Şimdi Ara

The Witcher (2019 - ) | Netflix (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.480
Cevap
54
Favori
152.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cavill bence de burun kıvrılacak bir oyuncu değil ve çıtayı yükseltir. Vasat sevmeyen birisi olarak Vasatlar Kralı Netflix'i savunmak için yazıyormuşum gibi görünecek ama;

Dizinin oyuncularının tanınmış olup olmaması bana göre önemli değil. Mesela Game of Thrones yayın hayatına başladığında çok geniş oyuncu kadrosu olmasına rağmen Cersei ve baba Stark karakterleri haricinde kaç kişiyi tanıyorduk. Oyuncuların bir bölümünü İngiltere Tv/sinema sektöründen biliyoruz o kadar. Özellikle şu anda fanların severek takip ettiği Daenerys, Jon Snow, Sansa karakterlerini oynayan oyuncular bu diziyle birlikte parladı. Oyunculuk vasat olsa bile atmosfer/kurgu, diyalog kalitesi sayesinde kimsenin gözüne batmadı.

Eğer gerçekten 5 sezon yapmak istiyorlarsa, yavaş ama sağlam adımlarla öyle bir prodüksiyon ortaya koymalı ki, senaryo/oyuncular/müzikler birbirini götürebilmeli. Buna ilişkin yorumları da anca ilk trailer'ı gördükten sonra yapabiliriz.

• M.Riddle kullanıcısına yanıt
    Jaime karakterini başarıyla canlandıran oyuncuyu da o diziyle tanımıştım. Dizide her oyuncu tanınmış olacak diye bir şey yok. Sabırla dediğin gibi fragmanı beklemeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 7 Ağustos 2018; 0:54:47 >
  • Henry Cavill, benim gözümde Superman diye kaldığı için hiç düşünmedim geralt olarak. Olabilir mi? Olabilir. Vücut filanda var adamda. Saçları beyaza boyayıp kedi gözü eklersek olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henry Cavill pek olmaz oyunculuğuda kısır bir abimiz zaten sadece yakışıklılıkla paçayı kurtarıyor

Genel yorum:Netflix bu işin altından kalkamaz büyük batıracaklar

Ayrıntılı yorum:Kitapları bilmiyorum ama oyunlarla az biraz benzerliği varsa bile çok zor hacı.Bir kere witcher bence dizi değil film olması gereken bir proje çünkü yüksek bütçe gerekiyor dizi falan karşılayamaz bütçeyi.Ulan en basitinden gullar için bile belirli bir bütçe ve kaliteli bir cgi ekibi lazım daha bunun ejderanı var hayulası var leşeni var işareti var oğlu var.Kitaplarda durum nasıl bilmiyorum ama derseniz ki hacı kitaplarda canavarla az biraz dövüşüyorlar full entrika 2-3 mekanda geçiyor tüm seri bu beni sarmaz şimdiden söyleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 7 Ağustos 2018; 17:15:23 >
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Hocam kitapların oyunda aşağı kalır yanı yok. Hatta daha iyi diyebilirim atmosferi için. Cintra'da ki savaşı diziye nasıl uyarlıyacaklar merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Traeger

Henry Cavill, benim gözümde Superman diye kaldığı için hiç düşünmedim geralt olarak. Olabilir mi? Olabilir. Vücut filanda var adamda. Saçları beyaza boyayıp kedi gözü eklersek olur.
    The Witcher (2019 - ) | Netflix

