arkadaşlar indirip izlemek istiyorum da nereden indirebilirim 8.sezondan itibaren ?link varsa Allah razı olsun |
The Walking Dead (2010 - 2022) (2127. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Abi hiç mi dizi film indirmediniz şimdiye kadar vallahi acayipsiniz ya.
-
özelden attım
-
bana da atarmısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yolladım.
-
hocam pcden izlemek istiyorum, link alabilirmiyim
-
Online sitelerde bildiğim kadarıyla yok.Ben arkadaşlara torrent linkini yolladım.
-
Bu diziye başlamayı düşünüyorum ama sezon sayısı baya varmış
-
İlk 6 sezonu izlemek yeterli.ilk sezonda 3 milyon olan ortalama rating,5.sezonda 16-17 milyona çıkmıştı.Ama dizi 7.sezonla birlikte çöktü.Yazdığım gibi ilk 6 sezon bence izlenmeli.
-
son sezon idare ederdi. ki bundan sonra olacakları da görmek için, son 4-5 sezon atlaya atlaya da olsa izlenmeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Final sezonunun ilk 2 bölümü beni de heyecanlandırmıştı ama kardeş gerisi yine iyi değildi.Devamında klasik TWD'e bağladılar.
-
Aragorn Burada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
s11e09 düştü.
9.4 puanı var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 2 dakikaya kadar yine boş bölüm.Bakalım nasıl devam edecek?Son sahne ilginçti.
-
Güzel tesadüf olmuş nick ler
Diziyi izlemek istiyorum. Link atabilicek var mı ?
-
Bu hafta yeni bölüm yok.İlk bölüm erken düşmüş yani geçen hafta.11*10 haftaya gelecek.
EDİT:11*10 da düştü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 22 Şubat 2022; 5:38:53 > -
Netfilx te 11. Sezon yok bende nereden izleye bileceğimi öğrenmek istiyorum... Bulursanız paylaşın pls...
az önce 11x9 izledim
4 ekim tarihinde 8. bölümü izlemiştim. orada da bahsettiğim üzere aslında 8 ile 9 arası sezon aralığı bölümü gibi hissettirerek bitmemişti. uzatabilecekleri bir kısım kalmadığı için bu bölüm ne olması gerekiyorsa onlar oldu. tahmin edilebilir olaylar silsilesi için birkaç ay beklemiş olduk.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.oradan sağ kurtulabilecekleri çok belliydi zaten. ancak barış olmaması heyecanlandıran bir sahneydi. özellikle bölümün ortalarına doğru maggie'nin silahı çekip gidip onları vurması nedense bana çok seksi bir sahne olarak göründü. maggie'nin yaptığı doğruydu tabi. çünkü tam tersi bir durumda, eğer bizim peder çatıya çıkıp onların dürbünlü tüfek kullanan arkadaşlarını öldürüp onun yerine geçmeseydi diğerleri de aynı şeyi yapıp bizimleri öldürürdü. bu yüzden maggie onları öldürmekte haklıydı. gerçi birisi yaralı kurtuldu ama olsun. negan'ın çekip gitmesi hoş olmadı. kendisi sevdiğim bir karakter. bakalım ilerleyen bölümlerde ne zaman ve ne şekilde geri döner merak ediyorum. bu arada bölüm boyunca detay eksikliği hissettim. bazı sahne atlamaları ve geçişler beni rahatsız etti. bir de son kısımda bizim eugene'in getirdiği topluluk ve aniden 6 ay sonrası için ufak bir sahne gösterilmesi bende sanki olaylar sıkıştırılmış halde üst üste yaşanacak izlenimi uyandırdı. sırf final sezonu diye bu kadar sıkıştırmaya gerek yoktu. daha yeni bir hadise atlattılar ve hemen bir diğeri olunca sanki nefes boşluğu kalmıyor gibi hissediyorum.
-
11.sezon linkini veya torrent linkini atabilecek olan varsa sevinirim.Hiçbir yerde bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X