Şimdi Ara

The Walking Dead Yarışması (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazananın Çekimlere Katılıp Zombi Rolü Oynayabileceği Bir Yarışma.

http://turkey-twd.meemo3d.com/avatars/6338

linkindeki avatarı like ederseniz benim yarattığım zombiye oy vermiş oluyorsunuz. lider 77 oyda ben 20 deyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnKa13 -- 24 Şubat 2012; 16:46:23 >

• Çekimler Sultanbeylide gerçekleşiyor dimi?
  • yok gaziosmanpaşa
  • Oy verdim umarım kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

Oy verdim umarım kazanırsın

teşekkür ettim
  • nasıl çekimler gaziosmanpaşada gerçekleşiyor? Direk olarak Amerika' ya göndermiyorlar mı? vede nezaman bitiyor bu yarışma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dac_guitars

nasıl çekimler gaziosmanpaşada gerçekleşiyor? Direk olarak Amerika' ya göndermiyorlar mı? vede nezaman bitiyor bu yarışma?

çekimler los angeles da gerçekleşiyor. arkadaşın sutanbeyli şakasına cevap olarak yazdım onu. katılım şartlarını okuduktan sonra bitiş tarihlerini yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnKa13 -- 24 Şubat 2012; 17:11:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verdim oyumu yani begenimi
  • Peki birincinin kim olduğunu nerden görüyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa48

Verdim oyumu yani begenimi

teşekkürler
  • quote:

Peki birincinin kim olduğunu nerden görüyosun?

fan sayfasına tıklarıktan sonra skor tablosunu görüntüle diyerek ulaşılıyor
  • quote:

nasıl çekimler gaziosmanpaşada gerçekleşiyor? Direk olarak Amerika' ya göndermiyorlar mı? vede nezaman bitiyor bu yarışma?

27 Şubat 11:59'da sona eriyor
  • Fazla oy almakla kazanmamın alakası yoktur yazıyor şart kısmında. Juri belirleyecekmiş kimi seçeceğini.
  • Sanırım şöyle bir şey var. yaklaşık 2300 avatar yapılmış durumda. en fazla oy alanlar içinden değerlendirme olacaktır. 2300 avatarı tek tek değerlendirmeleri mümkün değil gibi
  • Sende bana destek olur musun ? :) Yalnız bir sorun var hala skor tablosunu göremiyorum.
  • quote:

Sende bana destek olur musun ? :) Yalnız bir sorun var hala skor tablosunu göremiyorum.

linki yollarsan tabiki destek olurum. skor tablosu katılım şartlarının hemen sağında. alttaki avatarların üzerinde Skor tablosunu görüntüle » yazıyor. oraya tıklayarak ulaşılabiliyor
  • quote:

Çok saolasın.

http://turkey-twd.meemo3d.com/avatars/6533

tamamdır
  • Ben başka insanların yaptığı şeyleride göremiyorum oda ayrı konu tabi :)
  • quote:

Ben başka insanların yaptığı şeyleride göremiyorum oda ayrı konu tabi :)

kendi linkine tıkla. sağ üst köşede paylaş var. onun üzerine tıklayarak kapat. hemen altında fan sayfası yazısı çıkacak. ona tıklayarak son yapılanları görebilirsin. sağ üstten de skor tablosunu görüntüle diyerek en çok oylananlara bakabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.