< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (624. sayfa)

-
-
Değil maalesef Işın izleme modu 30 FPS, Performans Modu 60 FPS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 14 Aralık 2022; 10:59:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hatta sabit 30 FPS bile değil bazı yerlerde 27-25 lere düşüyor 😑
teşekkürler
-
bende goty sürümü var ama bitirdikten sonra silmiştim, şimdi tekrar onu yüklesem next gen olarak mı iniyor? sürümde ps4 görünüyor ama.
-
Oyunun sayfasında sağdaki 3 noktaya tıkla. Üzerinden complete edition ı seç ve yükle. Ps5 sürümünü o zaman edinirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Frank Sladebende goty sürümü var ama bitirdikten sonra silmiştim, şimdi tekrar onu yüklesem next gen olarak mı iniyor? sürümde ps4 görünüyor ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Aralık 2022; 13:31:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
RT açıkken net fps droplar oluyor oyunun başında. Direk kapattım RT umarım düzeltirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
80 liralık olan next gen sürümündeki üç noktaya basmak gerekiyormuş, kütüphanemdeki satın aldığıma basınca bir şey çıkmıyordu. şimdi oldu teşekkürler.
bu complate editte dlcler de oluyordur inşallah.
-
Aynen dostum..RT'yi geçtim.. Performans modunda da 55-57 fps' lere düşüyor sabit 60 FPS değil.. Ayrıca performans modunda bile oynasanız menüler, harita vs 30 FPS.. on yıllık oyuna bu muhteşem optimizesinden dolayı CD Project'i kutluyorum (!) 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 14 Aralık 2022; 14:7:4 >
Vay be! CD Project yine mi çuvalladı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamı oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Frank Slade80 liralık olan next gen sürümündeki üç noktaya basmak gerekiyormuş, kütüphanemdeki satın aldığıma basınca bir şey çıkmıyordu. şimdi oldu teşekkürler.
bu complate editte dlcler de oluyordur inşallah.
Maalesef dostum grafikler falan güzel ama her iki görüntü modunda optimize sorunları var.. Ama oynanmayacak derecede de değil tabiki..
-
Ben önceden oyun ve dlc paketlerini ayrı almıştım. Oyunun ps5 versiyonunu kurdum ama dlc lerin ps5 versiyonları ücretli gözüküyor. Ps4 versiyonları ücretsiz. Sizde nasıl?
Oynarsın, goty ps5 sürümde dlcler mevcut
Beyler büyüler arasında daha hızlı geçiş yapma ayarıda gelecekti öyle görmüştüm bu nasıl oluyor bilen var mı? L1 basılı tut diğerini seç felan uğraşmamak için
Goty editionda 80 tl yazıyor yükseltme bedeli. Nasıl bedava indirilecek update.
Buldum üç noktaya basıp complete edition seçmesi lazım goty edition alanların
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 14 Aralık 2022; 20:43:46 >
Oynanış menüsünden açmanız gerekiyor. R2 basılı tutup basıp hızlıca yapılıyor.
-
Oyunu PS5' indiriyorum da, psn'de PS4 yazıyor. Bende oyunun GOTY sürümü mevcut. Normal sürüme tıkladığımda PS5 sürümü gözüküyor bu arada. Witcher 3 GOTY'nin PS4 sürümünü indirirsem de 60 fps veya RT modunu açabiliyor muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 14 Aralık 2022; 20:49:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X