Şimdi Ara

The walking dead tarzı dizi önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen seneden beri yabancı dizilere bayağı sardım sınav dönemini atlattığım için daha çok vaktim var, şuan hazırlıktayım yapacak pek bir şeyim yok.

ben the walking dead tarzı, survivor konulu bir film arıyorum o tarz olmasa bile çok sürükleyici olsun ve bitmiş diziler tercihimdir şu an 3-4 diziyi daha takip ediyorum ve bu sıkıyor mesela walking dead'ın 1 haftada 40 dk çıkması tatmin etmiyor.

izlediğim/takip ettiğim diziler;

-prison break
    -supernatural
    -breaking bad
    -lost
    -spartacus
    -smallville (ergen dizisi olduğu için sadece ilk sezounu izledim)
    -the walking dead
    -game of thrones
    -dexter ( sadece ilk bölümü izledim devamı gelmedi)
    -shameless

yukarıdaki dizileri severek sıkılmadan izledim. sizinde önerilerinizi bekliyorum. Ama lütfen uyduruk ve ergen dizileri yazmayın.

edit: fantastik kurgu da olabilir en sevdiğim tür o zaten.

edit 2: revolation nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 24 Kasım 2014; 19:17:17 >

• person of interest
    da vinci's demons
    hannibal
    gotham-the flash-constantine
    hepsi devam eden ilgi çekici sürükleyici diziler
    revolution, konu mükemmel karakterler çok itici. zaten iptal edildi dizi pek önermem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    bitmiş önerebilir misin? zaten game of therones, shameless, supernatural, walking dead'ı takip ediyorum birde başka diziler eklenirse kafam iyice karışır
  • fringe güzeldir bitmiş dizi

falling skies ı da önerebilirim sanıırm 5.sezon başlıyacak(inş 2015)

hannibal ı da yeni izlemeye başlayacağm

Eureka yı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myanemicnick -- 24 Kasım 2014; 20:35:35 >
  • Revolation güzel. Dünyadaki elektrik kesintisini ve elektriği geri getirmeye çalışan bi grup u anlatıyo.final de yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fargo izle 10 bolumde konu bitiyor ve guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prince Legolas kullanıcısına yanıt
    devam etmesi izlemene engel değil ki. zaten çoğu sezon finallerini yapan diziler. bitmiş olarak fringe ve x files var. ayrıyetten şu üç diziye de bir bak, black mirror, orphan black, the blacklist

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    peki teşekkür ederim. bitmiş olmasını istememdeki nedeni de; beklemeyi sevmiyorum game of thrones'ı 2 haftada bitirdim yazın, daha 6 ay var başlamasına. walking dead 5. sezona kadar 4 günde bitti, şimdi de hafta da bir 4 dakialık bölümler tatmin etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 24 Kasım 2014; 21:09:58 >
  • Fringe çok kalitelidir
  • Dexter izlemeden ölme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The wallking dead ve fear the wallking dead gibi istila sonrası hayatta kalma gibi dizi ve filmler aranıyor, tavsiye lütfen:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.