Bildirim
The Witcher 3: Wild Hunt - TÜRKÇE ALTYAZILI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Update 1: Bölüm 4'ten sonrası revize edilmiş altyazılarla devam etmektedir.
Update 2: Bölüm 13'ten itibaren, 1080p kaliteyle seri devam etmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subnoise -- 21 Mart 2016; 1:01:09 > -
Update 3: Bilgilendirmeler her videoya eklenmiştir. -
Update 4: Bölüm 27'den itibaren kota dostu uygulamaya geçilecektir. -
Alt yazıları biraz daha büyütbilme imkanımız var mı. Göz problemi olanlar için ben tam okuyamıyorum. Teşekkür ederiz güzel bir çalışma olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölüm 4'ten itibaren altyazılar revize edildi dostum :) İlk bölümler acemiliğime denk geldiği için biraz küçük altyazılı oldu, kusura bakmayınız...
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: subnoise
Bölüm 4'ten itibaren altyazılar revize edildi dostum :) İlk bölümler acemiliğime denk geldiği için biraz küçük altyazılı oldu, kusura bakmayınız...
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
ewet daha 4. bölüme gelmedim. Teşekkürler -
keşke dragon age inquısıtıon içinde buna benzer bir çalışma olsa witcher 3 geçtigimiz ay türkçe çevirisi yayınlanmıştı üstelik onca görev tarif kitap harita olmasına ragmen adeta gece gündüz çalışıp kısa denebilecek bir sürede bitirmişlerdi hemde çeviri kalitesi gerçekten çok iyidi keşke o grup dragon age inquisitionada el atsalar gerçekten iyi iş çıkarıyorlar. -
Dragon Age - İnquisition bana fazla MMORPG gibi geldiği için hoşlaşmadım dostum. O yüzden onu hiç ellemek istemiyorum.
Ancak yeni çıkan ve sevdiğim RPG oyunlarının çevirilerini yapacağım. Mass Effect mi çıktı ? Çat diye altyazılı videosu yüklenecek. Fallout 32 mi çıktı ? Hemen kanalda altyazılı halde bulabileceksiniz -
Dostum eline sağlık, resmen şov yaptın.Bu emek ,bu çaba sadece takdir edilir.Sen kimseyle muhattap olma.Emeğine sağlık kardeşim.
Benim gibi hikayeyi yarım yamalak anlayanlar için çok yararlı olmuş.Eline emeğine sağlık.
eline sağlık favorilerime ekledim videoları yazın izleyeceğim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X