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Traeger

Hocam kitapların oyunda aşağı kalır yanı yok. Hatta daha iyi diyebilirim atmosferi için. Cintra'da ki savaşı diziye nasıl uyarlıyacaklar merak ediyorum.
    Dostum hbo yapsaydı hadi bir nebze ümidim olurdu ama netflix ne bileyim adamlar daha death note'u superkahraman dizilerini düzgün yapamadılar witcher gibi bi evreni yapabileceklerinden pek emin değilim.
    Cast için önerime gelirsek viggo mortensen mükemmel olurdu şimdi yaşlandı ama onun haricinde bir tüyo vermek gerekirse Zach McGowan olabilme ihtimali varmış kendisi bu rolü almak için çabalıyormuş kendisini tanımam etmem ama oyunculuğunu beğenen çok internette görünüş olarakta henryden daha iyi olacağı kesin 3. oyun özellikle de 1. ve 2. oyunun mini bir karikatürü gibi kendisi
    The Witcher (2019 - ) | Netflix
    Edit:Oha sesi çok iyiymiş yakışır seçilirse ben okeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 8 Ağustos 2018; 15:46:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Dostum hbo yapsaydı hadi bir nebze ümidim olurdu ama netflix ne bileyim adamlar daha death note'u superkahraman dizilerini düzgün yapamadılar witcher gibi bi evreni yapabileceklerinden pek emin değilim.
    Cast için önerime gelirsek viggo mortensen mükemmel olurdu şimdi yaşlandı ama onun haricinde bir tüyo vermek gerekirse Zach McGowan olabilme ihtimali varmış kendisi bu rolü almak için çabalıyormuş kendisini tanımam etmem ama oyunculuğunu beğenen çok internette görünüş olarakta henryden daha iyi olacağı kesin 3. oyun özellikle de 1. ve 2. oyunun mini bir karikatürü gibi kendisi

Edit:Oha sesi çok iyiymiş yakışır seçilirse ben okeyim

Alıntıları Göster
    Giysilerle beraber görüntü diyorsak Viggo harika olur giysiyi çıkarınca yaş kendini salıcak ortaya(Withcer abimiz çok seks severdir) benim 1. tercihim Zach olmaz, oyunculuğunu beğenmediğimden değilde rol için fazla gevşek geralt reyizin o ağırlığını kaldıramaz.

Gönlümde yatan aslan Nikolaj Coster-Waldau, resmen withcer için yaratılmış.İsmi aramaya üşenenler için Jaime Lannister

Ben de daha önce bu adamın rol için iyi bir tercih olabileceğini yazmıştım. Black Sails dizisinde oyunculuğunu beğenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 8 Ağustos 2018; 9:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Giysilerle beraber görüntü diyorsak Viggo harika olur giysiyi çıkarınca yaş kendini salıcak ortaya(Withcer abimiz çok seks severdir) benim 1. tercihim Zach olmaz, oyunculuğunu beğenmediğimden değilde rol için fazla gevşek geralt reyizin o ağırlığını kaldıramaz.

Gönlümde yatan aslan Nikolaj Coster-Waldau, resmen withcer için yaratılmış.İsmi aramaya üşenenler için Jaime Lannister

Alıntıları Göster
    Burun farkıyla alır hocam iyi olur karizma bir abimizdir de zaten niye seçildi demem

Zach Mcgowan'ı, Black Sails'te beğenmiştim. Adam aslında Geralt için uygun. Seside Geralt'ın sesi gibi tehditkar. Vücut olarakta uygun. Olmasını isterim.

• Bir düşündüm de aslında bayağı yakışır ha. Ulan Henry, Geralt'ı da iyi oynarsan unutturum CGI ile yapılmış ağzını.

• Ben Anson Mount taraftarıydım ama Zach McGowan'ın tipi geçtim, ses bile uyuyor. Direk yapsınlar bu adamı Geralt.

• Henry kendisi paylaştı

.

(
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 9 Ağustos 2018; 10:46:16 >

• Henry Cavill den müthiş bir james Bond olur fakat ne kadar iyi bir witcher olur pek emin değilim..
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Adam ister istemez dizinin reklamını yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Ben Anson Mount taraftarıydım ama Zach McGowan'ın tipi geçtim, ses bile uyuyor. Direk yapsınlar bu adamı Geralt.

Henry cavill'den iyi olacağı kesin

• The Witcher (2019 - ) | Netflix

Keşke gerçek olsa dedirten sağlam fan made

• Bana da öyle geliyor, umduğumuzun çok altinda bişe çıkabilir. Lauren'in fanlari twitterda toz kondurmuyor kadına sonumuz hayrolsun

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.