Bildirim
The Walking Evil türkçe yama istek
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
A.s çeviriyorum birkaç güne cikar inşallah. -
teşekkürler kolay gelsin -
Bildiğim kadarıyla oyunun zaten Türkçe dil desteği var...quote:
Orijinalden alıntı: yuzzy41
teşekkürler kolay gelsin -
Ekran görüntülerine baktım da ilgimi çekti bayağı. Ama oyun için gelen yorumlar olsun, fiyatı olsun düşündürdü. Unreal teknoloji videosu gibi sanırım.
@freeman1930,
Başkan bir incele bakalım. -
İncele derken kardeşim. Oyun zaten istek listemde. Tam sürümünün çıkmasını brkliyordum. Sonunda çıkmış -
Olmadı bu başkan ben taliptim bu oyuna.quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclown
A.s çeviriyorum birkaç güne cikar inşallah.
Şaka bir yana kolay gelsin. Yardıma ihtiyacınız olursa yazarsınız. Seve seve yardımcı olurum. -
Hocam son sürüme göre çeviriyorum ama gamepad desteği sınırlı yok bende klavye mouse oyun sevmem test için yardımcı olursan iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: freeman1930
Olmadı bu başkan ben taliptim bu oyuna.
Şaka bir yana kolay gelsin. Yardıma ihtiyacınız olursa yazarsınız. Seve seve yardımcı olurum.
Alıntıları Göster -
Olurum tabi kardeşim ne demek.quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclown
Hocam son sürüme göre çeviriyorum ama gamepad desteği sınırlı yok bende klavye mouse oyun sevmem test için yardımcı olursan iyi olur.
Alıntıları Göster
Bitince özelden yazarsın. -
Teşekkür ederim kardeşim birlikten kuvvet doğar.quote:
Orijinalden alıntı: freeman1930
Olurum tabi kardeşim ne demek.
Bitince özelden yazarsın.
Alıntıları Göster -
Oyun yeni çıkmış yahu, ben yeni farkettim sandım. Daymare'dan daha iyi dersen direk alacağım. -
Oynanış bana ondan daha rahat geldi 20dk denedim. Çok fazla bişey söyliyemem ama oyun bildiğin akıyoquote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHER
Oyun yeni çıkmış yahu, ben yeni farkettim sandım. Daymare'dan daha iyi dersen direk alacağım. -
Daymare benzettim hocam tps kamera var.İndie oyunlarda tps oyun bulmak zor oluyor
Steamda yorumlar pek ic acici gelmedi.Daymare kadar varsa bile yeterli bana:) -
Ben zaten bu kullanıcıları anlamış değilim. Adam 30 tl ye oyun alıyor ki indirimle az önce buna benzer bi oyunu 3 tl ye aldım. Sonrada giriyor paşam -yok bu adam ara videolarda niye ağzını tam kıpırdatmıyor. Yok işte kaplamalar daha kaliteli olabilirdi. Yahu be insan evledı tamam daha kaliteli olabilir de. O zaman daha pahalı olucak. Kaldıki bu adamlar küçük bütçeli yapımcı. Özellikle bizim ülkede. Diğer ülkeler beni alakadar etmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: baaburcan
Daymare benzettim hocam tps kamera var.İndie oyunlarda tps oyun bulmak zor oluyor
Steamda yorumlar pek ic acici gelmedi.Daymare kadar varsa bile yeterli bana:)
Her neyse yorumlara bakma sen kardeşim oynanış 10 numara ve eğlenceli. Fiyatıda gayet uygun. Kaçırma derim. Malum tr yaması da yoldayken.
-
2 walkthrough izledim. Oyunda vuruş hissi yok. Oynanış da vasat. Ekran görüntülerine kanmıştım he.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X