Şimdi Ara

The Web [MU Online Season 2] Exp:500 | Drop:75 | Max Res:10 | (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
11.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam service pack 2 yok şunlar var tek tek denedım olmadı yine;Windows 95-----Windows 98/Windows me-----Windows NT 4.0 (service pack 5)-----Windows 2000
  • Hocam , şimdi size şöyle söyliyim. Bir Clienti Windows XP sp2-sp3 / win7 32bit/64bit ve win8 de denedik , hiç bir problemle karşlılaşmadık . Sanırsam toplam 2 kişide bu şekilde bir hata var. Problemin Yazılmsal Olduğu kanaatindeyim , çünkü daha önceden hiç böyle bir problemle karşılaşmadık. İsterseniz Skype Adresimizden bizi ekleyin , müsait bir vakitte size teamla ayrıntılı bir şekilde inceliyelim.
    skype adress: thewebturkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 30 Temmuz 2013; 20:43:40 >
  • Tamamdır ekledım teşekkür ederim şimdiden :)
  • Bu gençler Savaşmak istiyor :)))
     The Web [MU Online Season 2] Exp:500 | Drop:75 | Max Res:10 |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 1 Ağustos 2013; 1:00:09 >
  • Güzel servera benziyor, kurumsal olmanız hoşuma gitti. Arkadaşımlar başlıyoruz.
  • THEWEB Ailesine hoş geldiniz.

Saygılarımla...
  • THEWEB kullanıcısına yanıt
    :)
  • Sana Büyük Bir Süpriz Yapacam Bro :) Unutma :)

Saygılarımla...
  • THEWEB kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum bro
  • 0.97d ile gümbür gümbür gelicez inşallah :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 3 Ağustos 2013; 2:57:30 >
  • valla biz başladık ama süpriz felan görmedikya neysee :P yaa arkadaş 6. resi atttım ama halen kanat yapamadım yaa hep patlıyor hep patlıyor ..:)))
    arkadaş siz bunları ben patlatayım diye mi yaptınızz :)THEWEB
  • Estagfrullah hocam :) Kanat basarken yanında +9 ya da +7 bir exc itemde bırakırsanız , kanat tutma oranı artar :)

Saygılarımla...
  • güzel güzel şaka yapıyorum hoş server TÜRK lerin de cok olması daha bi güzel olmasını saglıyor :d emeginize saglık...
  • Biz Teşekkür Ederiz , Sağlıcakla Kalın.

Saygılarımla...
  • oyunu indirdim ama bi türlü başlayamadım.her girişimde server gözükmüyor disconnect server yazısı cıkıyor.antivirüs proğ yok. Cient i indrdm patch attım. Olmadı. Tek şüphem internete 3g mobil ile bağlanıyorum. Dns ayarları 4.2.2.1.... 4.2.2.2..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam , az Önce 15 Dakikalık Maintenenace Vardır , o DC sorununuz Ondan Kaynaklanıyordur , Şuan Oyuna Bağlanabilirsiniz.
  • yok 15 dk önce girmeye calışmıyodum.dün indirdim daha hiç giremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müsait Bir Vaktinizde Tekrar Denerseniz , Herhangi bir Problem Oluşursa Tekrardan Teamwier ile destek veririz.

Saygılarımla...
  • THEWEB Season 2 Serverine Ortaklık Alımı Yapılacaktır. ilgilenenler Özel Msjdan Ulaşabilir.

Saygılarımla...
  • THEWEB Yeni Sunucusunu Tamamlama İşlemine Başlamıştır :) Herkese Hayırlı Olsun . Sunucu Donanımları Bittiği Zaman Paylaşıma Sunulacaktır.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.