ne god of warlar assassins creedler cyberpunklar falan oynadım hala bu oyunun verdiği o tad o atmosfer hissi hikayenin akıcılığı başka bir oyunda bulamadım 2 yıl önce pandemi zamanı tüm dlcler dahil 310 saat kadar oynayıp bitirmiştim zaman zaman hala aklıma gelir tekrar başlayayım diye ama bilerek başlamıyorum hikayeyi ve detayları iyice unutup tekrar bi 300 saat gömerim diye düşünüyorum |
The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (620. sayfa)
-
-
-
PS4 pro da 120 saatte bitirmiştim bu şahaseri yeni nesil güncellemesi muhteşem gözüküyor aşırı özledim bu evreni oyun dünyasının en iyi atmosferine hikayesine sahip oyunlarindan merakla bekliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=7VAKS6LWvUc&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar ne zaman indirmeye açılıyor. 1 senedir güncelleme bekliyorum şu oyunu oynamak için :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyuna 3 kere başlayıp yarısında bıraktım. Şimdi bir kere daha deneyeceğim bakalım bu seferki nereye kadar gidecek. Merakta ediyorum aslında bakalım belki bu sefer oyunu bitirebilirim. 60fps ps5 next gen update ile bir kez daha denenir diye düşünüyorum.
-
Selamlar, oyunun çok önceden oynayıp bitirdiğim Game Of the Year versiyonu var PS4 olarak geçiyor onu tekrar indirdim PS5'e Free Next Gen Update diyor 14üne herhangi yapmam gereken bir şey yok değil mi? Bu yama çıkınca indirdirdikten sonra Next Gen Gen olacaktır, umarım ekstra paralı bir şey indirmem gerekmez
-
Oy oy bu puanlar ne böyle. Oyunu Ps4 te platinlemiştim, umarım ayrı bir kupa listesi olur oyunun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS5 te VRR açıkken kaç RTX de kaç FPS verir acaba ?
-
Yavaştan moda girelim
SavathoryoutubeExtended version of the original soundtrack. Enjoy. No copyright infringement intended.https://www.youtube.com/watch?v=NknjE2SBPxw -
Geralt of RiviatwitterGeralt of Riviahttps://twitter.com/GeraltofRivya/status/1602574164791115776?t=u5ep4BXLlYrA8GyrVOQKFA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ps da yeniyim ben. Arkadaş sık sık indirime girer mi acaba.
Rtx açıkken 30 sabit diye biliyorum
Desteklemeyen oyunlarda dahi VRR full açık ise çoğunda sonuç veriyor...
Bu gece 01:00 den sonra güncelleme gelmesi gerekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 13 Aralık 2022; 16:12:5 > -
VRR açık olsa bile oyunda 40fps modu yok o yüzden sabit 30fps verir.
-
Ps plus wticher verse keşke bu ay deluxe kutuphanesinde
Acaba dualsense özelliklerini desteklyormu
-
The PS5 version of the Complete Edition comes with haptic feedback for the DualSense controller
-
Abi bu görsele göre 03.00’te gelecek sanırsam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Naaays
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12am cet gece 2 oluyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X