Şimdi Ara

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU) NEXT-GEN DUYRULDU! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
897
Cevap
16
Favori
40.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun kopyaları ortadoğu ülkelerinde mağazalarda satılmaya başlanmış.Oyunun Xbox One sürümünü alanlar twitch üzerinden stream yapmışlar bu stream lerden alınan ekran görüntüleri,IGN'in oyunun PC sürümünden Nisan ayında aldığı ekran görüntüleriyle karşılaştırılmış,sonuç aşağıda;

xbox one görüntülerinin canlı yayından alınma olduğunu unutmayalım,ayrıca ona rağmen karşılaştırdığımızda gayet iyi duruyor,üstelik daha dx12 gelecek ilerde.

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU)  NEXT-GEN DUYRULDU!

• Bende TR mağazadan aldım 130,50 TL fiyatı vardı, bu şekilde makul fiyatlar olursa ne ala bundan sonra
  • Tr fiyatı 145 lira olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold varsa 130 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Tr fiyatı 145 lira olmuş.

Ziya...

• Tr Store fiyatları iyi şeyler olacağına dair umut vaadediyor. Başında kim varsa işini iyi yapıyor helal olsun.

Kardeşlikle 65 TL ye geliyor Witcher 3. Daha ne olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Tr fiyatı 145 lira olmuş.

Ziya...

Kanka gold almadan önce bakmisimdir o zaman. Aksam tekrar kontrol edeyim.

• oyunu kardeşlikle almak isteyen olursa özelden ulaşabilir

• Oyunun cikmasina son 9 gun kaldi artik umarim ciktiginda konu canlanir.rpg oynamayi cok seven biri olarak burada witcher hakkinda fikir alisverisi yapmayi cok isterim.
    YouTube
    THE WITCHER 3 PREVIEW LP - Schön & tödlich | HD 60 FPS Gameplay
    https://youtu.be/ALGJGDRnHT0

su videoyu izleyince daha da sabirsizlandim.

• Konuyu devralip, guncel tutmak isteyen bir arkadasimiz konu sahibine PM gonderebilir arkadaslar.

Sipahi, eskisi gibi zaman bulamiyor konularla ilgilenmek icin. Xbox bolumune ugramiyor pek zaten..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek Xbox One footage.Oyun çok güzel gözüküyor:

http://www.gameondaily.com/the-witcher-3-xbox-one-footage-crow/
  • Iyi gorunuyor gercekten

• xbox sahtekarlıkları bitmek bilmiyor. the witcher 3 xbok versiyonu fotoları diye gösterilen ss ler aslında pc versiyonunda alınmış. ben bunu 3 hafta önce de yazmıştım ama cevap veren ilgilenen olmadı Geçen Gamescom'da da Ori Gamede aynısı yapmışlardı.

KAYNAK

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

xbox sahtekarlıkları bitmek bilmiyor. the witcher 3 xbok versiyonu fotoları diye gösterilen ss ler aslında pc versiyonunda alınmış. ben bunu 3 hafta önce de yazmıştım ama cevap veren ilgilenen olmadı Geçen Gamescom'da da Ori Gamede aynısı yapmışlardı.

KAYNAK

Aferin sana. Peki PC den alınan fakat PS4 den alınma olduğu söylenen, Batman Arkham Knight demosu içinde bir şeyler yazmış mıydın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 10 Mayıs 2015; 19:38:33 >

• Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    bu ps bölümünün psikolojisi harbi bozulmuş,elemanın attığı mesaja bakarak durumunu anlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 10 Mayıs 2015; 20:20:49 >
  • N4g de top konu şuanda bu olay. Resmen insanları salak yerine koyuyorlar.

n4g.com
    The Witcher 3 and Xbox One footage fiasco- Who is to blame?
    http://n4g.com/news/1722551/the-witcher-3-and-xbox-one-footage-fiasco-who-is-to-blame

• n4g,neosonygaf vs bunların alayı belli zaten ne ... oldukları.aynısını sony de yaptı kz2 ile batman ile.killzone 3 ise ayrı bir komedi,1080p olayı...en azından MS çıktı özür diledi,sony bu yaptıkları için hiçbişey söylemedi.buna ne diyeceksiniz acaba?

taraflı medya bunların hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

n4g,neosonygaf vs bunların alayı belli zaten ne ... oldukları.aynısını sony de yaptı kz2 ile batman ile.killzone 3 ise ayrı bir komedi,1080p olayı...en azından MS çıktı özür diledi,sony bu yaptıkları için hiçbişey söylemedi.buna ne diyeceksiniz acaba?

taraflı medya bunların hepsi.

Tüketiciyi salak yerine koymanın şahsen özürü olamaz. Killzone da yaptılarda ne oldu ? Bedava dağıtılacak fiyata indi alipta oynamadim. İşim olmaz.

Sahtekarlığın aynısını özür dileyip yine yaptılar. Sonu nereye gidecek bu downgrade in ve oyuncuları keklemenin. Xbox platformunda anlaşılan beklentiler karsilanmayacak. Sahtekarlığa gerek yok.

Fiyatı uygun olduğu için Xbox a almayı düşünüyordum. Güzel görünürse yorum yaparız olmazsa PS platformunda oynariz bana göre hava hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 10 Mayıs 2015; 17:58:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

xbox sahtekarlıkları bitmek bilmiyor. the witcher 3 xbok versiyonu fotoları diye gösterilen ss ler aslında pc versiyonunda alınmış. ben bunu 3 hafta önce de yazmıştım ama cevap veren ilgilenen olmadı Geçen Gamescom'da da Ori Gamede aynısı yapmışlardı.

KAYNAK

Aferin sana. Peki PC den alınan fakat PS4 den alınma olduğu söylenen, Batman Akrham Knight demosu içinde bir şeyler yazmışmıydın.

Vurdu gol oldu.

• Oyun cok iyi yahu rpg severler icin nasil gorundugununde bir onemi yok zaten yeterincede iyi gozukuyor. 360/ps3 nesilinde skyrim i o grafiklerle 250 saat oynamistim, oblivion desen yine o sekilde..simdi bu oyundada en az 250 saat geciririm..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.