Şimdi Ara

The Witcher (2019 - ) | Netflix (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.480
Cevap
54
Favori
152.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belçim Bilgin neden komedi olsun yahu sırf kadın Türk diye boş boş konuşuyorsunuz. O kısacık deneme çekiminde bile beni Yennefer olduğuna inandırdı. Hem kadın çocuğuyla Londrada yalnız yaşıyor ne demek açık sahnelerde oynayamaz neden yapamasın yapamayacak olsa başından deneme çekimlerine katılmaz zaten. Ha kaldı ki Yılmaz Erdoğan ile ayrılmamış olsa bile bu yine malum sahneler için bir gerekçe olamazdı. Çok boş yapıyorsunuz çok.
  • Eve Green olsun da gözümüz gönlümüz açılsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'in eline düştüğü için The Witcher gibi bir şahesere çok yazık olacak. Artık eminim. İzlediğim Netflix dizilerini düşündüm de HoC harici Daredevil ve bir, iki dizi daha 2. sınıf kalitede diziler. Diğerleri 3. sınıf kalitesinde bile olamazlar. Kısacası kendini kanıtlamamış, amatör bir kadro ile batıracaklar. Parayı verip Yennefer için kendini kanıtlamış, her açık sahneyi kaldırabilecek Eva Green'i oynatacaksın. Geralt için Mads Mikkelsen'ı diyeceğim de adam zaten biraz yaşlı kalıyor, dizi başlayana kadar dede olur herhalde. Ya bıraksın HBO'ya devretsin. Hatta HBO olmazsa, Spartacus gibi bir tecrübesi olan Starz bile The Witcher için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırdı. Sinir oldum iyice..
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Benim düşünceme yanlış diyebilirsin ama şuanda bu dizi hakkında yorum yapanların kaçı bu seriyi kitaplarından biliyordur sence? Tabi ki de herkes oyuna göre yorumda bulunacak. Ayrıca Eva Green sadece görselden ibaret değil harika bir oyuncudur.

• Yok be hocam Mads Mikkelsen den Geralt olmaz yav.

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Dizi kesinlikle kitaplar baz alınarak yapılacak. Oyundan örnek alacakları en önemli şey müzikler olur. O yüzden buna hazırlanırsak daha iyi olur. Eva Green tabi iyi bir oyuncu. Ben de başlarda olumlu düşünüyordum ama sonra Yennefer için fazla soğuk bir havası olduğundan en iyi seçimin o olmayacağı düşündüm. Mesela GoT dizisinde önemli bir karakteri canlandıran Emilia Clarke sence yeterli performans gösteriyor mu? Belki bazen işin altından kalkıyor ama çoğunlukla yeterli performans göstermiyor. Bunun örnekleri arttırılabilir. En azından fragmanı gördükten sonra daha net konuşabiliriz.
  • Eva Green, Yennefer rolü için bildiğin biçilmiş kaftan ama bu rol için biraz yaşlı gibi. Şuan 38 yaşında, dizi 4-5 sezon sürecek desek dizi sonunda 42-43 oluyor. Bilemiyorum altan.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    eva green soğuk bir oyuncu değil. mesela Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocuklarında gayet içten. ama penny dreadful izlersen gayet soğuk yeri gelince sert ve korkutucu. çünkü çok iyi bir oyuncu. ben kitabı okurkende direk aklımda eva green canlanıyordu

ama netflix çok tanınmamış birini seçecek gibime geliyor ve dizi beklentileri asla karşılamıycak.
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Ben Yennefer karakterini kastederek söyledim. Onun yerine daha uygun oyuncular bulunabilir. HBO kalitesinde bir yapım olmayacağı belli. Oyun severlerin de çok beğeneceğini sanmam. Kitap okuyucularını daha çok çekebilir.
  • Dizinin hikayesi kusursuz olacaktır. Onun dışında çevre, efekt, oyunculuk ve müzik gibi detaylar Witcher 3 trailerları gibi olsun başka bişey istemem diziden. Ara sıra trailerları açıp hasret gideriyorum. En iyisini yaparlar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umTsS -- 17 Temmuz 2018; 22:3:25 >
  • umTsS U kullanıcısına yanıt
    Diziyi oyunla karşılaştırırsak beklediğimizi alamayız. Dizi kitap baz alınarak yapılacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Diziyi oyunla karşılaştırırsak beklediğimizi alamayız. Dizi kitap baz alınarak yapılacak.
    Dizinin kitap baz alınarak yapılacağını biliyorum. Ama efekt, müzik vs oyunlara benzerse güzel olacağını düşünüyorum. Daha iyisi varsa veya yapabilirlerse (ki yaparlar umarım) keyifle izleriz.

• Son filmi için mülakat veren Henry Cavill, Witcher serisinin, oyunun ve özellikle kitapların hayranı olduğunu söyleyerek Geralt rolünde oynamanın harika olabileceğini açıklamış. Muhtemelen cast aşağı yukarı belli olmuştur ihtimal vermiyorum, ama seriden ve kitaplardan bahsederken bu kadar tutkulu olan birisinin Geralt/Yennefer gibi önemli rolleri kapmasını kim istemez ki.

IGN
    Henry Cavill Wants to Play Geralt in Netflix's Adaptation of The Witcher - IGN
    http://ca.ign.com/articles/2018/08/06/henry-cavill-wants-to-play-geralt-in-netflixs-adaptation-of-the-witcher

• M.Riddle kullanıcısına yanıt
    Çok yakışmaz gibi geralt rolüne

• Makyajla hallederlerde henry cavill in tek filmde kazandığı paraya çekicekler diziyi.hayal filan güzel şeyde ortaya para konusu girince kabul edeceğini zannetmem.

• Henry cavill cok iyi bir oyuncu degil hatta oldukça ortalama ve yakışmaz da role.

• Netflix bu projeyi ya rezil edecek ya da vezir. Gönül isterdi ki hbo falan çeksin ama inşallah güzel bir şey çıkar ortaya.

• M.Riddle kullanıcısına yanıt
    İyi bir oyuncu ama bütçe olarak zorlayabilir. Onun dışında olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Netflix bu projeyi ya rezil edecek ya da vezir. Gönül isterdi ki hbo falan çeksin ama inşallah güzel bir şey çıkar ortaya.
    Benim güvenim sıfır netflixe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 6 Ağustos 2018; 18:7:1 >
  • Cavill'in olması dizinin çıtasını yükseltir bi kere. Onu geçtim adam istekli kitaplari okumuş oyunları oynamış ama netflix olunca insan güvenmiyo gidip adını duymadığımız dandik biri çıkarsa şaşırmayın.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.