< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (621. sayfa)

-
-
Nasıl fark göremedin hocam, kör müsün?
-
Gece çalan versiyonu daha iyi bence.
Marcin Przybyłowicz - Topicyoutube
Provided to YouTube by eMuzyka Words On Wind · Marcin Przybyłowicz The Witcher 3: Wild Hunt ℗ 2015 CD PROJEKT RED Released on: 2015-08-26 Composer: Marcin Przybyłowicz Lyricist: nie dotyczy Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=DMgkhS1CRjc&ab_channel=MarcinPrzyby%C5%82owicz-Topic
-
Heyecan yaptım şimdiden.Oynamak için bu güncellemeyi bekliyordum.Ne kadar eleştirsemde Cyburpunk’ta 100 saatten fazla vakit geçirdim.Bu oyunda bi o kadar vakit geçirsem harika olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Efsane geliyor, 2 yıldır oynamadım, bu next gen güncellemesi tekrar Witcher evrenine girmek için güzel sebep oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kış saati falan karışıyor valla saatler
olabilir 2 saat fark oluyor
-
Listemdeki oyunları bitirip temizledim, bugünden itibaren hazırım oyunların GOAT'ına. Çok fena bir seviyeye çekmişler oyunu Ray Tracing ile, üstüne analog kontrol gelmiş, o bataklıkları, manzaraları Geralt'la yavaş yavaş yürüp gezebileceğiz.
-
Oyun indirmeye açıldı. Hayırlı olsun arkadaşlar :)
Hangi oyunu almalıyım game of the year vardı kaldırmışlar. Wild Hunt var şuan 80,4 TL bunda tüm dlc ler var mı ?
-
Comple Edition GOTY olan demek zaten. Yani tüm dlc vs herşey içinde. Wild Hunt ise düz sürüm.
Listede yok düz sürüm satılıyor ozaman sadece.
Şuan buglu olabilir bekle hocam comple edition olani alirsin
Düz sürüme basın istek listesi yazar onun yanında 3 nokta var … oraya basıp diğer sürümü seçin öyle çıkıyor goty sürüm
PS Store üzerinden gözükmedi ancak ps app ile kütüphaneye ekleyince indirebildim.
İndiriyorum ben de. PS5'de düz sürüm, PC'de GOTY sürümü var. Hangisinde oynasam diye düşünüyorum. DLC'ler çok başarılı mı sizce oynanmasa da olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 14 Aralık 2022; 0:25:0 > -
Complete Edition alabildim PC de yarısına kadar gelmiştim bakalım ps5 deneyimi nasıl olacak
-
Beyler kaç gb iniyor başta 85 diye gördüm ama 50 gb indiriyor anlamadım
PS5 versiyon 50 gb hocam. İniyor şuan.
85GB olarak gördüm. 50 GB oyuna girebilmek için minimum indirilmesi gereken dosya herhalde
-
85 gb evet dediğiniz gibi, oyunun hareket edebilmesi için gereken alan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X