Şimdi Ara

The Witcher 2 Steam Versiyon Oyundan Atma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition'u Steam'den aldım oyunu oynarken birden kapanıyor hata falan da vermiyor araştırdım ama hep alman vesiyonlar için çözüm üretilmiş türkçe ya da ingilizce versiyon için herhangi bir çözüm var mı ?

Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapulcuTR -- 30 Mayıs 2015; 10:42:02 >

• Hocam bende gog galaxy den oynuyorum malesef aynı sorun bendede var. Çözüm bulabilirseniz paylaşırmısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vereceğim çözümler oyun attıktan sonra hata vermiyorsa işe yarıyormuş.

Eğer oyunu yüklerken atıyorsa çok fazla save dosyası olduğundan kaynaklanıyormuş. Save dosyalarının bir kısmını silmen gerekiyor.

Oyunu kayıt ederken falan kapanıyorsa "çalıştır"ı açıp cmd yaz oraya aynen şunu yaz bcdedit /set increaseUserVa 3072 sonra bilgisayarı resetle. Eğer bunu yaptıktan sonra sorun olursa (ne tür sorun oluyor bilmiyorum bende olmadı) yine "çalıştır" dan cmd yi aç ve bcdedit /set IncreaseUserVa 2048 yaz. (Bu çözüm win7 32bit için)

Ben bunların ikisini yaptım sorun çözüldü. Umarım sizinki de çözülür. İyi oyunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapulcuTR

Bu vereceğim çözümler oyun attıktan sonra hata vermiyorsa işe yarıyormuş.

Eğer oyunu yüklerken atıyorsa çok fazla save dosyası olduğundan kaynaklanıyormuş. Save dosyalarının bir kısmını silmen gerekiyor.

Oyunu kayıt ederken falan kapanıyorsa "çalıştır"ı açıp cmd yaz oraya aynen şunu yaz bcdedit /set increaseUserVa 3072 sonra bilgisayarı resetle. Eğer bunu yaptıktan sonra sorun olursa (ne tür sorun oluyor bilmiyorum bende olmadı) yine "çalıştır" dan cmd yi aç ve bcdedit /set IncreaseUserVa 2048 yaz. (Bu çözüm win7 32bit için)

Ben bunların ikisini yaptım sorun çözüldü. Umarım sizinki de çözülür. İyi oyunlar :)

Eyvallah hocam eve gidince denerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sorun hala Witcher 2'de devam ediyor , Sorunu çözen aciklamasini yazsa keşke ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 oyundan atma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.