Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (2125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
42.927
Cevap
282
Favori
1.502.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21232124212521262127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Canadiens

Yuh hala dizi bitmemiş. Sıkıntıdan 5. Sezonda bırakmıştım.

Kanka ekşide senden çok var oraya gitsene. Onlarda bırakmış 5.sezonda 1000 entry varsa yarısı bunu yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11x8 izledim

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    gerilimli bir bölümdü. pope'un bu kadar basitçe ölmesine şaşırdım. judith'in olduğu sahneler gereksizdi. zaten michonne'u merak ediyorum 8 bölümdür 1 sahne bile göstermediler bir de judith onun hakkında konuşup bana hatırlatınca daha da merakım körükleniyor. senin gerçek annen Lori, bir defa da ondan bahsetsen ölür müsün? bu arada daryl ve shaw keşke beraber gitseydi. altyazı indirdiğim sitede çeviren kişi sezon aralığı olduğundan bahsetmiş. 16 bölümlük sezonlarda 8. bölüme gelince 2-3 aylık bir boşluk giriyordu evet ama yine öyle mi olacak acaba? zaten sezon erken başladı. bu yüzden 16 bölümden daha fazla olacaktı diye biliyorum. çevirmen hatalı bilgi yazmış olmalı. çünkü sezon aralığı bölümü gibi de bitmedi zaten. bu tarz kısımlarda kalmıyordu dizi araya gireceği zaman.

• Açıkçası bu şekilde gidecekse sezonların devam etmesi taraftarıyım.

Çok çeşitli insanların bu tür bir kıyametten sonraki dönüşümlerini bu kadar ayrıntılı görebileceğimiz bir süreç başka nerede görebildik ya da görebiliriz ki?

Fear the walking dead'deki sosyopat seri katilin kıyamet sonrası krallığı ve planları da aslında çogilginç ve iyi düşünülmüş.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Buradaki "paralı askerlere ne olurdu, ne yaparlardı, din adamlarının inançları değişir miydi, insanlar yeniden nasıl medeniyetler inşa ederlerdi" gibi bir nevi neo-neolitik çağ kurulumları da gayet iyi yav. S11E08'de zorlama Da Vinci tanımı, Pope'un neredeyse hiç bir büyüklüğünü gösteremeden ölümü (beni en çok bu şaşırttı. Bir efsane hareketi olamadı, chosen one, lord vs diye diye gitti.)Maggie şimdiden kaybetti. Ölen arkadaşlarını köfte yapsalar daha çok gıda elde ederlerdi. Yine plansız şekilde, Negan'a saldırdıkları gibi saldırdı. Bir yığın kayıp verdi. Daryyl- Leah toksik başladı dendiğine göre Leah öldü diyebiliriz herhalde. Biraz Mişon, Rick ucundan da olsa gösterseler herhalde gönülleri de alırlar. İyi de olur. Ben bu halinden de memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 5 Ekim 2021; 10:44:3 >

• Daryl abimin "biz kadınlara bir günde küsmedik" bakışı güzeldi. Son bölüm başarılıydı ama kadın karakterde gereksiz bir gaza gelme oldu.

• Kadının villian'a dönüşme motivasyonu çok uyduruk geldi bana. Bu arada pek takip edemedim, son sezonda yönetmen değişikliği falan mı oldu? Çok büyük bir yükseliş var da. Bir de Rick'in dönme ihtimali var mı?

• thriller89 kullanıcısına yanıt

Yönetmen değişikliği olmadı ama final sezonu olduğu için fazla önem veriyorlar galiba. İlk bölümüyle kamera açıları , atmosfer herşey değişmişti. Rick'in geri dönme ihtimali yok. Filmleri çıkacaktı 2021de onlardan bile haber yok. The Walking Dead (2010 - 2022)  

• omer239 O kullanıcısına yanıt

Dizi araya girdi hocam.Bir sonraki bölüm 2022 de

9.bölüm 20 Şubat tarihinde yayınlanacak.Yine Amc Plus da 1 hafta önce yayınlanacaktır ancak Şubat ayına kadar dizi araya girdi diyebiliriz.

Uzun bir zaman beklemek zorundayız.

• Yaklaşık 5 ay sonra kalan 8 bölüm yayınlanacak ve dizi nihayet final yapacak.

