Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.621
Cevap
213
Favori
840.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben ilk 2 oyunuda oynamadım ama Witcher evrenini az çok bilirim yine de diziden dolayı hikayeyi kaçırmadan bana rehber olacak ilk 2 oyunu anlatan bir video ya da yazısı var mı bildiğiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt

Nasıl fark göremedin hocam, kör müsün? The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

• brnbry kullanıcısına yanıt

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

Gece çalan versiyonu daha iyi bence.

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfadaMarcin Przybyłowicz - Topicyoutube
    Provided to YouTube by eMuzyka Words On Wind · Marcin Przybyłowicz The Witcher 3: Wild Hunt ℗ 2015 CD PROJEKT RED Released on: 2015-08-26 Composer: Marcin Przybyłowicz Lyricist: nie dotyczy Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=DMgkhS1CRjc&ab_channel=MarcinPrzyby%C5%82owicz-Topic

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

• Heyecan yaptım şimdiden.Oynamak için bu güncellemeyi bekliyordum.Ne kadar eleştirsemde Cyburpunk’ta 100 saatten fazla vakit geçirdim.Bu oyunda bi o kadar vakit geçirsem harika olur.

• Efsane geliyor, 2 yıldır oynamadım, bu next gen güncellemesi tekrar Witcher evrenine girmek için güzel sebep oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhasal kullanıcısına yanıt

kış saati falan karışıyor valla saatler The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada  olabilir 2 saat fark oluyor The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

• Listemdeki oyunları bitirip temizledim, bugünden itibaren hazırım oyunların GOAT'ına. Çok fena bir seviyeye çekmişler oyunu Ray Tracing ile, üstüne analog kontrol gelmiş, o bataklıkları, manzaraları Geralt'la yavaş yavaş yürüp gezebileceğiz.The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

• Oyun indirmeye açıldı. Hayırlı olsun arkadaşlar :)

Hangi oyunu almalıyım game of the year vardı kaldırmışlar. Wild Hunt var şuan 80,4 TL bunda tüm dlc ler var mı ?

• CMB34 C kullanıcısına yanıt
    Comple Edition GOTY olan demek zaten. Yani tüm dlc vs herşey içinde. Wild Hunt ise düz sürüm.

Listede yok düz sürüm satılıyor ozaman sadece.

Şuan buglu olabilir bekle hocam comple edition olani alirsin

Düz sürüme basın istek listesi yazar onun yanında 3 nokta var … oraya basıp diğer sürümü seçin öyle çıkıyor goty sürüm

PS Store üzerinden gözükmedi ancak ps app ile kütüphaneye ekleyince indirebildim.

• İndiriyorum ben de. PS5'de düz sürüm, PC'de GOTY sürümü var. Hangisinde oynasam diye düşünüyorum. DLC'ler çok başarılı mı sizce oynanmasa da olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 14 Aralık 2022; 0:25:0 >
  • Complete Edition alabildim PC de yarısına kadar gelmiştim bakalım ps5 deneyimi nasıl olacak The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

• Beyler kaç gb iniyor başta 85 diye gördüm ama 50 gb indiriyor anlamadım

• Unchartedx kullanıcısına yanıt
    PS5 versiyon 50 gb hocam. İniyor şuan.

85GB olarak gördüm. 50 GB oyuna girebilmek için minimum indirilmesi gereken dosya herhalde

85 gb evet dediğiniz gibi, oyunun hareket edebilmesi için gereken alan.

• 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.