Kadına mod yapacaktım ama yazdıklarınızdan sonra mod yapmaktan soğudum hocam |
The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1270. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ee naparsınız o da cdpr kralların immersion anlayışı. Öyle tasarlamışlar
-
"Şirrete altın kaftan da giydirsen farketmez.."
Buralar karışır
-
-
Oyunu bitirdikten sonra ek paketlere girmeden biraz ara vermiştim. Bugün girdim 38 seviye ile girmez olaydım. Kurbağası bir yandan, sürekli ışınlanan gerzek büyücü mü dersiniz o diğer yandan. Zaten ps4 pro'da oynuyorum, 2 dakika yükleme ekranı ile zaten içim kıyılıyor.. en son cd'yi parçalayacaktım. Kapattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 12 Nisan 2023; 20:50:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ek pakette toplam 5 tane boss savaşı yapacaksınız hocam. İkisini hallettiniz kaldı 3
Griffin Build yaparsanız bu tarz savaşları eğlenerek oynayabilirsiniz. Diğer türlü vur kaç quen at tekrar vur kaç bir süre sonra sıkıyor.
-
Griffin var hocam ayrıca 38 seviyeyim büyücüyü de geçemedim sinirlenip can hıraş oyunu kapadım.
Taştan kalpler eklentisinde şu ana kadar karşıma çıkan tüm bölüm sonu canavarları aşırı kasıntı ve oyunun dövüş mekaniği çok mükemmelmiş gibi gereksiz bir takım zorlukları da(can tamlayan silah ve mekanlar gibi) cabası.
Umarım diğer eklentide bu kadar sıkılmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 19 Nisan 2023; 22:40:33 >
Diğer eklenti bağımsız bir oyun olarak çıksaydı, yapılan tarihin en iyi oyunları listelerine en tepelerden sokulurdu. 2016 yılında yılın oyunu seçilirdi. Muazzam bir şey Blood & Wine her anlamda. Üstelik Blood & Wine ile oynanışa harika özellikler ekleniyor. Spoiler vermeyeyim şimdi, Doktor Moreau'nun Adası'nı takip edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 19 Nisan 2023; 20:34:45 > -
Hocam öyle bir yazdınız ki ilk eklentiyi bitirmeden giresim geldi diğer ek pakete. 🙂
Majestic Boobyoutube
Heres my tribute to the amazing world of Toussaint. CDPR really outdone themselves this time creating arguably the most beautiful and detailed environment ever in an open world game. All that in a DLC! All footage was captured on sony's capture function on ps4. By no means do I claim to be a professional editor but I hope you guys enjoy the video!https://www.youtube.com/watch?v=QEiCmcrCxMc&ab_channel=MajesticBoobŞu sanat tasarımına yakın bir oyun yok piyasada hocam. Net söylüyorum! Bilmem kaç kere bitirdim bu oyunu. Hala daha Toussaint'a geldiğimde ağzım açık kalıyor, dibim düşüyor. Pitoresk, izlenimci sanat eserlerinden fırlama bir mekan burası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 19 Nisan 2023; 22:50:24 > -
Jason Brody Gamingyoutube
Satisfying Blood trails | Witcher 3 | Skellige Bandits #aerondight#witcher #geralt My Specs - Monitor - Dell 27" 1080p 60Hz GPU - Gigabyte GTX 1080ti CPU - i7 8700k Motherboard - Asus Prime Z370 P Keyboard - Redgear Headphone - Redgear Mouse - Logitech M90 No Liquid Cooling Just a normal CPU Fanhttps://www.youtube.com/watch?v=zAJApr6nwYQ&ab_channel=JasonBrodyGamingBu kılıcı almayı da sakın unutmayın hocam. Bir de kedi seti bastım mı tamamdır.
