Şimdi Ara

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU) NEXT-GEN DUYRULDU! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
16
Favori
40.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun yoğun olmayan sahnelerde 1080p olması harika olmuş. Savaş olmayan manzara sahnelerinde 1080p olur o zaman, benim ilgilendiğim kısım da bu.
    Witcher dünyasında piknik yapmaya geliyorum.
  • Oyun tr liveda 130 lira en para iadesi ile 105 e geliyor. 185 lirada season pass ile satiliyor enpara iadesiyle 160 a geliyor. Dijital olarak en ucuz konsol surumu bizde heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuz ve grafık olarak en zayıf olan versıyon XO:)

• İlk inceleme notları geldi ;

Gamespot : 10/10

IGN 9.3

Goty geliyor gibi. Batmanide beklemekte fayda var.

• GameTrailers - 9.8

Gamereactor UK - 9/10

Kotaku - YES

Gamesradar - 4/5

Ausgamers - 10/10

Impulsegamer - 5/5

Play3 - 9/10 (german)

GamePro - 92 (german)

PC Games - 90 % (german)

XGN.NL - 9.5 (dutch)

game informer:9,75/10

telegraph:5/5
  • Ben puanlara hic sasirmadim bekledigim gibi cok yuksek puanlar aldi witcher 3. Zaten 2. Oyun cok iyiydi tek eksigi open world olmamasiydi simdi o eksikte tamamlanmis oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 12 Mayıs 2015; 21:31:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameinformer ozellikle onemli 9.75 vay be 0.25 ide fps den kirmislardir kesin.

• An itibari ile Goty'nin en büyük adayı..
  • Witcher 2 goty lik bir oyundu zaten tek sanssizligi skyrim ile ayni sene piyasaya cikmasiydi.

• Ps4 un open world oyunlarda yetersiz bir cpu sorunu yada bana öyle geliyor bariz örneği ff xiv.gta 5 i de iki konsolda denedim xbox oneda daha rahat oynadım nedense bence witcher 900-1080p arası gitsede cpu farkından dolayı daha iyi bir deneyim vericektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 13 Mayıs 2015; 17:56:42 >
  • nedense bütün siteler PS4 üzerinden inceleme yapmış
  • Batman e yazik oldu witcher ile ayni sene cikiyor. Gerci 2011 dede skyrim ile ayni sene cikmisti batman in kaderi bu

• Gamespot'un 10/10 puan verdiği başka oyun yok diye biliyorum.

Edit: 5-6 oyun varmış 10/10 puan alan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qubee -- 13 Mayıs 2015; 18:13:03 >
  • qubee Q kullanıcısına yanıt
    GTA IV var iki yada üç tane daha olması lazım
  • 1080- 900 arası değişken olması iyi olmuş.En azından gezinirken daha net grafikler ile karşılaşacağız(Benim tv kucuk oldugu için 900p de yetiyor aslında)Yoğun sahnelerde zaten aksiyona odaklanıldıgı için çok anlaşılmayacaktır.Bakalım fps olarak bu dinamiklilil ne kadar artı katacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 13 Mayıs 2015; 17:10:46 >
  • gokhanext kullanıcısına yanıt
    abi sen oyunu hangi platforma aldın gökhanext
  • Mgs 4 var. Ben puanı çok abartılı buldum yine de en ufak şuphem yok oyundan yana.

• XBOX ONE'a aldım.

• ben de aldım ön siparişle digital 130₺ iyi fiyat. witcher 2yi bitirmemiştim dark soulstan sonra dövüş sistemi yavan gelmişti. Bu puanlardan sonra hikaye için bile oynanır. dövüş sistemi de 2. oyundan hallice olucakmış incelemelere göre. Bazı incelemelerde oyun zorluğunu bir seviye yükselterek daha çok zevk alabilirsiniz yazmışlar.

• Major nelson baba twitch te witcher 3 oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 15 Mayıs 2015; 22:42:50 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.