Çok sağolun. Biraz duygulandım onore ettiniz beni. Dediğiniz gibi modding tutku ve gönüllük esasına dayanır. Bir teşekkür, takdir edilmek onu yapan kişi için çok şey ifade eder ve mutlu eder. Beni de ettiği gibi. Kırmızı renk normalde pek tercih etmem ama yrden efektini w2de de gördükten sonra burada denedim, acayip uygun oldu bence w3e. Next-gende yrden e ışık kaynağı eklemeleri iyi olmuş ama morun değişik bir tonunu seçmişler. Old-gende de çok düzdü soluktu, bir ortası bulunamamış. |
The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1269. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kesinlikle hakediyorsunuz hocam, WolvenKit'i ve çeşitli witcher mod toollarını biraz tecrübe etmiş biri olarakta söylüyorum bunu yapılan iş çok kıymetli.
Old-gende yrden lightsource modunu kullanıyordum ben, normalde hiç yrden bile kullanmazken o mod sonrası kullanmaya başlamıştım. Next-gen ile sizin modu kullanmaya başladım, tam istediğim gibi, harika oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptığınız Moda verdiğim tepki şu şekilde hocam
RescoeZyoutube
Michael Rosen approves. EDIT: *CLICK* Nice...https://www.youtube.com/watch?v=3WAOxKOmR90 -
-
arkadaşlar son dilek görevini save olarak atabilcek biri var mı ya da bölüm bölüm indirilecek bi yer var mıdır ?
-
Ayarlar>Oynanış burada çapraz ilerleme açıktır sizde onu bi kapatın işe yarayacak mı bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz ayarı kapatıyorum ama tekrar açınca bu iki save karşıma çıkıyor.
Bunlar kalıcı gibi hocam.
-
Sanırım kalıcı. Değilse de ben bilmiyorum
-
Böyle bir özellik getiriyorlar ama silme işlemini eklemiyorlar çok ilginç bir firma
Bu özellik ayarlardan kapatılabiliyormuş ilk güncelleme geldiği gibi kapatsaydım şimdi bu saçma şeyle uğraşmazdım ama neyse kalsın bakalım. Olmadı üstüne yeni save dosyası eklerim 55 seviyelik karakter durur ne zaman ng+ yapmak istesem direkt bu çapraz save dosyasını kullanırım. Bir nevi Steam Cloud işlevi görür benim için
-
@bulkane Hocam bu ayarlardan kapattıklarım bunlar. Senin bir tavsiyen var mı şunu aç veya şunu kapat gibi.
Mod olarak kullandığım şu iki Mod var bunlar için uygun mu bu ayarlar?
nexus mods :: the witcher 3
Better Vanilla lighting Changeshttps://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7821
-
Hocam oyun için kullandığınız launcher hangisiyse gog veya steam, ondan çıkış yapın kapatın.
Oyuna direkt exe sinden giriş yapın. Ardından oradan istediğiniz save i silebilirsiniz. Launcherla oynarkenki gibi dk başı kaydedip her save i kalıcı olarak orada tutmayacaktır. Ben bu next-gen hatırına artık ilk defa oyun ilerlemem vs gözüksün normal akışında gitsin diye gog ile başlamıştım (hem gog hem steamde sahibim) ama 2 gün bile sürmedi. Eskisi gibi direkt exesinden girmeye devam ettim. Kupa başarım, oyun aktivitesi gibi takıntım da yok koy kıçına gitsin dedim.
Hem böylesi daha rahat. launcherdan kaynaklı problem yaşama ihtimalini ortadan kaldırmış oldum.
-
Köşe kararması (vignette) açık öneririm. Ekranda köşeleri karartıp böyle çok tatlı bir sinematik etki yaratır. Bayılırım, kapatınca eksikliğini hissederim. Hem akan oyuna hem arasahnelere derinlik kattığını düşünüyorum.
Bulanıklaştırma da açık olabilir, böyle işaret atmalarda, patlama ve sıçrama gibi efektlerde saniyelik bulanık olup geri normale dönen tatlı bir efekttir. Tabi bunlar sadece öneri, sevmiyorsanız kapalı durabilir.
Motion blur a da bir şans verebilirsiniz. Ben yıllarca kapalı kullandım ama next-gen ile birlikte özellikle son update sonrası o hareket bulanıklılığı miktarı ayarlanabiliyor. Hızlı kamera hareketlerindeki titreme ve fps droplardan bir nebze daha az etkilenmeye yardımı oluyor.
Better vanilla changes, güzel seçim. Türk bir arkadaşımızın özenle yaptığı mod. Kendi hava durumu ve bulut tipleri özelleştirmeleri içeriyor. Dolayısıyla alttaki realistic weather onunla uyumsuz. Silmeniz iyi olur.
