Şimdi Ara

The Walking Evil türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamın aleyküm arkadaşlar bu oyun için türkçe yamaya cevirebilecek var mı?

• A.s çeviriyorum birkaç güne cikar inşallah.
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzzy41

teşekkürler kolay gelsin
    Bildiğim kadarıyla oyunun zaten Türkçe dil desteği var...
  • Ekran görüntülerine baktım da ilgimi çekti bayağı. Ama oyun için gelen yorumlar olsun, fiyatı olsun düşündürdü. Unreal teknoloji videosu gibi sanırım.

@freeman1930,

Başkan bir incele bakalım.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    İncele derken kardeşim. Oyun zaten istek listemde. Tam sürümünün çıkmasını brkliyordum. Sonunda çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

A.s çeviriyorum birkaç güne cikar inşallah.
    Olmadı bu başkan ben taliptim bu oyuna.
    Şaka bir yana kolay gelsin. Yardıma ihtiyacınız olursa yazarsınız. Seve seve yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Olmadı bu başkan ben taliptim bu oyuna.
    Şaka bir yana kolay gelsin. Yardıma ihtiyacınız olursa yazarsınız. Seve seve yardımcı olurum.

Alıntıları Göster
    Hocam son sürüme göre çeviriyorum ama gamepad desteği sınırlı yok bende klavye mouse oyun sevmem test için yardımcı olursan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

Hocam son sürüme göre çeviriyorum ama gamepad desteği sınırlı yok bende klavye mouse oyun sevmem test için yardımcı olursan iyi olur.

Alıntıları Göster
    Olurum tabi kardeşim ne demek.
    Bitince özelden yazarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Olurum tabi kardeşim ne demek.
    Bitince özelden yazarsın.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim kardeşim birlikten kuvvet doğar.
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Oyun yeni çıkmış yahu, ben yeni farkettim sandım. Daymare'dan daha iyi dersen direk alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Oyun yeni çıkmış yahu, ben yeni farkettim sandım. Daymare'dan daha iyi dersen direk alacağım.
    Oynanış bana ondan daha rahat geldi 20dk denedim. Çok fazla bişey söyliyemem ama oyun bildiğin akıyo
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Daymare benzettim hocam tps kamera var.İndie oyunlarda tps oyun bulmak zor oluyor
    Steamda yorumlar pek ic acici gelmedi.Daymare kadar varsa bile yeterli bana:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baaburcan

Daymare benzettim hocam tps kamera var.İndie oyunlarda tps oyun bulmak zor oluyor
    Steamda yorumlar pek ic acici gelmedi.Daymare kadar varsa bile yeterli bana:)
    Ben zaten bu kullanıcıları anlamış değilim. Adam 30 tl ye oyun alıyor ki indirimle az önce buna benzer bi oyunu 3 tl ye aldım. Sonrada giriyor paşam -yok bu adam ara videolarda niye ağzını tam kıpırdatmıyor. Yok işte kaplamalar daha kaliteli olabilirdi. Yahu be insan evledı tamam daha kaliteli olabilir de. O zaman daha pahalı olucak. Kaldıki bu adamlar küçük bütçeli yapımcı. Özellikle bizim ülkede. Diğer ülkeler beni alakadar etmiyor.
    Her neyse yorumlara bakma sen kardeşim oynanış 10 numara ve eğlenceli. Fiyatıda gayet uygun. Kaçırma derim. Malum tr yaması da yoldayken.

• 2 walkthrough izledim. Oyunda vuruş hissi yok. Oynanış da vasat. Ekran görüntülerine kanmıştım he.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.