Şimdi Ara

'The Walking Dead' iOS'a geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basit bir oynanışa sahip olacak büyük ihtimalle.
    Edit:Fanboy'lar basmış burayı, kaçın sığınaklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 28 Nisan 2012; 13:00:44 >
  • androide çıkmamasının nedeni bence herkesin crackli oynaması ios'da da bu oluyor ama yüzde olarak bakarsak iosda bu oran çok daha az adamlar da para kazanmak istediğine göre doğru orantı yapıyolar yani
  • Androide de isterük
  • Grafifkler hakkaten yazıdada üstüne basa basa belirtildiği gibi çizgi film havasında ama senaryo güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Oha o değilde ilk GTA 3 sonra Max Payne ve scarface.Şimdide Walking Dead.Kim ne derse desin Apple

Scarface mi cikiyor yoksa :O
  • Vay be... Güzel
  • grafiklerde çok iyi. farklı bir hava var çok iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

grafiklerde çok iyi. farklı bir hava var çok iyi olmuş.

o grafikler PC sürümünden
  • Bu oyun dizideki seneryo ve kişileri ile değiştirilmeden neden yapılmadı anlamıyorum bilen varlı? herşey farklı tek aynı olan hayatta kalma amacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Bu oyun dizideki seneryo ve kişileri ile değiştirilmeden neden yapılmadı anlamıyorum bilen varlı? herşey farklı tek aynı olan hayatta kalma amacı

çizgi romandan uyarlanan tek şey "amaç" oldu zaten
  • ip4 ü olanlar infmity black2 yi oynayabiliyorlarmı acaba donmadan taılmadan
  • iPhone 5'te en az 4.3 inch ekrana geçmeli Apple, bu oyunları daha bi keyifle oynarız. 3.5 inch sıktı artık 5 nesildir 3.5 inch....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_sri

oyunların alayı paralı fee olanlarda bellı yerden sonra bolum atlamıyor zaten kekolar muhahah

sizin ucuz play store'unuzdan kat kat ... iyi buna ragmen. cikan tum oyunlarin ilk once ios'a hatta sadece ios'a cikmasi sizi fazla rahatsiz etmis herhalde kucuk bey. ayrica ettigin laflara gore en fazla ilkokul 5 falansin sanirim. bide diyorlar tum fandrozortlar teknoloji ile cok iliskili kimseler, hepsi yazilim, bilgisayar muhendisi.
  • Tum oyunlari dokunmatik telefonlara cikariyorlar. Tuslu telefonlar oldu artik... Hem kullanimi zor hem hic pratik degil...
  • Bekliyoruz hep birlikte.
  • İos uygulamalari on numara gercekden en cok kullandigim oyun ve uygulamalr androidde yok malesef streetfigter zynga poker okeyplus batak ihale turkdamasi bunlar benim bildiklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okiç

İos uygulamalari on numara gercekden en cok kullandigim oyun ve uygulamalr androidde yok malesef streetfigter zynga poker okeyplus batak ihale turkdamasi bunlar benim bildiklerim

sf var kardes.ustune ustluk emulator uygulamasi var.metal slug king of figther, mortal kombat, snow bros vs. eski atari salonlarindaki oyunlarin cogu var.ps1 oyunlarini da oynayabilirsin. okey de var, digerlerini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ‬1‬

quote:

İos uygulamalari on numara gercekden en cok kullandigim oyun ve uygulamalr androidde yok malesef streetfigter zynga poker okeyplus batak ihale turkdamasi bunlar benim bildiklerim

sf var kardes.ustune ustluk emulator uygulamasi var.metal slug king of figther, mortal kombat, snow bros vs. eski atari salonlarindaki oyunlarin cogu var.ps1 oyunlarini da oynayabilirsin. okey de var, digerlerini bilmiyorum.

Dandik cakma oyunlar iosdaki gibi degil

• quote:

quote:

quote:

e simdi senin bu cevabina ne diyeyim.bilmeden yargiliyorsun. saydigim oyunlari gordun mu oynadin mi?yasinin kucuk olup bilmediginden adim gibi eminim.cunku o cakma dedigin oyunlar suanki oyun piyasasinin atalaridir. 30 yasina gelmis ve devirmis herkesin hayatinda farkli yerleri vardir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

e simdi senin bu cevabina ne diyeyim.bilmeden yargiliyorsun. saydigim oyunlari gordun mu oynadin mi?yasinin kucuk olup bilmediginden adim gibi eminim.cunku o cakma dedigin oyunlar suanki oyun piyasasinin atalaridir. 30 yasina gelmis ve devirmis herkesin hayatinda farkli yerleri vardir.

Yasim 31 Galaxy satip ios aldim senden iyi bilirim bu piyasayi kimse kendini kandirmasin androiddeki en kaliteli oyun uygulama iosda beles var yüzüne bakan bile yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.