• Ben dizi 8+8 olarak 16 bölümle bitecek diye biliyordum.Baktım final sezonu 24 bölüme çıkmış.Artık dizi bitecek diye seviniyorduk görünen 8 bölüm daha eklemişler.

Bu arada dizi ratingleri CW dizisi seviyelerine kadar inmiş.

The Walking Dead (2010 - 2022)
    The Walking Dead (2010 - 2022) canceled + renewed tv shows - tv series finale
    The Walking Dead: Season 11 Ratings
    https://tvseriesfinale.com/tv-show/the-walking-dead-season-11-ratings/
  • fffiled1 kullanıcısına yanıt

teşekkürler bilgilendirme için. yani işler hala eski usül devam ediyor. ben 16 bölümden fazla olacağını düşündüm bir an için o yüzden araya girmeyecek sandım. bir de sezon aralığına girecekmiş gibi bitmedi bu 8. bölüm sanki. herhangi bir bölüm gibi bitti. o da beni şaşırttı biraz.

• omer239 O kullanıcısına yanıt

Dizinin final sezonuyla alakalı ilk açıklamalarda 24 bölümün 12-12 şeklinde olacağı yönünde söylentiler vardı.

Ama yapılan açıklamayla 8 bölümlük 3 parttan oluşacağı söylendi.

Tahminim Nisan aylarında bitecek olan 2.parttan sonra ara verilip yılın ikinci yarısı final sezonunun son bölümlerini izleyecek olacağımız yönünde.

Son bölümle alâkalı olarak da katılıyorum hocam söylediğinize.

• Bir solukta diziye baştan başladım ve son bölüme kadar geldim. Bir çok yorum okudum, kimisi 4 sezon kimisi 8 vs.. dizi baydı vs. diyordu. İnanmayın ve izleyin. Evet bazı sahneler duygusala bağlıyor, gereksiz sahneler var. Ben onları atlayarak gittim, arada kaçırdığım şeylerde oldu ama yinede genel olarak baymadım. Nasıl bitecek bilmiyorum ama istense 2-3 sezon daha çekilir. Dizinin ara vereceğini bilmiyordum, bilseydim biraz ağırdan giderdim.

• Cem kullanıcısına yanıt
    Geriden gelerek izleyince baymıyor ama her hafta bekleyerek güncel takip edince sıkabiliyor. Ben ilk sezondan beri güncel izliyorum bazı bölümler boş konuşmalarla falan geçiyor. İnsanlar bunu sevmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu dizi Netflix'te var diye yeni sezonun çıktığından haberim yoktu. Netflix neden güncel değil anlamadım?

• @Moldova_lover

İzlemek için link alabilirmiyim.

• bobsantino kullanıcısına yanıt

Hocam bazı bölümlerin belki sadece 10 dkk sını bile izlemiş olabilir. Sırf geyik gidiyor diye. Bir günde 10 bölüm bitirdim ama tabiki atlayarak. Aslında diziyi 5-6 sezon yapsalar olurmuş.

Şimdide fear walking dead a başladım. bakalım nasıl olacak.

• Cem kullanıcısına yanıt

Bir solukta 147 bölüm izlemek.Bence guinness rekorlar kitabına da başvur.

• dizide daha önceki sezonlarda bazen daryl'ın sigara içtiğini görüyorduk. o zamanlardan beri bayağıdır içmiyordu. fakat son sezonda iyiden iyiye içtiğini görmeye başladık ve bunu bir şekilde rüyamda göreceğimi hiç düşünmezdim :D

dün gece rüyamda daryl ile bir sığınakta olduğumuzu hatırlıyorum ve bana sigara verdi beraber içtik :D ama farklı bir sigaraydı aromalıydı halbuki gerçekte aromalı bişey içmiyor bu karakter. tütünü artık her nereden buluyorsa kağıda sarmış yani sigaralar hazır olarak da bulunmuyor veya kalmamış olmalı o dünyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer239 -- 16 Ekim 2021; 18:41:40 >
  • Dizinin hikayesini okuyacağım bir yer var mı galiba 6 veya 7 de kopmuştum diziden. En son

negan kafa patlatmıştı. Abraham ve asyalı delikanlının

Zamanında Haftalık takip ettiğim nadir dizilerden twd. Darly rick cool karakter deyince aklıma geliyor sürekli.

• 7.sezon 1.bölüm

• 
Sayfa: önceki 21232124212521262127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.