Ben hikaye olarakta pek sevmiyorum hocam. inqusition kabul edilebilir seviyede genel olarak , ama 2. oyun dediğiniz gibi her anlamda bir facia. Ruhsuz, eksik, bomboş bir oyun. Teknik olarak ve oynanış olarakta rezalet. 2-3 tane dungeon var oyunda, aynılarını yine çok az sayıda düşmanla onlarca kez tekrar tekrar yapıyoruz. Birde bunun üzerine oynanış olarakta hiçbir çeşitlilik olmayınca ortaya büyük bir facia çıkıyor. Öyle bir evrenden anlattıkları hikaye de oldukça basit, hikaye örgüsü ve işlenişte de hiçbir ekstra olmayınca nerden tutsan sınıfta kalıyor. Daha yeni tekrardan mass effect andromeda başladım, daha önce 5-10 saat oynayıp bırakmıştım. Bu da maalesef aynı kötülükte başladı. Bir çok açıdan ruhsuz, özensiz işler yapıyor bioware. Böyle bir firmanın bu kadar kötü oyunlar yapması çok üzücü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1265. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam Bioware EA'dan kurtuldugu gün Yükselişe gecer.. Ea Elini kolunu bagliyor adamlarin.
-
Hakaret gibi bir şey bu. Çingene Nebahat'i Triss yapanların yaptığı diziden hayır gelir miydi? Gelmedi işte. Balık baştan kokar. Leş! Şöyle bir kadın var üstelik oyuncu kadrosunda. Yapsana şu hatunu Triss! Bizde zevk alarak izleyelim. Yok illa çingene koyacaklar. Neden? Çünkü, politik doğruculuk!
Aman üzülür falan çingenler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle bir kadın var kadroda. Gidiyorsun Hint paçozunu Yennefer yapıyorsun. Bu ne lan!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O da artık mümkün gelmiyor bana hocam. Ea öyle bir bağlıyor ki bu firmaları kendine, ayrılmaya ekonomik olarak kalkışamazlar.
Bu eski Bioware çalışanlarının kurduğu stoic stüdyosundan çıkan Banner Saga serisi var, ben çok sevmiştim. Bu ekibin yeni oyunlarını merak ediyorum. Bioware de mass effect ve dragon age geliştiriyor ama beklentim sıfır.
Hocam eminim medyayi takip ediyorlar.. Bu aralar DRAGON AGE ORİGİNS REMAKE Gürültüleri arada hala cıkıyor . İnşALLAH dank eder kafalarina o güzelim combat ve skilleri getirirlerse . Tüm zamanlarin en büyük cirosunu elde ederler.Azicik akillari varsa bu efsaneyi baştan yaratirlar : ) Dur aklima gelmişken Biowareye 1 daha pm atayim. Belki ikna edebilirim xcvxc
Not : İnternette Remastered dedikodusu dönüyor .İNŞALLAH öyle birşey olmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 22 Mart 2023; 20:34:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: AbsntheHocam eminim medyayi takip ediyorlar.. Bu aralar DRAGON AGE ORİGİNS REMAKE Gürültüleri arada hala cıkıyor . İnşALLAH dank eder kafalarina o güzelim combat ve skilleri getirirlerse . Tüm zamanlarin en büyük cirosunu elde ederler.Azicik akillari varsa bu efsaneyi baştan yaratirlar : ) Dur aklima gelmişken Biowareye 1 daha pm atayim. Belki ikna edebilirim xcvxc
Not : İnternette Remastered dedikodusu dönüyor .İNŞALLAH öyle birşey olmaz..
Remaster çok çok anlamsız olur. Remake bile origins için emin değilim, ben bugün bile tekrar oynarım. Diğer 2 oyunu silip seriyi ordan tekrar devam ettirseler ben daha çok memnun olurum
Birde en son bu oyun motoru konusunu ne yaptılar bilmiyorum ama son oyunları hep frostbite ile yapmışlardı. Frostbite denen bu motor fps falan yapabiliyor olabilir ama bioware oyunlarına kesinlikle uymuyor. Bu motorla remake falan yapacaklarsa o da eksik kalsın. İlk önce motoru değiştirsinler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu yeni nesil EA çatısı altındaki BioWare mümkünse hiçbir şey yapmasın. Andromeda ile Mass Effect serisini mahvetiler, Anthem ile şirketim prestijini mahvettiler. Yeni yapacakları oyunlardan da pek hayır gelmez. Her şeye karışan bir grup ceketli ve iş bilmez adam olduğu sürece kaliteli oyun çıkaramaz böyle firmalar. Ne kadar özgürsen o kadar iyisin. Ben bir ara CDPR ve From Software'i EA, Activision minvallerinde firmalar satın alacaklar diye çok korkmuştum ama neyseki şimdilik böyle bir şey olmadı. LANET OLSUN TÜM CEKETLİLERE.