-
Siz yine de bitirin ilk eklentiyi Abom hocam doğru söylüyor ama HoF eklentisinde de unutulmaz görevler mevcut özellikle Iris ile alakalı bir görev var ki bana göre sanat tasarımı, görev dizaynı açısından hiçbir oyunda olmayan harika bir görev. BaW görevleri de efsanedir tabi ama bu bahsettiğim görevin yeri bende çok başka. Ağzım açık oynamıştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tablonun içine girdiğimiz görevi diyorsun değil mi hocam? O da muazzamdı harbiden. HoS Gaunter O'Dimm gibi bir karaktere sahip. Sırf bu yüzden bile tekrar tekrar oynanır ama B&W o kadar iyi ki HoS'u bile yadsıtıyor insana.
-
Aynen o görevden bahsediyorum hocam. BaW konusunda haklısınız masal kahramanlarıyla alakalı olan görev de baya etkilemişti beni hatta görevlerden ziyade novigrad gibi bir pislik çukurundan Toussaint a geçmek bile BaW övmek için yeterli bir sebep Ama Iris garibimin yeri ayrı bende şimdi arkadaşa spoiler olmasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam görevler ve karakterlerden çok benim eleştirim dövüş mekaniklerinin hantallığını göz ardı edip haddinden fazla zorlama dövüşler ortaya çıkarmış olmaları beni uyuz etti.
Yani şöyle bir örnek vereyim: Dark Souls 2'nin içine Bloodborne'daki Micolash'ı bölüm sonu canavarı olarak kesmeye çalıştığınızı düşünün.
Tablolu odadaki savaş tam böyle geçti benim için. Zorluk da ölüm marşında olunca işler tam sarpa sarıyor.
Yoksa karakterler ve hikayeleri çok ilgi çekici ve merak uyandırıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 19 Nisan 2023; 23:18:57 >
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.O görevdeki kedi ile köpek bile çok etkileyiciydi. Kurdukları bazı cümleler, diyaloglar falan çok hoştu. O yemek masasındaki muhabbetler, Bekçi dövüşü, Iris'in korkularına yaptığımız yolculuk, Iris'in Olgierd ile olan geçmişi vs. ile nakış nakış işlenmiş, saf hüzünden ve ihtirastan oluşan harika bir görevdi ve bu arada gülü almak en iyi son bence. Ruhu huzura kavuşsun garibimin. O kadar acı çekmiş. Ek olarak neredeyse hiçbir görev bana şu Kaşık Koleksiyoncusu lanetlenmiş teyzeciğimin hikâyesi kadar dokunmamıştı. İlk kez oynadığımda muazzam bir zevk almıştım bu görevden. Hem HoS ile olan bağ, hem altmetni falan çok duygusal ve tüyler ürperticiydi gerçekten. Tüm oyundaki görevler ile ilgili bir sıralama yapsam ilk 10'a koyarım sanırım. Offff B&W çok iyi ya. City-Bayern maçı bittikten sonra ilk işim sanırım yine Witcher 3 açmak olacak. Sahura kadar yardırırım. Canım çok istedi şu an yine. Bu arada Gaunter O'Dimm beni çok korkutuyor onu da eklemek istiyorum. Etrafımızdaki bazı sıradan görünüşlü tiplerin böyle korkutucu güçleri olabileceğini olan inancımı kaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 19 Nisan 2023; 23:20:48 >
-
-
-
Gaunter O'Dimm: Stephen King'in romanlarından esinlenme. Birçok kitabında yer edinmiş bir karakter olan Randall Flag'dan esinlenerek üretilmiş bir analoji mahiyetinde.
Olgierd: Polonya folkloründe geçen Pan Twardowski isimli mitolojik karaktere öykünerek yaratılmış bir karakter.
The Witcher 3'teki çoğu görev veya karakter böyle. Çeşitli folklor ve mitolojilerden esinlenilerek görevlere yedirilmiş birçoğu. Bu yüzden zaten bu kadar etkileyiciler. Hatta Ekşi'de yazmış olduğum uzuuun yazıyı paylaşmak istiyorum. Belki okumak isteyen birileri çıkar. :) Hikâye olarak ayırdığım kısmında bu noktalara değinmeye çalıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Nisan 2023; 2:21:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X