Bende 40GB ama GOTY sürümü değil ondan olabilir. |
The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (622. sayfa)
-
-
Kesinlikle oynamalısınız, 2 DLC de harikadır. Özellikle hearts of stone mükemmeldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 14 Aralık 2022; 0:32:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunu yenidenmi yaptınız arkadaş 85 gb nedir.
-
-
Hocam inen dosya 50 gb zaten. Ama 85 gb yer ayırıyor depolamada oyunun hareket edebilecegi alan için. Yani sonuç olarak 50 bile inse bizden 85 gidiyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100 saat vermek lazım şimdi buna.
-
Müzikleri, atmosferi, vuruş mekanikleri… Ah hocam ah ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
85 GB gurban olsun Geralt abimize 🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bende game of the year edition sürümü mevcut ps5 te ama tam oyunu yükle diyor 80TL neden böyle para istiyor acaba
Reis 80 TL yazan yerde sağ tarafta üç nokta var ona tıkla.. oradan complete Edition seç indir🙂👍
neredeyse 1 yıldır bu update'i bekliyorum. pcde bitirdim ama dlcleri bitirmedim. müthiş bir atmosfer vardı dlcdeki yerlerde. ps5'te efsane olacak, atıma atlayıp kırlarda gece boyunca sakin kafayla müziklerinin eşliğinde dolaştım mı daha ne isterim ya. yennefer'i de özledim.
cross save de eklemişler. pcdeki save ile direk dlcli kısımdan mı dalsam yoksa baştan mı açsam bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 14 Aralık 2022; 0:45:9 > -
Reis adamsın çok sağol bir an korktum 🤲🏼
Gaunter o' Dimm teması eşliğinde güncel grafiklerle Hearts Of Stone'u tekrar oynamak? Of of of :) DLC'yi oynamayanlar çok şanslı!
-
Sende adamsın reis ilk başta bende korktum noluyo free update değil miydi dedim sonradan karıştırıp buldum😁
Valla sağol sayende bende şimdi indiriyorum😊 bu arada PC de ray tracing daha iyiymiş ps5 ve tüm konsollara göre
Oynanmazsa olmaz, oyunu her anlamda büyütüyor, harika senaryolara sahipler, genişleme paketini saymıyorum bile, Blood and Wine bir oyuna gelmiş en iyi DLC olabilir, tek başına haritası ve hikayesiyle oyun diye çıkar keyifle oynarsın.
Bu trailer'da ki görevde Blood and Wine'da gerçekleşiyor diye hatırlıyorum. Kısacası kesinlikle tavsiye ederim :)
https://www.youtube.com/watch?v=1-l29HlKkXU&feature=youtu.be
-
Rica ederim dostum 🙂 PC 'de daha iyi olabilir ama onu kaldıracak PC kimde var orası meçhul 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 14 Aralık 2022; 0:59:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X