Şimdi Ara

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series Steam'e geldi !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bugün indirimlere göz atarken farkettim The Walking Dead: The Telltale Definitive Series 29 Ekim yani 2-3 gün önce sonunda Steam'e de gelmiş.5 Kasım tarihine kadarda 46 liraya indirimle sahip olabiliyorsunuz.Almayı düşündüm fakat yamasını araştırdığımda mevcut değil, bir yer var keşfettim ücretli, ona mevcut bile demiyorum.Yama için ücret alınsa neyse verilir alınır ama abonelik gibi aylık ücret isteniyor, komik :D bu oyun için farklı bir kişi veya ekip tarafından bir yama çalışması olacak mı?

• Oyunları ayrı ayrı indirip ayrı ayrı ücretsiz yamalarla oynayabilirsin dostum ben öyle yaptım Bu arada oyun inanılmaz güzel ya ne kadar interaktif oyun varsa bitirdim :(

• Oyun gerçekten harika biliyorum, beni ağlatan ilk oyundur sezon 1 :) 2'yide oynadım ama sezon 3-4 nasip olmadı bunda da hepsi mevcut topyekün bir yama yapılsa buna özel alıp son sezonlarıda bitirmeyi istiyorum.Umarım yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: o1S

Oyun gerçekten harika biliyorum, beni ağlatan ilk oyundur sezon 1 :) 2'yide oynadım ama sezon 3-4 nasip olmadı bunda da hepsi mevcut topyekün bir yama yapılsa buna özel alıp son sezonlarıda bitirmeyi istiyorum.Umarım yapılır.

Yapılsa güzel olur da kimse uğraşmaz sanmam üstat ve ben olsam beklemem yamayı,keşke bitirmemiş olsam da yeniden oynasam :)

• Gerçekten güzel bir yapımdı.

• Hayatımda oynadığım belkide en etkileyici seri, keşke devamı gelse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3keko1

Hayatımda oynadığım belkide en etkileyici seri, keşke devamı gelse

Bitirdiklerim

Fahrenheit Prophecy Remastered

Heavy rain

Beyond two souls

Detroit

Walking dead telltale serisi

Dark pictures Man of medan

Oynamadiklarim ise

Batman telltale serisi

Wolf among us telltale

Game of thrones telltale

Syberia serisi

Bunlara başlıcam bu tarz oyunları çok sevdim size de tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wolf among us epic te duruyor öyle, uyumlu türkçe yama var mı bilmiyorum, batman telltale yi bitirdim, farklı bir bakış açısı farklı bi macera ama pek duygulanmadım, diğerlerine mutlaka göz atcam

• quote:

Orijinalden alıntı: 3keko1

Wolf among us epic te duruyor öyle, uyumlu türkçe yama var mı bilmiyorum, batman telltale yi bitirdim, farklı bir bakış açısı farklı bi macera ama pek duygulanmadım, diğerlerine mutlaka göz atcam

Var üstat internette bulabilirsin yamasını. Senin de oynadığın ya da bildiğin oyun varsa tavsiyede bulunabilirsin

• The Wolf Among Us çok iyi oyunmuş söylenene göre. Epic beleş vermişti. Bir ara ben de başlayacağım. Onun dışında Batman Telltale'in 1. Sezonunda ilk Episode'u çok iyi ama gerisi beni pek sarmadı. Onun için de Batman: The Enemy Within çok iyi diyorlar haberin olsun. Tales from The Borderlands'i de dene mutlaka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microphone Not Found

The Wolf Among Us çok iyi oyunmuş söylenene göre. Epic beleş vermişti. Bir ara ben de başlayacağım. Onun dışında Batman Telltale'in 1. Sezonunda ilk Episode'u çok iyi ama gerisi beni pek sarmadı. Onun için de Batman: The Enemy Within çok iyi diyorlar haberin olsun. Tales from The Borderlands'i de dene mutlaka.

Borderlands oyunlarının normallerinin ama üçünü de bitirdim hikaye hep aynıydı ya klasikti. Telltale serisini oynamadım hikaye etkileyici mi?

• Telltale'in TWD'den sonra çıkardığı oyunlardan en iyisi bana göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead light, ori serisini tavsiye ederim.

Batman in ilk sezonu basite kaçıyor ama 2.sezon çok iyi, şok olacağın yer çok diyebilirim 2.sezon için

• UBİSOFT tan child of light ve valiant hearts oyununu da tavsiye ederin özellikle son yazdığım, gözümden yaş getirmişti

• Teşekkür ederim hepsini deneyeceğim. Bu tarz oyunlar bende bağımlılık yarattı. Son olarak Dark pictures Man of medan yapımcısının çıkarttığı Dark pictures Little Hope'a bakacağım :) ilk oyunu harikaydı bu da iyidir sanırım

• Bunu oynicaniza film izleyin daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Bunu oynicaniza film izleyin daha iyi

Zaten amaç bu. Hikayesi öyle bir sarıyor ki anlatamam. Hele de seçimler yapıyorsun ve etkilerini görüyorsun

• Oynamayanlarınız var ise; Ken Follett's The Pillars of the Earth tavsiye ederim. Güzel bir hikayesi vardır 3 kitaplık uzun oynanış süresine sahiptir. Resmi Türkçe Dil desteği de vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.