Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.622
Cevap
213
Favori
836.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sorun bende de olmuştu ps4 de dual shock L2 tuşu olmuyordu bozulmuş meğersem tamir ettirmiştim olmuştu başka oyunlar da sorun olmuyordu evet tetik tuşların da sorun var gevşiyorlar tamire ettirmen lazım bu şekil de çözmüştüm adam game pad aldı eline tuşlar ölmüş dedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

Sagolun Hocam. Dun arkadastan kol odunc aldim denemek icin calisti valla. Dediginiz gibi sorun benim controllerda imisThe Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada Yillar once bozulan dual shocku tamir ettirmistim ama tam randiman alamamistim. Bakalim yenisini alirim belki.

• Witcher 3 türkçe mi?

• Lies of p’yi beklerken ne oynayabilirim diye kütüphanede gezineyim dedim sonra dragon age inquisition’ı gördüm. Bunu aldım da niye oynamadım ben deyip oynamaya başladım sonra oynadıkça aslında oynadığımı hatırladım fakat bu oyun aklımda witcher 3 olarak kalmış. Sonra eğer bu oyun dragon age ise witcher nasıldı deyip indirimde olduğunu görünce witcherı satın alıp oynamaya başladım ve tek bir saniye bile oynamadığımı büyük bir dumura uğrayarak fark ettim. Aylardır oynayacak oyun arıyorum hogwarts legacy’den valhalla’ya gow 3’ten horizon 2’ye tlou’dan dying light 2’ye bir sürü oyunu yarıda bıraktım ve tam lies of p’nin indirmeye açıldığı gün ayıla bayıla witcher 3’e başlamış oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar diyaloglarda isim gözükmesi bide büyüleri sürekli l1 basmadan pratik ekranda ayarlamayı nasıl yapacağız bulamadım ayarlada? Ps5 sürümü bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 28 Aralık 2023; 1:43:36 >
  • Selamlar, ps store’da witcher3 genişletme paketinde 2 dlc yer alıyor sanırım. Ancak bu 2 dlc’yi ayrı ayrı alırsak daha ucuza geliyor. Genişletme paketinin farklı bir işlevi var mı acaba ? Yoksa neden daha pahalı?

• Platinlemek için tekrar başladım ama doğasında kayboldum hele o müzikler... efsane oyun ya

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Bende baştan başlayacağım muhtemelen 3.sonu görebilmek için mucizevi bir oyun böylesi gelmez artık The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

• Oyunu ps4 goty versiyonu epey oynadım şimdi ps5 pro aldım ps5 versiyon comple Editionu indirdim saveleri görmüyor? Ne yapabilirim?

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Buraya bi bak istersen hocam:

reddit
    From the Witcher3 community on Reddit: [PlayStation] No option for save file transfer from standard Witcher 3 (NOT GOTY/Complete Edition) to free PS5 upgraded version?
    https://www.reddit.com/r/Witcher3/s/7shjwIAEgO

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyunun tek eksisi bence kılıç kılıca savaşırken bunu hissedememek, 2 kılıç birbirine değdiğinde titreşim ile bunu hissettirselerdi tekrar tekrar oynardım..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

Tüm gwent kartlarını toplamak platin almaktan daha zordu

Ooo! Helal hocam.. Ölüm Marşı da zor olmuştur.The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Ölüm Marşı'nı aradan çıkarttım. Speedrun yapanlara bakarak en kestirme yollardan gittim o şekilde 15 saatte bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 24 Kasım 2024; 15:17:54 >

DLC'lerin Kupalarını fulledin mi? Taştan Kalpler ile Kan ve Şarap..

Zamanında bitirmiştim. Ps4 versiyonunda 175 saatim var. Tekrar oynayasım gelmedi

• Sayende! benim tekrar oynayasım geldiThe Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada Kan ve Şarap eklentisi ana oyundan bile daha güzeldi, bir ara tekrar dönmek lazım.

Böyle bir şeye vesile olmak güzel

İşe yaradı, tek sorun ps5 sürümünün tropy aktarımı yok galiba

• 200 saatin ardından DLCler dahil bitirdim.
    Bugüne kadar oynamadığım için kendime çok kızdım. Çok büyük bir keyifti benim için. PS5 dijital versiyon hediye edeceğim. Aralık ayı boyunca 3 4 oyun hediye etmeyi planlıyorum (cyberpunk, gow, witcher vs)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.