-
Bu modu görmüştüm hocam ama tam olarak istediğim gibi değil. Direkt Gaaten ın sığınağı kullanabilsek veya ona benzer bir yeri bize tahsis eden bir mod olsa güzel olurdu :)
Geralt reyiz ömrü hayatında ilk kez rahat bir eve, yatağa kavuşmuşken, duvarda şu kellelere karşı uyanmak istemeyecektir diye düşünüyorum. Zira ben istemezdim
Bu arada:
Düşmanlara isabetli kılıç darbelerimizde, cdpr ın iptal ettiği (e3 demo ve trailerlarda olan) özelliklerden biri olan kan izi - bloodtrail efektini geri getiren şahane bir mod yayınlandı.
Oyundaki tüm silahları kapsamasının yanı sıra dlc olarak eklenen modlardaki silahlarda bile çalışıyor bu kan izi efekti. muazzam bir olay.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 23 Mart 2023; 5:7:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dragon age sonrası kapatılması da çok muhtemel geliyor bana, EA sağolsun yine rezalet bir oyun çıkacak, firma da doğru dürüst geliştirici de kalmamıştır zaten. Sonra da başarısız diyerek kapatırlar.
Fifa ile para basıyorlar ama ben yıllardır EA çatısı altından çıkmış kaliteli bir oyun hatırlamıyorum. Bioware'e baktım son iyi oyun dragon age genişleme paketi awakening ile mass effect zamanına denk geliyor, 13 yıl olmuş. Oyunlarından tut, launcherlarına kadar berbat durumda.
Hocam adam sadece kendine tuzak kuran köylüleri öldürmüyor.
Hırs yapıp köydeki hayvanları ve kadınları öldürüp kaçıyor.
Ben her seferinde bu adamı öldürüyorum kedi okulundan olan herkesi öldürmek hoşuma gidiyor
-
Bu modu kullandınız mı hocam daha önce?
Bu modun sağladığı zırh setiyle oyunu tamamen bitirebilir miyim? dlc'ler dahil.
Karakter seviye atladıkça zırh ona göre mi seviye atlıyor?
nexus mods :: the witcher 3
A Night to Remember Appearance (Next-Gen)https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1131 -
Ben de aynısını söyledim hocam. Arkadaş öldürmeyip bıraktığını söylüyor. Efsungerlik o evrende bir meslek olduğuna göre o adam da o mesleğin yüz karası.
Ayrıca köylülerin tuzak kurup kurmadıklarıda muamma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 23 Mart 2023; 11:36:49 >
Miller_J47youtube
"For it is well known that when a witcher inflicts torment, suffering and death, he experiences a semblance of pleasure and delight, the kind a normal and righteous man only feels when performing his marital duties with his spouse, ibidem cum eiaculatio. From this it clearly follows that the witcher is, in the very matter of his being, a defiler of nature, an immoral and loathsome degenerate, born from the darkest and rankest depths of hell, for only one such as the devil himself can derive pleasure from suffering and torment." Monstrum - A Potrayal of Witchers, Anonymoushttps://www.youtube.com/watch?v=SI4caRyZZWQ&ab_channel=Miller_J47 -
Toprağı bol olsun
-
<3 Teigr
PeRsONiiCyoutube
Only sword in the game that glows while in dialogue.https://www.youtube.com/watch?v=9BHzZ8NzdcI&ab_channel=PeRsONiiCMekanı cennet olsun. Triss gibi hurilerle mükafatlandırılsın.
-
Umarım böyle bir ortamda uyanır kendisi
-
Bu kılıcın benim bilmediğim bir özelliği mi var? Bu haini öldürüp ben de aldım da çok az kullandım.
Neden ingilizce
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X