Şimdi Ara

'The Walking Dead' iOS'a geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Çizgi roman havasındaki grafikleri, kaliteli senaryosu, klasik ama her zaman ilgi görmüş hikayesi ile ölü bir dünyanın ürperticiliğini iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak olan ‘Walking Dead episode 1’ için kesin bir çıkış tarihi belirtilmese de yaz aylarında iOS kullanıcılarıyla buluşması bekleniyor."

Apple mühendisleri yellense haber yapılıyordu zaten...
    Demek DH apple dan iyi ücret alıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidede gelir elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Haberin verilişine bak arkadaş:

"Çizgi roman havasındaki grafikleri, kaliteli senaryosu, klasik ama her zaman ilgi görmüş hikayesi ile ölü bir dünyanın ürperticiliğini iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak olan ‘Walking Dead episode 1’ için kesin bir çıkış tarihi belirtilmese de yaz aylarında iOS kullanıcılarıyla buluşması bekleniyor."

Apple mühendisleri yellense haber yapılıyordu zaten...
    Demek DH apple dan iyi ücret alıyor...

iyi kurgu yazarı olur sizden DH apple'dan ücret alıyor falan,, bildiğin science-fiction tarzını oturtmuşsunuz tebrik ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Orijinalden alıntı: mali__

Oyunlar ilk iOS e gelebilir,buda androfanboylara koyabilir... Altın yumurtlayan tavuk oldu AppStore.

Blackberry lere hiç gelmeyebilir buda bize koyabilir hocam sen nediyon

ya hocam bu BB kullanımı ölüm yemin ederim.. kardeşim aldı 2de1 gelip şunu nasıl yapıcam diye başımın etini yiyordu yaz tatilinde.. yaz tatili bitti bu seferde okuldan arkadaşlar almış BB, bu sefer onlar başladı hacı sen anlarsın şunun ayarlarını yapıver diye.. bahsettiğim adamlar teknolojiyle çok alakasız insanlar değiller ancak BB cidden kullanım olarak ölüm bir cihaz.. menüler çok karışık

• Son zamanlardaki oyunlarin kalitesine bakarsak buda guzel olacak gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Oha o değilde ilk GTA 3 sonra Max Payne ve scarface.Şimdide Walking Dead.Kim ne derse desin Apple

sanki onlar androitte yok akıl işte :)
  • sanki androide gelmiycek saçma sapan konuşuyonuz oturunda oyununuzu oynayın sağa sola çamur atmayın
  • Gelirse harika olur merakla bekliyoruz.
  • kim nederse desin

'The Walking Dead' iOS'a geliyor
  • çizgi roman gibi olması çok iyi olmuş shank gibi olmus ayfonumuz yokki oynayalım
  • oyunların alayı paralı fee olanlarda bellı yerden sonra bolum atlamıyor zaten kekolar muhahah
  • Begendim. Bekliom tmm :D
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HydroRoque -- 28 Nisan 2012; 11:09:18 >
  • Ön sayfadan alıyım
    Çıksın da oynayalım
  • Androidide bekliyoruz şiddetle
  • Şiddetle bekliyoruz
  • Merakla çıkışı bekliyorum.Bilgisayar versiyonunu henüz denemedim,onuda kısa zamanda deneyeceğim.
  • Klasik zombi oyunlar bi farkı olacağını sanmıyorum ama dramayı fazlaca yer verirlerse o zaman bi fark oluştururlar dizideki gibi.
  • Aslında bu oyun, oyundan ziyade çizgi roman gibi bir şey olmuş. Bir hikaye ilerliyor ve arada bir kaç kere tuşlara basıyorsunuz. Yinede bunu telefonda oynamak zevkli olacaktır
  • Kim ne derse desin nokia !
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.