Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.621
Cevap
213
Favori
840.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zamanında GOTY sürümünü almıştım. Güncelleme gelince oynarım diye şimdiye kadar bekledim. Şimdi oynayabilirim.
    Lakin DLC olayını anlamadım. Güncel surumu oynarsam dlc oynayamaz mıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Değil maalesef Işın izleme modu 30 FPS, Performans Modu 60 FPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 14 Aralık 2022; 10:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

• Hatta sabit 30 FPS bile değil bazı yerlerde 27-25 lere düşüyor 😑

• zepharoth kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• bende goty sürümü var ama bitirdikten sonra silmiştim, şimdi tekrar onu yüklesem next gen olarak mı iniyor? sürümde ps4 görünüyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Slade

bende goty sürümü var ama bitirdikten sonra silmiştim, şimdi tekrar onu yüklesem next gen olarak mı iniyor? sürümde ps4 görünüyor ama.

Oyunun sayfasında sağdaki 3 noktaya tıkla. Üzerinden complete edition ı seç ve yükle. Ps5 sürümünü o zaman edinirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Aralık 2022; 13:31:55 >
    RT açıkken net fps droplar oluyor oyunun başında. Direk kapattım RT umarım düzeltirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 80 liralık olan next gen sürümündeki üç noktaya basmak gerekiyormuş, kütüphanemdeki satın aldığıma basınca bir şey çıkmıyordu. şimdi oldu teşekkürler.

bu complate editte dlcler de oluyordur inşallah.

• CMB34 C kullanıcısına yanıt

Aynen dostum..RT'yi geçtim.. Performans modunda da 55-57 fps' lere düşüyor sabit 60 FPS değil.. Ayrıca performans modunda bile oynasanız menüler, harita vs 30 FPS.. on yıllık oyuna bu muhteşem optimizesinden dolayı CD Project'i kutluyorum (!) 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 14 Aralık 2022; 14:7:4 >
    Vay be! CD Project yine mi çuvalladı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Slade

80 liralık olan next gen sürümündeki üç noktaya basmak gerekiyormuş, kütüphanemdeki satın aldığıma basınca bir şey çıkmıyordu. şimdi oldu teşekkürler.

bu complate editte dlcler de oluyordur inşallah.

Tamamı oluyor.

• Maalesef dostum grafikler falan güzel ama her iki görüntü modunda optimize sorunları var.. Ama oynanmayacak derecede de değil tabiki..

• Işın izleme modunun patlak vereceği o kadar belliydi ki. Naptı bunlar aylarca anlamıyorum. Bide ertelendi üstelik. Rezillik

• Ben önceden oyun ve dlc paketlerini ayrı almıştım. Oyunun ps5 versiyonunu kurdum ama dlc lerin ps5 versiyonları ücretli gözüküyor. Ps4 versiyonları ücretsiz. Sizde nasıl?

• bluemoon kullanıcısına yanıt

Oynarsın, goty ps5 sürümde dlcler mevcut

• Beyler büyüler arasında daha hızlı geçiş yapma ayarıda gelecekti öyle görmüştüm bu nasıl oluyor bilen var mı? L1 basılı tut diğerini seç felan uğraşmamak için

• Goty editionda 80 tl yazıyor yükseltme bedeli. Nasıl bedava indirilecek update.

Buldum üç noktaya basıp complete edition seçmesi lazım goty edition alanların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 14 Aralık 2022; 20:43:46 >
  • Unchartedx kullanıcısına yanıt

Oynanış menüsünden açmanız gerekiyor. R2 basılı tutup basıp hızlıca yapılıyor.

• Oyunu PS5' indiriyorum da, psn'de PS4 yazıyor. Bende oyunun GOTY sürümü mevcut. Normal sürüme tıkladığımda PS5 sürümü gözüküyor bu arada. Witcher 3 GOTY'nin PS4 sürümünü indirirsem de 60 fps veya RT modunu açabiliyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 14 Aralık 2022; 20:49:7 >
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.