Şimdi Ara

The Walking Dead: Season 2 Episode 3 – Türkçe Yama Çalışması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  The Walking Dead: Season 2 Episode 3 – Türkçe Yama Çalışması

Sevgili oyun severler;
    Bildiğiniz üzre TechnoGame ailesi olarak The Walking Dead’in ikinci sezonun ilk iki oyununu kısa sürede Türkçeleştirerek sizlere sunmuştuk. Şimdi de bu güzel oyuna ait seriyi bizde bozmayarak sezonun üçüncü oyunu olan “In Harm’s Way”i de Türkçeleştirmek için kolları sıvadık.

Dilerim ki bu güzel projeyi de anlımızın akı ile bitirerek sizlerin beğenisine sunabiliriz.

Çeviri ilerledikçe oyun içi resimler buradan paylaşılacaktır. Şimdilik takipte kalın ;)

Çeviri Durumu:
    Menü: %100
    Altyazı: %50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah390 -- 23 Mayıs 2014; 15:31:32 >

• hadi bakalım let's playini çekmiyorum. çıakrtır çıkartmaz çkicem. sizi bekliyorum :)
  • Güvenimiz tam size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin., bekliyoruz :)

• Beklemedeyiz bende Let's play çekeceğim çıkar çıkmaz indireceğim.
  • bekliyorum =)
  • Takipdeyim hocam dört gözle bekliyoruz çeviriyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım güzel bir çeviri olur, takip.
  • yardım gerekirse elimden geldiğince yapmaya çalışırım. her ne dense desin ilk sezonun verdiği tadı vermiyor bu ikinci sezon. 3. bölümdede bana kalırsa pek bi şey yok gibiydi. 4 ve 5 i bekliyoruz bakalım...
  • Kolay gelsin.Beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

yardım gerekirse elimden geldiğince yapmaya çalışırım. her ne dense desin ilk sezonun verdiği tadı vermiyor bu ikinci sezon. 3. bölümdede bana kalırsa pek bi şey yok gibiydi. 4 ve 5 i bekliyoruz bakalım...

Yardım talebiniz için teşekkür ediyorum. Şu an çeviri devam ediyor. Gerekli görürsek sizinle iletişime geçerim.
    Saygılarla.
  • yamanızı merakla bekliyorum tahmini olarak ne zaman bitirirsiniz?
  • hocam merhaba
    The walking dead yamalarınızı episode 1 ve 2 doğru şekilde oyunun kurulduğu yere yüklüyorum. Oyunum orjinal steam den giriyorum Fakat menu ve altyazılar hep ing. Sorunu nasıl çözebilirim. Aynı sorun The Wolf Amoung Us içinde geçerli
  • Sebebi 3. Oyunun sizde yüklü olmasıdır. Çünkü her bölüm kendi menüsünü kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nurullah390

Sebebi 3. Oyunun sizde yüklü olmasıdır. Çünkü her bölüm kendi menüsünü kullanıyor.

dostum % kaç? bi yenileyin yahu bekliyoruz sabırsızlıkla :)
  • nurullah390 N kullanıcısına yanıt
    Abi bu hafta içinde çıkabilirmi acaba lütfen acil cevap verin
  • kardeşim ya az elinizi cabuk tutarmısınız !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurullah390

Yama yayınlanmıştır.

http://technogame.net/walking-dead-season-2-episode-3-turkce-yama/

Üstad çok teşekkürler ya sonunda başlayabilirim.

• abi süpersiniz tam ulan şunun yaması olsaydı da oynasaydım dediğim bir gecede mesajınızı gördüm çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.