Şimdi Ara

The Web [MU Online Season 2] Exp:500 | Drop:75 | Max Res:10 | (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
11.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: THEWEB

Bu Arada Arkadaşlar Sunucu Almanyada olduğundan dolayı , Türkiyenin yeni internet yapılandırmasına göre bazı adresler normal DNS ile bağlanamıyor.
    DNS ayarınızı
    4.2.2.1
    4.2.2.2
    Bu Şekilde Ayarlarsanız , Sıkıntısız Giriş Yapabileceksiniz.

Pardon, karıştırmışım kardeşim. Özür dilerim. İyi forumlar
  • Teşekkürler ... :)

Saygılarımla...
  • THEWEB kullanıcısına yanıt
    Item silinmesi, res atinca - Niye onu kapamiyorsun :D Millet rahat ersin
    Bide üzüldügüm sey, Server sadece Ancient Set üzerine calisiyor :(

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 26 Temmuz 2013; 15:19:01 >
  • Server Kurallarımız Gereğince Res Atıldığında İtemler Silinmektedir , Çünkü Res Atarken İtemler Silinmzse , serverimizde reset sınırı olduğundan , bi sonraki res 1.lvl'den itibaren set ve kanatla kasmasını mantıksız buluyoruz .(Temel Neden Reset Sınırı Olduğundan).
    Ancient Olayına Gelirsek , Genel Bir Bakış Açısıyla Mu Online Serverleri Players kapasitesi açısından (sayısı) çok geniş bir alt yapıya sahiptir. Ve serverda 70-80 online oluncada , bir nevi bu playerler düşmanlıktan dolayı 2 ye bölünüyor ve Kalede Kasan Kişi Sayısı 10 dan fazlayıda geçmiyor. Bu Neden Doalayı Ancient Droplarını o 25-30 kişi normalin üzerinde topluyor ve ticarete sunuyor , Eğer Server da Online SAyısı 300 - 400 ün üzerinde olursa ki bu ancient problemi olmicaktir. Ama Ne Yazikki Player Azlığından Herkes de Hemen Hemen Ancient Bulunmakta.

İligniz İçin Teşekkür Ederim ,
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 26 Temmuz 2013; 15:45:58 >
  • THEWEB kullanıcısına yanıt
    Anladim, mantiklimis aslinda :)

Evet oda dogru :)

Kolay gelsin. iyi Forumlar.
  • Arkadaşlar Saldırılardan doalyı Anasayfamıza Erişilemiyor :)
    Fakat MU Online Bölümünde büyük sıkıntılar yok , Ansayfamız normal hos olduğundan saldırıları kaldıamiyor.
    Mu registeri aciktır :http://muonline.thwebturkey.com
  • Ansayfamız onlinedir , bilginize arkadaşlar. Saldırı geldikçe anasayfamız kilitlenebilir fakat mu online bölümünde herhangi bir problem görülmemektedir.
    iyi günler...
  • hocam kayıt bölümünde bir sıkıntı var heralde ben kayıt olamıyorum bi yardımcı olsanız nerdeyse 10 senedir oynamıyorum biraz yardıma ihtiyacım var ..
  • Kaydedilemiyor nedeni: sistem hatası, yöneticinize başvurun.
    İstediğiniz giriş bilgi sağlayın:

bu şekilde bir uyarı geliyor..
  • arkadaşlar yardımcı olacak bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
  • hocam , bir tekrardan deneyebilirmisiniz . Account ve Şifre kısmına Lütfen @,!,_;- tarzi işaretler girmeyiniz .

Saygılarımla
  • Unable to register, reason: system error, please contact administrator.

Provide your desired login info:
    User ID Check if is Available

bu şekilde yazıyor user :chuckyyy

olarak yazıyorum işaret koymuyorum ama neden kabul etmiyor onu anlamadım...
  • şu anda kayıt başarılı hale geldi ama nasıl oldu inan bende anlamadım :)))

nick name:JavS
  • THEWEB Ailesine Hoşgeldiniz :)
  • çok önce oynardik muyu çoğu şeyi unutmusumdur ama bu indirip oynamami engellemiyecek geliyorum
  • hoşbulduk lakin unutmuşum ben bu oyunu kanat nasıl yaacagım onu bilmiyorum denedim beceremedim :S
  • JavS45 kullanıcısına yanıt
    google amca cevabi bilir bence :)

lvl 1 kanat : herhangi bi item+4+4 (minimum) 1 chaos = CHAOS WEAPON --- Chaos Weapon+4+4 +1chaos = lvl 1 kanat ---% arttirmak icin daha fazla addli item koyunuz.
    lvl 2 kanat : herhangi bi lvl 1 kanat +lu yada addli olursa daha cok % verir +1chaos 1 feather / crest of monarc ( Dark lord cape icin ) % arttirmak icin herhangi bi excellent item+4+4 koyunuz

Saygilar
  • Destek İçin Teşekkürler Dostum +1

Saygılar
  • Hocam hala giremiyorum server'a o hatayı verıyor neden olabılır acaba :(
  • @lars ulrıch
    Hocam , Maine Sağ Tıklayın Uyumluluktan Service Pack 2 Yi Seçip Uygula Dedikten Sonra LAuncher'den Tekrar Giriş Deniyebilir misinz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.