Resimlerde yok ancak ana grafik ayarlarından da bir-iki önerim olacak. RT kullanıyorsanız eğer full rt gitmenizi önermem. Yani hepsi açık olabilir ama rt gölgeler hariç. Cdpr krallar normal şekilde implement edebilseydi aslında şahane bir özellik, ancak görünüp kaybolma, titreme, baktığın yere göre kaybolup yeniden çizilme sizi takip etme gibi zortlukları var. Kısaca bozuk, üstelik deli gibi fps götürüyor.
RT GI kısmı mutlaka performans olmalı. Kalite ayarı görsel olarak hiçbir şey katmadığı gibi fena lag ekliyor. Hatta nexustaki optimized ray tracing modu da iyi olur optimal performans için. Dlss mutlaka açın. Kalite veya dengeli güzel olur, daha aşağısına inmenizi önermem.
Novigrad gibi npc yoğunluğu olan yerler için , arkaplan karakterleri ayarında medium veya high dan yukarısını pek önermem. Bununla bağlantılı olarak Hairworks ü de kapalı öneririm. 5-10 fps kadar farkediyor. Hayvan, canavar, Roach u kullanıp kullanmamanız ve npc yoğunluğu olan yerlerde performansı çok düşürebiliyor.
Bitkiörtüsü görüş menzili ve detay seviyesi. Orta ve uzak menzil çizim detaylarını ve fpsyi direkt etkileyen iki ayar. Krallar eğer yanılmıyorsam patchlerden birinden itibaren çizim mesafesinin içinden geçmişler. Ultra + a da dayasan tüm ayarları, belli bir mesafenin ötesinde bitkiörtüleri ve özellikle ağaçlar ya minecraft a dönüyor ya yok oluyor. Ben net hatırlıyorum next-gen ilk geldiğinde uzak detaylar harikaydı, gözle görebildiğimiz en uzak yere kadar bitkiörtüsü de çiziliyordu sorunsuz. Sonrası yine bişeyler denediler.
Kendiniz de deneme yaparak bir duruma bakın, fps artışı isterseniz bu iki ayarı ultra hatta high a bile çekebilirsiniz.
Ekran ayarları kısmında asla vsync açmayın, ekranın doğal çözünürlüğü ne ise o seçili olsun, reflex mutlaka açık olmalı. Input delay farkını anında hissedeceksiniz. Fps limitini oyun içi kapalı ayarlayıp grafik kartının panelinden , monitörün yenileme hızıyla aynı ve yakın bir değere limitlemek güzel olur.
Denemeler yapıp faydasını gördüğüm ayarlar şimdilik bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 7 Nisan 2023; 19:5:41 >
-
-
@bulkane Hocam ''KUDOS GIVEN'' ne işe yarıyor bilmiyorum ama onu da yapıştırdım. En iyisini hak ediyorsunuz. Ellerinize sağlık yaptığınız Mod muhteşem olmuş.
-
-
Ekran görüntülerini paylaştığınız için teşekkür ederim hocam.
Benim kullandığım kart amd olduğu için dlss kullanamıyorum ne yazık ki
Bu paylaştığınız ayarları bir deneyeyim tekrar size dönüş yaparım.
-
-
Bu yenneferde kullanılan bı model var mi ,kimdir bu hatun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu suratsız için bir de modlama zahmetine mi gireceksiniz.
Şirrete altın kaftan da giydirsen farketmez..
İşin daha komik yanı ne biliyor musunuz. Cdpr bence Geralt harici tüm önemli veya önemsiz npcleri efsane modellemiş. Bilhassa kadınları. Geralt a gelince bitpazarından hallice dandik polyester gibi gözüken ve renkleri mahvettiği zırhları mı dersiniz, aşırı renklendirdiği pembe cilt tonu mu dersiniz, peruğa benzeyen hairworks saçlar, suratını armut gibi genişleten sakallar... Eski demoları geçtim oyunun ilk sürümüne kıyasla bile geriye gitti tasarımı.
Burada lafım size değil bu arada. Şu tarz npcler için üşenmeyip her birine 10ar tane mod kuranları hiç anlamıyorum. Yapanların neyin kafasını yaşadığını da. Gerçekten orijinal npc, bilhassa kadın npc tasarımlarını çok başarılı buluyorum. Yen in modlu hâlini gördüğümde mesela süreyya hanımın muhteşem değişimi caps i geliyor direkt aklıma
Şimdi bunları niye anlattım. AKBLT-25 , aradığınız arkadaş bu. Kendisi büyük Yen hayranıdır. ve ona yönelik birçok mod kurmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 11 Nisan 2023; 15:59:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X