Şimdi Ara

The Web [MU Online Season 2] Exp:500 | Drop:75 | Max Res:10 | (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
11.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tsk ederim Dostum :)
  • Ben Teşekkür Ederim , Saygılarımla...
  • Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba , Almanya'da Bulunan Sunucumuz Türkiye'ye Getirilecektir. Şuanda MU ONLİNE için Yapmış Olduğumuz Sunucuya Değişimler Yapılacaktır. ve Bire bir Account Kaybı Olmaksızın Bilgiler Aktarılıp , Tekrardan Almanyaya Gönderilecektir. Bu Süre Zarfında Sunucumuz Offline Olcaktır. Biliginiz ve Sabrınız İçin Teşekkür Ederiz.
  • Ne zaman açılır server?
  • Hocam , Konu İle İlgili Detaylı Bilgi Forumumuzda MEvcut . Ama Bugün Sunucu Türkiye'ye Geldi , Şuan Donanım Üzerinde Değişiklikler Yapıyoruz , Tekrar Almanyaya Gönderilecektir.
    Almanyaya Ulaştığı Zamanki Gün Online Edilecektir.
  • Geçen kardeşim konuşmuş sizinle bende onun indirdigi clientle oyuna bağlanayım dedim mainden girdim fakat cubuk sona geldiginde hata verdi ve oyun dondu bir kaç güncellemeyi de yaptım fakat sorun tekrardan aynı neden böyle oldu anlayamadım....
  • Hocam i Server Online Olduğu Zaman Özel Mesaj Olarak Bildiririm Size , TW ile Destek Veririm , Probleme Bakarız , BeX Hatalarının Çözümünü Biri Reply Olarak Paylaşmıştı , Düzelmez ise Her Zaman DEstek Veririz.

Saygılarımla...
  • Server Onlinedir Arkadaşlar Bilginize.

Saygılarımla...
  • Başlıyorum birazdan, yardım etmek isteyen olursa seve seve kabul edebilirim.
  • THEWEB Ailesine Hoşgeldiniz , Reset Atarken İtemlerinizi Çıkarmayı Unutmayınız Lütfen.

Saygılarımla...
  • Bu Oyun Gercekten Güzel Tebrikler .
  • Güzel server gerçekten sadece rest atarken kanadım yandı ona üzüldüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: naimkaya1

Güzel server gerçekten sadece rest atarken kanadım yandı ona üzüldüm :)

Hocam , Özellikle Bu Konuda Playerlerimizi Çok Uyarıyoruz , En Azından Oyuna Başlamadan Önce Forum Sitemizi Ziyaret Etseler Çok Daha Güzel Olacak :)
    İyi Oyunlar Herkese, Teknik Sıkıntılar Olursa Burdan Yardım Edebilrim.

Saygılarımla...
  • Olan oldu artık yapçak birşey yok :)
  • Forumunuzu İnceledimde phpbb Kurmuşsunuz , İsterseniz Size Bu Konuda Yardım Edebilirm.
    (IPB Filan Düşünürseniz)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 22 Temmuz 2013; 1:56:39 >
  • Bugünkü PVP den Bir Kaç Kare...
    Saygılarımla...

• Arkadaşlar Son Zamanlarda Çok Fazla SAldırılar Alıyoruz , Fairwall Proğramlarımız Var Ama Belli Bir Yerden Sonra Onlarda İş Görmemeye Başlıyor.
    Fairwall Cihazı Alımı İçin Bağış Kampanyası Başlattık. Bağış Yapmak İsteyen Arkadaşlar Resmi Forum Sitemizde Yada Burdan Özel Pm İLe Bizlere Ulaşabilirler.
    forum adresimiz :http://forum.thewebturkey.com
  • Bugün kü Eventlerimizden Bir Kaç Kare:

SERVERİMİZDE HER AKŞAM PVP EVENTLER DÜZENLENMEKTEDİR , BİLGİNİZE...

Saygılarımla...

• Arkadaşlar Defalarca Bu Uyarıyı Yapmamıza Rağmen , Hala Playerler Göz Ardı Ediyor Reset Atma Olayını.
    Lütfen Reset Atarken , Set ve Tüm itemleriniz dahil herşeyini kasaya bırakınız , yoksa itemleriniz siliniyor. (KAsa Derken Playerin Kendi Çantasındaki İtemsler Dahil , Herşeyi Kasayaa Bırakınız)

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEWEB

Bu Arada Arkadaşlar Sunucu Almanyada olduğundan dolayı , Türkiyenin yeni internet yapılandırmasına göre bazı adresler normal DNS ile bağlanamıyor.
    DNS ayarınızı
    4.2.2.1
    4.2.2.2
    Bu Şekilde Ayarlarsanız , Sıkıntısız Giriş Yapabileceksiniz.

Bu dns adresleri virüslü diye duymuştum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.