Şimdi Ara

The Witcher 3 vs Far Cry 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem topladıktan sonra önüme 2 oyun geldi ve indirimdeyken fırsat bulup almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım The Witcher 3 ü mü daha çok önerirsiniz yoksa Far Cry 4 ü mü tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Eğer ingilizceniz iyiyse witcher i alin eger iyi degilse yama yaza dogru cikar buyuk ihtimalle onu beklersiniz ama suan almanin mantigi olmaz oynamazsiniz yama olmadan tabi ingilizceniz iyi degilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3'ü deneyim etme şansı bulamasam da Far Cry 4'ün çok iyi bir oyun olduğunu deneyim etmiş biri olarak söyleyebilirim. Ancak Witcher 3 öneririm zira daha büyük bir evren, daha fazla RPG ve daha fazla görev var
  • Ve ayrıca farcry ortalama 10 saat witcher ise 200 saat

• Açıkçası ingilizcem baya kötüdür ama gene de Witcher 3 tercih ettim ve satın aldım. Ama hala gözüm Far Cry da kaldı bir daha ne zaman 36 TL ye iner Far Cry ona göre onu da bugün alayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiritokun0619

Açıkçası ingilizcem baya kötüdür ama gene de Witcher 3 tercih ettim ve satın aldım. Ama hala gözüm Far Cry da kaldı bir daha ne zaman 36 TL ye iner Far Cry ona göre onu da bugün alayım :)

Yama çıkana kadar bekleseydin öyleyse. İngilizce olmadan Witcher oynanmaz.

• İade etsem kaç güne gelir parası ve ayrıca Far Cry da Türkçe yama var mı ?
  • quote:

İade etsem kaç güne gelir parası ve ayrıca Far Cry da Türkçe yama var mı ?

Far cry için türkçe yama var hemde %100

• Witcher 3 ü iade etsem parası kaç günde bana ulaşır ? Aslında torrentten de indirebilirim Far Cry 4 ü
  • Birisi kılıç-kalkan diğer silah-top-tüfek oyunu. Hangisiyle oynamak sana haz verecekse onu al çünkü bu iki oyun gerçekten birbirinden güzel, herhangi biri üstün tutulamaz.
  • kiritokun0619 K kullanıcısına yanıt
    yoğunluğa göre değişiyor 2 3 gün içinde iade olabiliyor ancak kullanabilmek 5 günü bulabiliyor.
    ayrıca iade etmemenizi tavsiye ederim dursun mutlaka köşede inanılmaz bir oyundur.
    far cry'ide daha sonradan edinebilirsiniz
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler. İade etmedim ve son kalan 11.50 TL param ile Far Cry 3 aldım. Açıkçası Skyrim gibi oyunlar daha çok ilgimi çekiyor ve çok zevk alıyorum. Witchere nerden başlayacağımı bilemediğimden dolayı içimde bi iade etme isteği oluşmuştu :D
  • quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. İade etmedim ve son kalan 11.50 TL param ile Far Cry 3 aldım. Açıkçası Skyrim gibi oyunlar daha çok ilgimi çekiyor ve çok zevk alıyorum. Witchere nerden başlayacağımı bilemediğimden dolayı içimde bi iade etme isteği oluşmuştu :D

Witcher'ın ilk 2 oyununu oynadın mı?

• ikisini de al diyecektim, iyi yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. İade etmedim ve son kalan 11.50 TL param ile Far Cry 3 aldım. Açıkçası Skyrim gibi oyunlar daha çok ilgimi çekiyor ve çok zevk alıyorum. Witchere nerden başlayacağımı bilemediğimden dolayı içimde bi iade etme isteği oluşmuştu :D

Hocam ben witcher serisine baslamak istiyorum fakat 2. Oyundan baslasam sikinti olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Hocam ben witcher serisine baslamak istiyorum fakat 2. Oyundan baslasam sikinti olur mu

İlk oyunun hikayesini izle veya oku en azından. Ondan sonra 2. oyuna başlayabilirsin, çok sıkıntı olmaz.

• Yerinizde olsam açar bir bakardım Witcher'a mekanikleri oyunu falan çözmeye çalışırdım. Türkçe yaması yakında çıkar yüzde 80'i bitti zaten. Testleri biraz uzun sürer. O sırada oyunu çözersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında 2 oyununu da almayı düşünüyordum ama parayı Far Cry 3 e harcadım :D İlk 2 serisine bakarım elbet şuanda da Witcher 3 ü çözmeye çalışıyorum az da olsa mekanikler biraz sıkıntı gibi geliyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.