek istemezdim zaten. zira kendisi sevdiğim bir karakter. bir zamanlar en popüler baş kötü iken şimdi iyi adam olma çabaları göz ardı edilemez bence.
  • 13-15 yine boş bölümlerdi.neyse bir bölüm sonra yine araya girecek.

• Nereden izliyorsunuz arkadaşlar.

• 11x16 finali izledim. Eğer izlemediyseniz beklentiyi düşük tutun. Bir de bu dizide uzun zamandır şöyle bir şey var, olacağını tahmin ettiğiniz klişe ne varsa aynen oluyor dizide. Dizinin artık son 6 bölüm efsane olarak kalması için eski dizideki karakterlerden şöyle 3-4 'ünün ölmesi gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 21272128212921302131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.