Şimdi Ara

The Witcher (2019 - ) | Netflix (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.480
Cevap
54
Favori
152.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla Amazon veya Hbo falan yapsa anlarım da Netflix'in genel kalitesi ortada. Patır patır fabrikasyon ürün çıkarıyor adamlar. Benim de beklentim düşük ha umarım yanılan ben olurum da hakikaten efsane bir dizi izleriz de ölene kadar unutmayız. Tek temennim Sapkowski epey sert mizaçlı bir adam kolay kolay batırmalarına izin vermez diye umut ediyorum. En azından Martin şişkosu gibi kendi eserine ihanet etmez.
  • Böyle büyük bir hikayeyi çöp edecek tek kuruluş netflix hiç umudum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Netflix'in bütün işleri çöp Bu algıyı oluşturan Netflix olduğu için yazan arkadaşlara da bir şey diyemiyorum. Az ama kaliteli iş yapsalar böyle damga yemeyeceklerdi. Tüm bunlara rağmen Witcher farklı olacak bence. Acele etmiyorlar, yavaş ama sağlam adım atıyorlar. Ortaya kaliteli bir iş çıkacak bence.
  • Netflix in son dönemlerde ki projelerinden sonra açıkçası beklentim oldukça düşük. Got un yarısı kadar iyi olabilirse şanslı sayıcam kendimi.

Siyahi-gay tarzı bir Geralt karakteri ile karşılaşırsak şaşırmayın...

• Netflix bu tür yapımları eline yüzüne bulaştırıyor genelde,özellikle death note çöpünü hala unutamadım bi de yüzsüz gibi biz çok beğendik ikincisini de çekeceğiz dediler
  • Teddy Death 1 kullanıcısına yanıt
    Deat Note gibi olmaz merak etmeyin. Ayrıca siyahi Geralt falan da olmaz. Eğer bunu yaparlarsa yapımcıyı sosyal medyada linç ederler ki kendisi bunu çok iyi biliyor.
  • Yazar Andrzej Sapkowski' nin karakterlerin kişilikleri ve dış görünüşleri konusunda taviz vereceğini hiç mi hiç düşünmüyorum. Netflix' in de bu tarz bir risk alıp milyonlarca insanın eleştirisiyle karşı karşıya kalmak isteyeceğini sanmıyorum. Eğer gerekli özen gösterilirse bir başyapıt ile karşılaşma olasılığımız yüksek. Şöyle güzel bir Witcher dizisi izlemeyi çok isterim.

• Hbo yapsaydı keşke

• vimeo.com
    Private video on Vimeo
    https://vimeo.com/278681533

Yennefer audition sonuna kadar izleyin videoyu. Eğer bu seçilirse rip. Daha çok erken belki konusmak için ama millet Eva Green diye umarken katie k nedir. Genel yorumlarda hiç kimse beğenmemiş 2.sınıf cosplay havası var tam ayrıca çok çocuksu, bunun aksine olgun biri olmalıydı. Ne kitaplardaki mizaç ne oyundaki yennefer benzerliği var.

Edit:
    reddit
    r/wiedzmin - Netflix’s audition #1, Scene 1: Deniz Kavalali as Yennefer (transcription in the comments)
    https://reddit.app.link/0YeNjYXVqO

Türk oyuncu da var seçimlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 10 Temmuz 2018; 12:6:28 >

• -Bane kullanıcısına yanıt
    Belçim Bilgin değil mi o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 10 Temmuz 2018; 14:27:33 >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Evet o.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.
  • Belçim Bilgin çok yakışmamış mı Yennefer için. Ben zaten bu kadını çekici buluyordum seçilir umarım.
  • Yenneferi bridget regan oynasın

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Benim de beğendiğim bir oyuncu ama Witcher dünyası başka sonuçta. Cinsellik içeren sahneler olursa ne yapabilir bilmiyorum.
  • Türk oyuncuları tanımam. Oyunculuğu nasıldır bilmiyorum o yüzden. Fakat ülkenin durumunu göz önüne alırsak bu kadının her rolü oynayabileceğini sanmıyorum. Buda dizinin soft olacağı yönde beni endişelendiriyor. Öte yandan bu rol için Eva Green hariç kimi getirirlerse getirsin hiçbiri olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Yenneferi bridget regan oynasın
    Yennefer'i en iyi oynayabilecek kişilerden birisi

• Belçim bilgin tam komedi olmuş bence olmaz ayrıca netflix olduğu için bir açık kapı bırakalım cüretkar sahneler olacaktır bana göre. Hbo demiş herkes ama oda son zamanlarda kısmen azalttı netflixin avantajı bana göre tüm bölümleri birden verecek olması güzel bir şey.

Yennifer için katie mcgrath olabilir bana göre.
  • Yennefer için en iyi aday: Krysten Ritter

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyorsun. Eva Green, Yennefer için fazla soğuk bir oyuncu. Oyundaki karakterlerin tipleriyle dizideki oyuncuları karşılaştırmamak gerekir. Ayrıca bana göre dizi o evreni oyun serisi kadar güzel gösteremez. Fragmanı yayınlanana kadar kesin yorum yapmak yanlış olur.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.